perjantai 24. helmikuuta 2017

Puudeli proudly presents: the budjetti

Ihanaa, kun löytyy niin paljon kanssatsemppaajia täältä internetin ihmeellisestä maailmasta! Erityisen mukavaa kun ihmiset ovat jaksaneet kommentoida ja nyt myönnän ihan  suoraan, että tähän budjettiesitykseen toivoisin paljon realistista palautetta. Puudelin saa tiputtaa täältä raivoisalta velanmaksuvuorelta reippaalla läpsyllä poskelle. Puudeleilla kun on tapana jatkaa hännän heiluttamista innokkaana, oli tilanne mikä hyvänsä.

Röyhkeä budjettiesitys ensin perinteisenä paperiversiona:
On mulla exceleitäkin, mutta jotenkin tällainen perus värikäs a5 jääkaapin ovessa on triplasti motivoivampaa. Onneksi lapsi ei osaa vielä lukea, koska se kysyisi missä on Ranen ruokarahat  :D

Mutta itse budjettiin. 
Tilasin verokortin aamulla ja veroprosentti loppuvuodelle olisi 11%. Verotoimiston sivuilla neuvottiin lisäämään noin 5%-yksikköä veroprosenttiin, jotta voi laskea mitä jää käteen tyel-ja-niiden-muiden-ihme-juttujen-jälkeen. Taisin laskea tämän nyt siten, että nettopalkka on 16,5% siitä 2480 eurosta.

Eli tulot
Palkka 2070,80
Lapsilisä 143
Elatustuki 155,17 
(Asumistuki 70)
Tulot: 2368,97-2438,97 euroa. 
Asumistuki on suluissa, koska se on kelan laskurin tekemä -siitä ei ole takeita ennen kuin teen hakemuksen ja saan päätöksen.

Menot:
Vuokra 619,40
Päivähoito 130 
Ruoka 250
Urheilu 10
Minä 150
Puhelin 14,90
Vakuutukset 35
Sähkö 30
Hyväntekeväisyys 20 

Yhteensä: 1259.3

Pakolliset luotonmaksut
Luotto 1) 38
Luotto 2) 30
Luotto 3) 55
Luotto 4) 60
Luotto 5) 117
Luotto 6) 13,90
Luotto 7) 11,30
Luotto 8) 43 

Yhteensä 368,2 euroa.

Eli siis näiden tulojen ja menojen jälkeen ylimääräistä lyhennystä  kuukaudessa pystyisin tekemään 741,47-811,47.  Luottoni todellisuudessa lyhentyisivät 1109,67-1179,67.

Täytyy avata vielä muutama juttu tähän. Minulla ei ole puskuria. Käytännössä tekisin siis niin, että en tilipäivänä läimäisisi tuota koko summaa menemään maksuihin. Minulla on kaksi tiliä. Palkkapäivänä jättäisin käyttötililleni tuon menoihin varatun summan sekä luottojen minimisumman. Maksut maksettaisiin tällä tavalla. Loput rahat siirtyisivät toiselle tililleni. Viikoittain jos yllättäviä menoja ei tulisi, siirtäisi noin. 200 euron suuruisina summina rahat luottokorteille. Koska nolointa olisi lytätä 800 euroa luottokorttilyhennykseen ja päätyä käyttämään luottokorttia saman kuukauden aikana, koska jotain yllättävää tulisi eteen. 

Ennen kuin avaan muutamaa menokohtaani kysyisinkin neuvoja, että mitä ne yllättävät menot voivat olla? Ei ole autoa, ei koiraa. Kunnalliseen terveydenhuoltoon luotan jos hätä tulee. Astianpesukone on vm. 2016 ja pyykinpesukone 2015. 10 vuoden moottoritakuulla. Kotivakuutus on. Jos tv hajoaa niin olisin vain onnellinen :) lapsella on polkupyörä ja potkulauta. Kypäräkin löytyy.

Menoista sen verran, että urheiluun olin laittanut 10 euroa. Juuri erosin saliltani  (nyyh) mutta realistisesti ei kannata maksaa kuin satunnaisesti opiskelijahintaisia salikertoja kun itse salille pääsen harvoin. Treenaan kotona. Löytyy kahvakuulia vaikka muille jakaa. Kesällä ulkotreenit -parasta. Lenkkeilyhän on ilmaista. Itse tykkään enemmän HIIT- ja crossfit-tyyppisistä treeneistä.

Mikä ihmeen "minä 150 euroa"? Hehe. Turhamaisuus. Mistä en suostu luopumaan: kampaaja 2-3 kk välein. Yksi kampaajakerta on noin 130 euroa (TIEDÄN) mutta siitä naisesta en luovu. Löysin viime toukokuussa sen kampaajan, jolla on visio siitä, millaiset hiukset mulla pitää olla. Tukkajumala hän on. Äitinikin käy samalla. Ei luovuta.

Miksi sitten budjetoin siihen  150 joka kuukausi? Tämä tavallaan sisältää kaiken. Jos tarvitaan shampoot, meikit, ja joo näihin ei mene 150 euroa kuussa mutta ostan usein isomman satsin kerralla. Ostan myös laatua. Tähän rahasummaan on laskettu lapsen mahdolliset vaatetustarpeet. Kirpparit <3

Ei ole julkista kulkuvälinettä, koska oletan kulkevani pyörällä/ juoksevani työmatkat. Vaunujen kanssa matkustus ilmaista. 

Hyväntekeväisyyteen, koska vähästäkin on annettava niille, jotka tarvitsevat. Olen ollut kenttätöissä Afrikassa. Samaan kohteeseen menee rahat.

Mutta on tässä fiilattavaa ennen kuin palkka alkaa juosta. Kertokee nyt voinko huutaa muuta kuin:
Häntä pystyyn, velaton 2018 täältä tullaan!

73 kommenttia:

 1. Yllättäviä menoja mitä tähän mennessä keksin:
  Mikro, leivänpaahdin, kattolamppu, talvikengät, hiustenkuivaaja, mikä tahansa jokapäiväkäytettävä "turhake" hajoaa. Hammaslääkärikierre vei kerran myös komeasti rahani puolen vuoden ajan. Ja mitäs jos tulee irtioton tarvetta, treffejä, pieniäkin reissuja, tapahtumia ja lippuja? Jotain tommosta keksii heti tämä prinsessa! :D
  Mutta toi sun ns. puskurisysteemi on hyvä ja tällaiset yllätykset huomioon ottava. Pitäiskö kuitenkin kerätä sitä puskuria vaikka aluksi muutaman kuukauden ajan parin satasen verran, niin voisit sitten nopeuttaa velanmaksutahtia, jo heti palkkapäivänä?
  Muuten ihan mieletön suunnitelma!
  Ja törkeän halpa puhelinlasku!?
  Tukka-asiasta tulee varmaan jonkinverran sanomista, mutta jos sä saat tommosen velanmaksutahdin pidettyä koko vuoden samalla kampaajalla käyden, ni mä olen sitä mieltä että senkus käyt!
  Ja vielä se, että jumankauta mikä rikastumistahti täällä odottaakaan kun velat muuttuu sijoituksisiksi :O
  Ja vieläkin se, että pojot hyväntekeväisyydestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja yllättävät kutsut synttäreille, sukujuhliin tai häihin, jonne pitää ensinnäkin matkustaa paikanpäälle jotenkin ja vielä investoida lahjaan!

   Poista

  2. Hei, tarvitset kiireellisen lainan seuraavien 12 tunnin aikana Eamil [REMY.CREDIT111@gmail.com]

   tarvitsetko hätälainan? tai mitään rahoitusta? Pankki ei maksa takaisin? Onko sinulla maksettu tili tai velka? Meillä on hyvä takaisinmaksuaikataulu, jonka alhainen korko on 1%. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä suoraan osoitteeseen: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

   Poista
  3. Tarvitset kiireellisen lainan arvostetusta yksityisestä lainanantajasta, joka antaa sinulle stressitöntä rahaa? Jos kyllä, niin olet oikeassa suunnassa. Hanki rahat 5 tunnissa. Olen Hobelman, liikemies ja jopa yksityinen lainanantaja. Haluaisin luoda sivuliikkeeni omassa maassani, jos voit liittyä minuun suuren liikemiehen kanssa. Annan 2 prosentin korkolaina. kirjoita minuun tämän sähköpostin kautta hobelmanfinance@gmail.com

   Whatsapp: +17816567138
   https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
   Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

   Poista
 2. Joo puhelinlaskuni on ihanan halpa. Se sisältää rajattoman 3G netin ja rajattomat puhelut ja tekstarit. DNA.
  Hiustenkuivaajaa käytän kerran kolmessa kuukaudessa. Luonnonkihara tukka kärsii siitä.
  Itseasiassa olen vasta nyt alkanut käydä maksullisena kampaajalla. Aiemmin mulla oli oma väri+ pitkä tukka. Kävin kerran vuodessa vähän leikkaamamassa. Sitten siirryin hiusmalliksi. Se oli ilmaista. Hiukset pätkästiin lyhyiksi ja värjättiin. En kehtaa enää mennä hiusmalliksi koska mulle ei oikein voi tehdä mitään kovin raflaavaa. Ja löysin tän naisen jota rakastan. Viime vuonna kävin touko-elo-joulukuussa ja nyt helmikuussa. Että siedän kyllä pitkiäkin aikavälejä. Mutta rakastan tätä mun tukkaa.

  Todentotta. Urheiluun olisi voinut budjetoida enemmän. Mun arjen irtiottoja on osallistua urheilutapahtumiin ja ne syö rahaa. Salsatunnitkin kiinnostaisi. Pidän kuitenkin hetken ajan rahahanat kiinni vielä niiden osalta.
  Mistä löytää hyviä treffikumppaneita? Budjetoin ja lähden heti treffeille -lapsenvahtikin löytyy.

  Aamulla heti sulake paloi olohuoneen valoista ja olin varma että kaikki lamput meni siinä. Meinasin huutaa karmaa mutta hei, yksi lamppu vain oikeasti paloi.

  Eniten huolestuttaa pysyykö 250 euron Ruokabudjetissa. Varsinkin kesällä minipuudelin ruskeat silmät saa minut hyötymään ja hän saa pensasmustikoita ja vadelmia joka kauppareissulla.

  Elän myös oudossa kuplassa. Viime vuosina jokainen hääpari on sanonut, etteivät oikeastaan halua mitään. Toisiin häihin ei saanut edes pukeutua hienosti :) mutta oli maailman rakkaudentäyteisimmät juhlat.

  Mutta katotaan kunhan saan ensimmäisen palkan että miten tämä lähtee käyntiin. Saattaa olla että pyörrän kaikki suunnitelmat ja ostan viikon loman Thaimaahan nyrkkeilykouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä nyt tiedä niinkään hyvistä treffikumppaneista, mutta ainaki happypancake ja sitten se hirveä tinderi on ilmaset! :D
   Happypancakessa yleensä ne kiltimmät kaverit! Siitä vaan appsit auki ja kahvittelemaan!

   Ja tuli kans mieleen tosta vakuutuksesta, että kun kilpailutin työkaverin ukon kautta, niin sain LähiTapiolalta paljon paremman pakettihinnan. 44€ muuttuisi 25 egeksi...

   Mä budjetoin kesälle kans käyttörahaa aina vähän enemmän, just noiden marja/herne/jätski/(terde)mielitekojen takia.

   Poista
  2. Täytyy soittaa ja varmistaa vielä vakuutukset. Tuossa on henkivakuutus ja matka-, tapaturma- ja kotivaakutus.

   Tinder oli mutta siellä oli vähän erikoinen tarjonta. Happy pancake olisikin uusi tuttavuus, josko sieltä sitten :)

   Poista
 3. Pakko todeta, että saat aikasta vähän elatusmaksuja. Jopa vähemmän mitä KELA maksaisi, jos isä kieltäytyisi maksamasta. Onko lastesi isä opiskelija/ työtön/ töissä? Tuo kannattaisi tarkastuttaa...? Sinulla menee jo pelkästään päivähoitoon 130€/kk ja kokemuksesta tiedän, että lapsiin menee enemmänkin rahaa kuin pelkkä päivähoito... (ja nyt kun luin tarkemmin, huomasinkin kommenttisi, että olet menossa tarkastuttamaan sitä, hyvä! :) )

  Oletko milloin kilpailuttanut vakuutukset?

  VastaaPoista
 4. Meillä on oikeuden päätös tuosta 155 eurosta-tarkistin kelan sivuilta niin siellä sanotaan että 155,50 on vähimmäismäärä. En ole menossa sitä tarkistamaan vaan asumistuen. Lapsen kulut kuukaudessa menee tuon yli kyllä ihan heittämällä :/

  Lautoin viime viikolla viestiä vakuutusyhtiöön; täytynee uudestaan laittaa kun eivät vielä vastanneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten oikeus voi päättää summan pienemmäksi kuin mitä Kela maksaisi? Vai onko teillä lastenvalvojan päätös? Jos jälkimmäisen, tarkastuttaisin sen. Lastenvalvojat laskevat ohjelman avulla tuon summan ja jos lapsen isä suinkin on töissä, kyllä hänen elatusvelvollisuutensa on enemmän kuin 155€/kk. Summa kasvaa myös lapsen kasvaessa ja jos vanhempien tulot muuttuvat +/- 20%. Itse tyydyin eron jälkeen Kelan minimisummaan, kunnes tajusin, etteivät rahat riitä yh:na yhtään mihinkään.

   Oikeusaputoimisto oli viimein se paikka, mitä kautta sain kelvollisen elatusmaksupäätöksen, kun lasteni isä oli sitä mieltä, ettei hänen tarvitse lapsista maksaa mitään. Oikeusaputoimisto on lähivanhemmalle ilmainen, koska lapset ovat tulottomia elatusmaksun hakijoita.

   En kannusta olemaan ahne, kuten jotkut äidit ovat (vaativat aivan käsittämättömiä summia), mutta ei se niinkään voi mennä, että yh-vanhempi, oli se sitten isä tai äiti, joutuu kituuttamaan sen vuoksi, että toinen osapuoli ei maksa. Se ken leikkiin ryhtyy, se leikin maksakoon...

   Poista
  2. Siis kela sanoo 155,50 ja minä saan 155.17 oikeuden päätöksellä. Eli aikalailla samahan se on. Päätös on vuodelta 2015 jolloin kelan summa taisi olla 151 ja sain siis vähän enemmän.
   Isä taitaa vain opiskella. Tuloja ei ainakaan minulle kerro.
   En tiennyt että oikeuden päätöstä voisi pyörtää jotain kautta, eli voisin jossain vaiheessa tarkistuttaa sen? Kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Asutko lapsen kanssa kahdelleen? Mietin vaan tuota päivähoitomaksua miksi niin iso? Itselläni tulot nyt 2500-3000e/kk ja just tuli postissa että perhepäivähoitaja omavastuu tippui 100e 41e :0 lapsella hoito aika sovittu 7.30-16.30 ma-pe. En siis joka päivä sitä nuin aikaisin tai myöhään vie:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskin sen helsingin kaupungin laskurilla. Se antaa summaksi 123.60 e. Tällä hetkellä on niin pienet tulot että en maksa päivöhoidosta -> tämä varmistuu kun aloitan työt. Mutta jos se on vähemmän niin sehän on vain enemmän lyhennyksiin :)

   Poista
 6. Sun kannattaa äänestää kunnallisvaaleissa sellaista ehdokasta, joka ajaa 4h ilmaista päivähoitoa päivässä helsinkiläislapsille (eli kokopäiväisille tarkoittaa maksujen puolitusta). Tämähän on Helsingissä suunnitelma, mutta uusi valtuusto päättää sitä muistaakseni kesällä kunnallisvaalien jälkeen. Saisit puolet päivähoitpmaksusta pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olettaen ettö olet helsinkiläinen ainakin edellisen kommentin perusteella!

   Poista
 7. Hei! vuonna 2017 palkan sivukulujen osuus palkanmaksajalla on lähes 8 %. Eli perusprosentin päälle tuo kahdeksan. Sinulla on paljon luottoja ja pyrkimys päästä niistä eroonkin - hyvä niin! Ei muuta kuin tsemppiä! Itsellänikin oli joskus sama tilanne; nykyään säästöön jää lähes 50% tuloista. Monta vuotta se toki otti, mutta kurinalaisuudella pystyt kyllä siihen! Jos sinulla ei ole puskuria, niin sitten kannattaa olla luottokortilla käyttövaraa pahan päivän varalle. T. Siru

  VastaaPoista
 8. Hei,
  Kiitos tsempeistä-itse olen sitä mieltä, että kun luottokortteja lyhennetään niitä ei samanaikaisesti käytetä puskurina. Yritän samalla oppia kurinalaista elämää, jos jokin budjetin osa ei pidä niin toisesta täytyy karsia.

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa hyvälle suunnitelmalle :). Itsellä menee ruokaan kyllä reilusti enemmän, vaikka lapset ovat mulla vain puolet ajasta. Syövät kyllä vähintään saman verran kuin minä tai enemmänkin ja lämpimillä ruuilla on usein syömässä myös miesystävä, joka ei niiden kustannuksiin yleensä osallistu, koska opiskelee vielä (tai näin on sovittu, auttaa mua vastavuoroisesti sitten lasten kanssa). Itse kyllä lasken ruokakuluihin mukaan myös kaikki taloustarvikkeet ja shampoot sun muut, mutta yli neljä sataa näihin menee joka kuukausi.

  VastaaPoista
 10. Hyvää päivää,

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa rahoitustarpeiden ratkaisemiseksi, me tarjoamme lainaa
  joka vaihtelee $ 3,000.00 - $ 1000,000.00 Maksimi, olemme luotettavia, tehokkaita,
  nopea ja dynaaminen, 100% taattu laina myös se antaa (euroa, puntaa
  ja dollaria.) Kaikkiin lainoihin sovellettava korko on (3%), jos olet
  ovat kiinnostuneita palaamaan meille.
  kautta: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM) Palveluihin sisältyvät:
  * Kodinparannus
  * Laina Inventor
  * Velkojen konsolidointi laina
  * Yritysluotot
  * Henkilökohtaiset lainat.
  * Vakuushyvitys
  ota yhteyttä tänään ja olemme iloisia voidessamme tehdä liiketoimintaa kanssamme
  sähköposti: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM)

  VastaaPoista
 11. Hyvä päivä, olen rekisteröity yksityinen raha lainanantaja. Annamme lainoja avuksi ihmisille, yrityksille, jotka tarvitsevat päivittää taloudellisen asemansa kaikkialla maailmassa. Niinpä erittäin alhaiset vuotuiset korkotasot ovat alle 2% vuodessa 30 vuoden takaisinmaksuaikaan missä tahansa maailmassa. Annamme lainoja 5 000 eurosta 100 000 000 euroon. Lainamme on hyvin vakuutettu, sillä suurin turvallisuus on meidän etusija. Kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla: (24hourstloancompany1@gmail.com tai info@24hoursloan.online)

  VastaaPoista
 12. Hyvää päivää

  Jos olet liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellisia rasituksia tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa

  maksamaan velan tai maksamaan laskuja? Onko sinulla alhainen luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada lainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tarvitsetko lainaa tai rahoitusta, kuten:


  a) henkilökohtainen laina

  b) koulutus,

  c) Velkojen konsolidointi,

  d) laajentaminen,

  e) jne  Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteistyökumppaneille 3%: n vuotuisella korolla. Vähimmäismäärä, jonka voi lainata, on $ 2,000.00 Yhdysvaltain dollaria korkeintaan 50 miljoonaa dollaria. Ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen.


  OTA YHTEYTTÄ NYT: trustfirm2010@gmail.com


  NIMI: Andy Cole


  Nopea ja helppo saatavissa oleva laina

  VastaaPoista
 13. Tarvitsetko taloudellista tukea? Tällainen yritys- tai henkilökohtainen laina perustaa säätiön tämän uuden vuoden? Lainat maksaa velkoja tai laskuja? Annamme lainoja 2,000 vähimmäismäärälle suurelle määrälle maksimissaan kohtuuhintaan 3%, jos kiinnostunut, ole ystävällisesti lähetä meille sähköpostia, jotta voimme nopeasti hyväksyä: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Tarvitsetko taloudellista tukea? Tällainen yritys- tai henkilökohtainen laina perustaa säätiön tämän uuden vuoden? Lainat maksaa velkoja tai laskuja? Annamme lainoja 2,000 vähimmäismäärälle suurelle määrälle maksimissaan kohtuuhintaan 3%, jos kiinnostunut, ole ystävällisesti lähetä meille sähköpostia, jotta voimme nopeasti hyväksyä: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Annamme lainoja vuosittain 2 prosentin korolle.

  Hyväksyntä on nopeaa; mitä haet on, mitä me hyväksymme. Voimme hyväksyä jopa 40 miljoonaa euroa, ja hyväksymme vähintään 15 000,00 euron lainamäärän. voit hakea sekä liike- että henkilökohtaisia lainoja; jossa on yksi vuosi ansiolaina.
  Tiedustelut lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: ibrahimhoffman@gmail.com tai käy verkkosivuillamme: https://ibrahimhoffman.wixsite.com/ibrahimhoffmanfirm

  VastaaPoista
 16. TÄMÄ ON MYÖNNÖN OIKEUDELLISIA OIKEUKSIA MYÖNNÄ LAITOKSISTA ADOIF-LAINAN YRITYKSESTÄ.


  Nimeni on Miss Muhammad manah, olen Brasiliasta olen yksinhuoltaja äiti, jolla on kaksi lasta, haluan kiittää herra Adoifia lainanantajana minulle 200 000 lainaa 1 prosentilla ilman minkäänlaista viivytystä tai stressiä, jotta voisin aloittaa Oma liiketoiminta hän myöntää minulle lainan 23 tuntia sain lainan ilman viivytystä, jos tarvitset kiireellistä lainaa sähköpostitse herra adoif laina yritys kautta [adoifloans@gmail.com]
  olen niin onnellinen nyt perheeni kanssa voin nyt syöttää lasteni ja hoitaa heidät hyvin.

  VastaaPoista

 17. Hei, tarvitset kiireellisen lainan seuraavien 12 tunnin aikana Eamil [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  tarvitsetko hätälainan? tai mitään rahoitusta? Pankki ei maksa takaisin? Onko sinulla maksettu tili tai velka? Meillä on hyvä takaisinmaksuaikataulu, jonka alhainen korko on 1%. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä suoraan osoitteeseen: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  VastaaPoista
 18. Hyvä päivä, olen rekisteröity yksityinen raha lainanantaja. Annamme lainoja avuksi ihmisille, yrityksille, jotka tarvitsevat päivittää taloudellisen asemansa kaikkialla maailmassa. Hyvin vähäiset vuotuiset korot ovat alle 2% vuodessa 30 vuoden takaisinmaksuaikaan missä tahansa maailmassa. Annamme lainoja 5 000 eurosta 100 000 000 euroon. Lainamme on hyvin vakuutettu, sillä suurin turvallisuus on meidän etusija. Kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla: (24hourstloancompany1@gmail.com tai info@24hoursloan.online)

  VastaaPoista
 19. Hyvää päivää,

  Olemme laillinen ja hyvämaineinen rahanantaja. Me lainamme rahaa yksilöille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea, antavat lainoja ihmisille, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa maksamaan laskujaan investoimaan liiketoimintaan. Joten etsit kiireellistä lainaa? Sinun ei tarvitse huolehtia, koska olet oikeassa paikassa tarjoamme lainoja alhaisella korolla 2%, joten jos tarvitset lainaa, olet vain odottaa ottavan yhteyttä meihin tämän sähköpostiosoitteen kautta: mobilfunding1999@gmail.com

  TARPEEN TARKOITUSOHJEET:

  1) Täydelliset nimet: ............
  2) Sukupuoli: .................
  3) Ikä: ........................
  4) Maa: .................
  5) puhelinnumero: ........
  6) Ammatti: ..............
  7) Kuukausitulot: ......
  8) Tarvittava laina: .....
  9) Laina-aika: ...............
  10) Lainan tarkoitus: ...........

  Kiitos

  VastaaPoista
 20. NÄYTÄ LUOTELUETTELU, JOKA ON MUUTETTU ELÄMÄSSÄ

  Olemme ammattimainen karding joukkue, jolla on suuri rengas ympäri maailmaa. Ohjelmistomme ja skimmereiden kanssa yli 2 miljoonan ATM: n avulla pystymme hakemaan pankkikorttitietoja, jotka sisältävät raidan (1) ja raidan (2) korttipinnalla. Käännäkäämme nämä kortit kloonattujen tietojen avulla todellisiin ATM-kortteihin, joita voidaan käyttää vetäytymään ATM: ssä tai pyyhkäisemällä myymälöissä ja POS-laitteissa. Myymme ja toimitamme nämä kortit kaikille asiakkaillemme ja kiinnostuneille ostajillemme kaikkialla maailmassa, kortilla on päivittäinen peruutusraja, joka on 5 500 dollaria ATM: llä ja kaupoissa enintään 2500 dollarin rajan.

  Tässä on ATM-CARDS-hinnasto:
  TASO: HINTA

  $ 5000 ---- $ 200

  $ 7000 ---- $ 300

  $ 8500 ----- $ 450

  $ 10000 ---- $ 500

  $ 100,000 ---- $ 1000


  Hinnat sisältävät lähetyskulut ja maksut, tilaa nyt: Ota yhteyttä:
  americanewbllankatm@gmail.com

  KYSYMYKSIÄ KYSYMYKSIÄ (UKK)

  Näiden palveluiden tuottamisessa olemme joutuneet kohtaamaan niin monia asiakkaita, joilla on erilaiset kysymykset, joiden tarkoituksena on vastata muutamiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla:

  (1): myyvätkö rahaa?

  Ei, emme myy rahaa. Jos luet viestimme oikein, ymmärrät, miten tämä koko asia toimii.

  (2): Onko tämä palvelu / kortti käytettävissä kotimaassani?

  Kyllä, palvelumme / korttimme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti, koska ohjelmoimme sen etukäteen hakkerointityökaluilla, jotka voivat käyttää mitä tahansa pankkia ympäri maailmaa.

  (3): Kuinka saan kortin maksamisen jälkeen?

  Toimitamme DHL: n tai henkilökohtaisen edustajan välityksellä, tavallinen toimitus yleensä kestää 3 päivää. Tarvitsemme vain henkilökohtaisia ​​tietojasi.


  Tilaa nyt, ota meihin yhteyttä:
  americanewbllankatm@gmail.com

  TAI WHATSAPP US AT :: +1 (409) 547-4163

  VastaaPoista
 21. Hei,
  Minun nimi on Amber, olen täällä suositella sinua lailliselle velkojalle, joka antoi minulle 45 000 dollarin lainan. Hänen nimensä Jerry Jones on Jerry Jones Financial Investments, haluan soittaa teille kaikille, jotka tarvitsevat taloudellista apua luottohakemuksestasi: jerryjonesfinancialinvestments@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hei

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa 12 tunnin kuluessa viivästymisestä osoitteessa REMY.CREDIT111@gmail.com

  tarvitsetko mitään luottoa tai rahoitusta? Eikö pankki maksa takaisin? Onko sinulla maksettu tili tai velka? Meillä on hyvä takaisinmaksuaikataulu, alhaisella 2 prosentin korolla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä suoraan osoitteeseen [REMY.CREDIT111@gmail.com]


  Koko nimi:...
  Maa: ....
  Vaadittu määrä: ...
  Lainan kesto: ....
  Puhelin: ....
  ammatti: .......


  lähetä meille sähköpostia [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  VastaaPoista
 23. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa sinua 100-prosenttisella takuuhuollolla, tarjoan yrityksille ja yksittäisille lainoille, lisäksi myös rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Lisätietoja saat osoitteesta: Js.loans2000@gmail.com tai Whatsapp +1 (518) 601-1639

  VastaaPoista
 24. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa sinua 100-prosenttisella takuuhuollolla, tarjoan yrityksille ja yksittäisille lainoille, lisäksi myös rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Lisätietoja saat osoitteesta: Js.loans2000@gmail.com tai Whatsapp +1 (518) 601-1639

  VastaaPoista
 25. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa sinua 100-prosenttisella takuuhuollolla, tarjoan yrityksille ja yksittäisille lainoille, lisäksi myös rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Lisätietoja saat osoitteesta: Js.loans2000@gmail.com tai Whatsapp +1 (518) 601-1639

  VastaaPoista
 26. Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia lainaehtoja, jotka täyttävät rahoitustarpeet alhaisella 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme on hyvä kokemus. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Hei, tarvitset kiireellistä lainaa? tai tarvitsevat taloudellista apua? ota yhteyttä 24Hours lainayhtiöön ja ne antavat lainaa 1 000 - 100 000 000 euroa yksilöille, yrityksille ja yhteistyössä toimiville elimille, jotka tarvitsevat rahoitustukea alhaisella ja kohtuuhintaisella 2 prosentin korolla vuodessa. Hakemus on saatavilla vain 18-vuotiaille hakijoille, ota meihin yhteyttä, jos haluat kiinnostaa nopeaa ja helppoa lainaa sähköpostitse (24hourstloancompany1@gmail.com tai info@24hoursloan.online).

  Sähköposti: (24hourstloancompany1@gmail.com tai info@24hoursloan.online).
  Ystävällisin terveisin, palveluksessa.
  Rouva Farida Stephen
  Mainostoimisto.
  Olemme 24Hours Financial Services, Inc

  VastaaPoista
 28. Hei, tarvitset kiireellistä lainaa? tai tarvitsevat taloudellista apua? ota yhteyttä 24Hours lainayhtiöön ja ne antavat lainaa 1 000 - 100 000 000 euroa yksilöille, yrityksille ja yhteistyössä toimiville elimille, jotka tarvitsevat rahoitustukea alhaisella ja kohtuuhintaisella 2 prosentin korolla vuodessa. Hakemus on saatavilla vain 18-vuotiaille hakijoille, ota meihin yhteyttä, jos haluat kiinnostaa nopeaa ja helppoa lainaa sähköpostitse (24hourstloancompany1@gmail.com tai info@24hoursloan.online).

  Sähköposti: (24hourstloancompany1@gmail.com tai info@24hoursloan.online).
  Ystävällisin terveisin, palveluksessa.
  Rouva Farida Stephen
  Mainostoimisto.
  Olemme 24Hours Financial Services, Inc

  VastaaPoista
 29. Tarjoamme tällä hetkellä vaihtuvakorkoista lainaa, jonka korko on 2% asianmukaisella voimassaolevalla tunnuksella.
  Voit lähettää lainahakemuksestasi minkä tahansa lainan määrän, jota tarvitset.
  Tarjoamme lainoja, jotka vaihtelevat $ 5,000.00 USD Min. $ 50,000,000.00 USD Maks.
  Pitkän aikavälin luotto maksetaan viidestä (5) - viiteenkymmeneen (50) vuoteen.
  Annamme seuraavanlaista lainaa: Projektiluotto, Refinance-laina, yritysinvestointilainat, auto tai ajoneuvo Lainat, Opintolaina, velkojen konsolidointi, asuntolainat, Henkilökohtaiset lainat, matka- ja loma-laina, joulu- ja uudenvuotinen laina.
  Yhtiömme tarvitsee myös henkilön, joka voi olla yrityksemme edustaja maassasi.
  Ota yhteyttä STEVEN WILLIAMS FINANCIAL LOAN FIRM toimistoon sähköpostitse: stevenwills0001@gmail.com

  Jos olet kiinnostunut rahoitustarjouksistamme ja haluat saada meiltä lainan, ota meihin yhteyttä ja anna meille alla olevat tiedot, joita tarvitaan käynnistämään
  lainan summa vastaavasti.

  Nimi: ___________________________
  Nimi: ____________________________
  Sukupuoli: _______________________________
  Siviilisääty: _______________________
  Yhteystieto: ______________________
  Kaupunki / postinumero: ________________________
  Maa: ______________________________
  Syntymäaika: ________________________
  Lainan tarve: ________________
  Lainan kesto: ________________________
  Kuukausitulot / vuosittaiset tulot: _________
  Ammatti: ___________________________
  Lainan tarkoitus: _____________________
  Puhelin: ________________________________
  Faksi: __________________________________

  Tunnustuksena näistä yksityiskohdista lähetetään hyvin lasketut ehdot ja ehdot, mukaan lukien sopimus.

  Kiitos suojelusta!

  Parhain terveisin,
  STEVEN WILLIAMS RAHOITUSHANKKAMERKKI
  Sähköposti: stevenwills0001@gmail.com
  Verkkosivusto: http://stevenwilliamsfinancialloanfirm.webs.com/
  Twitter: stevenwills0001

  VastaaPoista
 30. Tarvitsetko henkilökohtaisia lainoja tai yritysluottoja? Etsitkö lainoja suurhankkeille? Etsitkö rahoitusta henkilökohtaiseen käyttöön? Jos näin on, älä katso enää. Tarjoamme kaikenlaista taloudellista tukea investointitarkoituksiin, koululaina, kuljetusluottoja, projektirahoitusta ja paljon muuta.

  Ota yhteyttä osoitteeseen vitalloansaccreditation@gmail.com, jos haluat lisätietoja, jos olet kiinnostunut.

  Ystävällisin terveisin.
  http://vitalloansaccreditation.webs.com

  VastaaPoista
 31. Hei, tarvitset kiireellistä lainaa meille nopeasti pikaiselle lainalle (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)


  Tarvitsetko kiireellistä lainaa Auto Loan House -lainaa liiketoiminnan laina jne. Annamme kaikenlaisia lainoja alhaisella 1% ja saat lainan seuraavien 12hours sähköpostitse meille nyt kaikenlaisia lainaa

  {REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}


  Koko nimi:
  Maa / osavaltio:
  Lainan määrä:
  Lainan kesto:
  Ocupation:
  Puhelinnumero:
  Ikä:


  palaa meille nyt, jos tarvitset kiireellistä lainaa, lähetä meille sähköpostia REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

  Yrityksen nimi: REMY FINK

  Lähetä meille sähköpostia nyt [remy.credit111@gmail.com]

  VastaaPoista
 32. Tarvitset kiireellisen lainan arvostetusta yksityisestä lainanantajasta, joka antaa sinulle stressitöntä rahaa? Jos kyllä, niin olet oikeassa suunnassa. Hanki rahat 5 tunnissa. Olen Hobelman, liikemies ja jopa yksityinen lainanantaja. Haluaisin luoda sivuliikkeeni omassa maassani, jos voit liittyä minuun suuren liikemiehen kanssa. Annan 2 prosentin korkolaina. kirjoita minuun tämän sähköpostin kautta hobelmanfinance@gmail.com

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Ota yhteyttä sähköpostitse: hobelmanfinance@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Tarvitsetko lainaa maksamaan velkasi tai aloittamaan yrityksen
  Me lainaamme lainaa pienellä prosenttiosuudella
  Tarjoamme 1500 eurosta 800 000 euroon
  Lisää meihin tai ota yhteyttä osoitteeseen: mvargaspuyo1@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Hei kaikki, olen iloinen, että minulla oli laina Mercy Berryltä, he ovat parasta, mitä olen koskaan nähnyt, koska yritän saada lainaa, olen juuri saanut 33 000 euron lainan, voit lähettää sen sähköpostitse, jos tarvitset lainaa: Mercyberryloancompany@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseksi vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoiminnan parantamiseksi? Oletko hylännyt pankit ja muut rahoituslaitokset? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai kiinnitystä? Älä etsi enää, koska olemme täällä tekemään kaikki taloudelliset ongelmasi menneisyydestä.

  Tämä on helppo laina yritys. Tarjoamme luotot niille, jotka ovat kiinnostuneita kohtuullisesta 2 prosentin korosta. Alue vaihtelee 5 000,00 dollaria ja enintään 100,000,000 dollaria dollaria.

  Lainamme on hyvin vakuutettu, koska suurin turvallisuus on meidän etusija.

  Ota yhteyttä sähköpostitse: oceanfmortgages@gmail.com


  Terveiset
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com
   
  2% alkuperäinen laina ja takuu
  oceanfmortgages@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kiireellinen edullinen laina. etsi enää. yhteydenpito oikeaan lailliseen lainanantajaan on aina ollut valtava ongelma asiakkaille, joilla on taloudellinen ongelma ja jotka tarvitsevat ratkaisua edulliseen korkoon? käsitelty 2-3 tuntia. ovatko muut pankit ja muut rahoituslaitokset jatkuvasti hylänneet ne? ota yhteyttä Fidelity Trust Loan, tarjoamme lainoja aina (5.000,00 - 900.000.000,00). 2.% korolla. Olemme sertifioitu, luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen. Ja yhteistyössä rahoittaja kiinteistöjen ja kaikenlaisten yritysten / henkilökohtaisen rahoituksen, ota yhteyttä tänään:

  fidelitytrustloan@hotmail.com
  whatsapp vain +27642503488

  VastaaPoista
 37. Oletko taloudellisesti ahtautunut etsimään yritysluottoa tai investointilainaa hakeutumaan nopeaan ja kätevään lainaan maksamaan laskuja ja etsimään rahoitusta omien liiketoimintaprojektien perustamiseksi halvimmalla 2 prosentin korolla. ota yhteyttä tänään osoitteeseen: unicreditloantransferplc@mail.ru tai Whats App Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 38. Arvoisa Herra, tarvitset lainaa velan vakauttamiseksi? Tarvitsetko lainaa yrityksen rahoittamiseen? Tarjoamme vakuutettuja lainoja tai varoja yksityisille ja yrityksille alhaisemmalla korolla 2% Ota yhteyttä meihin; sähköposti: ibrahimhoffman@gmail.com tai ibrahimhoffman@outlook.com tai käy verkkosivuillamme: https://ibrahimhoffman.wixsite.com/ibrahimhoffmanfirm
  Odotetaan vastausta mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 39. Former Russian arms chief Rogozin to head Roscosmos space corporation

  VastaaPoista
 40. Oletko taloudellisesti puristanut etsimään yrityssalaisuutta, henkilökohtaista lainaa, investointilainaa, asuntolainaa, autolainaa, velan vakauttamislainaa, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Hanki nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja etsiä rahoitusta omien liiketoimintaprojektien perustamiseen halvimmalla 2 prosentin korolla. ota yhteyttä tänään osoitteeseen: unicreditloantransferplc@mail.ru tai Whats App Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 41. Oletko taloudellisesti puristanut etsimään yrityssalaisuutta, henkilökohtaista lainaa, investointilainaa, asuntolainaa, autolainaa, velan vakauttamislainaa, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Hanki nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja etsiä rahoitusta omien liiketoimintaprojektien perustamiseen halvimmalla 2 prosentin korolla. ota yhteyttä tänään osoitteeseen: unicreditloantransferplc@mail.ru tai Whats App Numero +1 (845) 731 5341.

  VastaaPoista
 42. Tarvitsetko henkilökohtaisia ​​lainoja tai yritysluottoja? Etsitkö lainoja suurhankkeille? Etsitkö rahoitusta henkilökohtaiseen käyttöön? Jos näin on, älä katso enää. Tarjoamme kaikenlaista taloudellista tukea investointitarkoituksiin, koululaina, kuljetusluottoja, projektirahoitusta ja paljon muuta.

  Ota yhteyttä osoitteeseen (vitalloansaccreditation@gmail.com), jos haluat lisätietoja, jos olet kiinnostunut.


  Ystävällisin terveisin.
  http://vitalloansaccreditation.webs.com

  VastaaPoista
 43. Haluatko kiireellistä lainaa maksaa laskuja tai luoda uuden
  Business? Jos näin on, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: Bretthawksloans@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Tarvitsetko minkäänlaista rahoitustukea? Jos on, ota yhteyttä sähköpostitse (Bretthawksloans@gmail.com).

  VastaaPoista
 45. Oletko etsimässä lainaa perustaa yritys, maksaa laskuja, annamme lainaa $ 3,000 - $ 500,000,000.00, tarjoamme tai erilaisia lainoja täällä 2%. Odotan innolla päivitystäsi tästä asiasta. Kiitos aikaa ja ymmärrystä! Joten palaa meille, jos olet kiinnostunut. Ota yhteyttä osoitteeseen: Fredjosephloans@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Hei, tarvitset nopean, pitkän tai lyhytaikaisen lainan, jonka suhteellisen alhainen korko on peräti 3%? Onko talouden vaikeus vaikuttaa sinuun tänä vuonna? Olen herra Elizabeth, olen lainanantajan omistaja ja tarjoan turvallisia ja luotettavia lainoja.

  Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen?
  * Haluatko rahoittaa oman yrityksen perustamiseen?
  * Tarvitsetko yksityisiä tai yritystalouksia eri tarkoituksiin?
  * Haluatko lainoja tehdä suuria hankkeita?

  Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

  * Voin tarjota sinulle jopa 50 000 000 euroa.
  * Voit maksaa takaisin 1 - 30 vuotta.
  * Voit valita kuukauden ja vuotuisen takaisinmaksusuunnitelman.
  * Joustavat lainat.

  Ole hyvä, jos olet kiinnostunut, tarkista kanssani tämän sähköpostiosoitteen kautta: (mrs.elizabethloanfirm@gmail.com)

  Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän laina-asioinnin lopussa.

  Terveiset
  Rouva Elizabeth

  VastaaPoista
 47. Sky World -luotto Yritykselle annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Hyvä päivä sir / ma olen.

  Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla koroilla sen määrittämisessä, kuinka paljon lainaa on 100 miljoonan dollarin lainan määrästä, joka on $ 1 000 dollarin laina yritystoiminnan kehittämiselle: kilpailu / liiketoiminnan laajentaminen.

  Tarjoamme erilaisia lainoja

  * Henkilökohtaiset lainat (suojatut ja vakuudettomat)
  * Yritysten lainat (vakuudettomat ja vakuudettomat)
  * Luottolimiitti
    
  Ei ennakkomaksuja.

  Kiitämme sinua siitä, että olet lukenut tämän mainoksen.
  Saat lisätietoja ja tiedustelut lähetä sähköpostia meille tänään
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Sarah Williams.

  VastaaPoista
 48. Tarvitsetko minkäänlaista rahoitustukea? Jos on, ota yhteyttä sähköpostitse (Bretthawksloans@gmail.com).

  VastaaPoista
 49. Hyvä lainahakijat

  Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksenne? Tämä laina yritys perustettiin ihmisoikeusjärjestöihin ympäri maailmaa, jonka tarkoituksena oli vain auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämästä. Jos haluat hakea lainaa, palaa meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen: elenanino0007@gmail.com

  Nimi:
  Vaadittava laina:
  Lainan kesto:
  Matkapuhelinnumero:

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  LUOTTAMUS
  Elena

  VastaaPoista
 50. Tarvitsetko lainaa ? tarjoamme kaikenlaisia lainoja 3 prosentin korolla. jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse. email: rosanne_credit@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Auto lainat
  Asuntolainat
  Yritysluotot
  Henkilökohtaiset lainat
  Kiinteistölaina.
  Lisätietoja, ystävällisesti yhteyttä,

  Whats'App-numero: +18454007792
  Verkkosivusto: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
  Sähköposti: worldbestloans@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Sky World -luotto Yritykselle annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Hyvä päivä sir / ma olen.

  Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla koroilla sen määrittämisessä, kuinka paljon lainaa on 100 miljoonan dollarin lainan määrästä, joka on $ 1 000 dollarin laina yritystoiminnan kehittämiselle: kilpailu / liiketoiminnan laajentaminen.

  Tarjoamme erilaisia lainoja

  * Henkilökohtaiset lainat (suojatut ja vakuudettomat)
  * Yritysten lainat (vakuudettomat ja vakuudettomat)
  * Luottolimiitti
    
  Ei ennakkomaksuja.

  Kiitämme sinua siitä, että olet lukenut tämän mainoksen.
  Saat lisätietoja ja tiedustelut lähetä sähköpostia meille tänään
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Sarah Williams.

  VastaaPoista
 53. Huomio :

  Tarvitsetko lainaa?
  Oletko kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa? Oletko taloudellisesti huolissasi?
  Jos on, ota meihin yhteyttä nyt yrityksen sähköpostiosoitteesta osoitteessa: Ferdinandleofinance@gmail.com
  Olemme palveluksessanne.
  Parhain terveisin,
  Ferdinand Leo
  Yhteistyön johtaja

  VastaaPoista
 54. My Brothers and Sister all over the world, I am Mrs Boo Wheat from Canada ; i was in need of loan some month ago. i needed a loan to open my restaurant and bar, when one of my long time business partner introduce me to this good and trustful loan lender DR PURVA PIUS that help me out with a loan, and is interest rate is very low , thank God today. I am now a successful business woman, and I became useful. In the life of others, I now hold a restaurant and bar. And about 30 workers, thank GOD for my life I am leaving well today a happy father with three kids, thanks to you DR PURVA PIUS Now I can take care of my lovely family, i can now pay my bill. I am now the bread winner of my family. If you are look for a trustful and reliable loan leader. You can Email him via,mail (urgentloan22@gmail.com) Please tell him Mrs Boo Wheat from Canada introduce you to him. THANKS

  VastaaPoista
 55. Hei !

  Tarvitsetko laillisen ja nopean laina-palvelun?
  Tarjoamme tällä hetkellä 3% kaikenlaisia lainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, maataloustuottoja tai projektirahoitusta? Tarjoamme lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti, velkojen konsolidointiin, vaikka sinulla on alhaiset luottotulokset ja vaikea saada lainaa paikallisilta pankkeilta tai rahoituslaitoksilta? , ja nyt on vaikea käsitellä pankkiasi tai muita rahoituslaitoksia? Tarvitsetko kiireellistä lainaa jos kyllä lähetät meille sähköpostia takaisin
  (ryanloaninvestment001@outlook.com) annamme kaikenlaisia lainoja.

  Hae nyt ja hanki käteesi nopeasti!

  * Laina $ 5,000-50,000,000 dollaria
  * Voit maksaa takaisin 1 - 30 vuotta.
  * Joustavat lainaehdot.

  Kaikki nämä suunnitelmat ja enemmän, ota meihin yhteyttä nyt.

  ota meihin yhteyttä sähköpostilla: sillä lainayhtiö, joka avusti minua täällä, on heidän yhteystiedot (ryanloaninvestment001@outlook.com)


  Terveiset
  Hallinta.

  VastaaPoista
 56. Tarjoamme allaolevan lainan palveluja:.

  * Sijoittajat lainat ..........
  * Velkojen konsolidointi ...........
  * Asuntolainat .......
  * Yritysten lainat ........
  * Henkilökohtaiset lainat ...............
  * Kansainväliset lainat ...
  * Matkakorvaukset .........
  * Visa-lainat .........

  Tarjoamme lainoja taloudellisille avustajille, joilla on alhainen korko 3%. Saadaksesi lainaa tämän yrityksen kanssa, voit kertoa täsmällisen määrän lainaa tarvitset ja aika, jolloin voit maksaa laina takaisin. joten jos olet kiinnostunut ystävällisesti ota yhteyttä alla yksityiskohtaisesti.

  Sähköposti: kate_solution@outlook.com

  VastaaPoista

 57. Tervetuloa,
  Tarvitsetko kiireellistä lainaa? ota yhteyttä Europa Financial Growth Companyyn ja anna yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteistyössä toimiville organisaatioille 1000-100 miljoonan dollarin varoja, jotka tarvitsevat taloudellista tukea alle 2 prosentin kohtuullisella korolla. Ota yhteyttä, jos haluat saada nopeasti ja helposti lainaa sähköpostitse. postitse osoitteeseen Europafinancialgrowth@gmail.com.

  VastaaPoista
 58. Hei,
  tarvitset kiireellistä luottoa yrityksellesi, ostamaan oma talo, maksamaan velkanne, voit ottaa meihin yhteyttä tänään sähköpostilla: harryjim598@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Hei kaikki, nimeni on Linda Thomas, olen New Jersey Yhdysvalloista, minä vain
  Haluan käyttää tätä tilaisuutta kiittää Jumalaa siitä, että hän pelasti minut sairaudestani ja
  kiitän myös Benjamin Douglasin lainaa, joka auttaa minua lainaa
  haluttu, kun olen huijannut monta kertaa rahoillani, voit ottaa yhteyttä
  heille {douglasloanfirm2@gmail.com}, jos tarvitset lainaa myös
  lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen {tl188745@gmail.com} jos sinulla on ongelmia.
  Kiitos ja Jumala siunaa.

  VastaaPoista
 60. Hei kaikki nimeni on Clara Torres. Olen Amerikan yhdysvalloista,
  Haluan vain käyttää tätä tilaisuutta kiittääkseni Scott Davidia ja hänen hallituksensa
  johtajat lainaksi minulle 25000 dollaria lainaa en ole koskaan tiennyt, että on vielä a
  aito lainanantaja, koska minua on kauhistunut internetissä kahdesti. sinä pystyt
  lähetti heille sähköpostia osoitteesta scottloancompany3@gmail.com, jos olet kiinnostunut
  saat lainan Internetistä, voit myös lähettää minulle sähköpostia
  torresclara251@gmail.com vahvista tai sinulla on ongelmia kiitos ja voi
  Jumalan siunausta.

  VastaaPoista
 61. https://vierityspalkki.fi/2018/03/05/tylsat-teknologiavalinnat-ovat-kestavimpia/

  VastaaPoista
 62. Hei !

  Tarvitsetko laillisen ja nopean laina-palvelun?
  Tarjoamme tällä hetkellä 3% kaikenlaisia lainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, maataloustuottoja tai projektirahoitusta? Tarjoamme lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti, velan vakauttamista, vaikka sinulla on
  alhaiset luottotulokset ja vaikea saada lainaa paikallisilta pankkisi tai rahoituslaitoksilta? , ja nyt on vaikea käsitellä pankkiasi tai muita rahoituslaitoksia? Tarvitsetko kiireellistä lainaa jos kyllä lähetät meille sähköpostia takaisin
  (ryanloaninvestment001@outlook.com) annamme kaikenlaisia lainoja.

  Hae nyt ja hanki käteesi nopeasti!

  * Laina 5 000-50 000 000 dollaria
  * Voit maksaa takaisin 1 - 30 vuotta.
  * Joustavat lainaehdot.

  Kaikki nämä suunnitelmat ja enemmän, ota meihin yhteyttä nyt.

  ota meihin yhteyttä sähköpostilla: sillä lainayhtiö, joka avusti minua täällä, on heidän yhteystiedot (ryanloaninvestment001@outlook.com)


  Terveiset
  johto

  VastaaPoista
 63. Tarvitsetko lainaa? Oletko kiinnostunut hankkimaan minkälaista lainaa? Tai oletko taloudellisesti huolissaan? Onko sinulla velkaa maksaa? Annamme lainoja mille tahansa osalle maailmaa. Meidän lainasummamme korot ovat 3% per kanteen, joka on neuvoteltavissa kestoltaan riippumatta sijainnista tai luottotilasta. Lainan saaminen tänään Ota yhteyttä yrityksen sähköpostiosoitteeseen osoitteessa: Ferdinandleofinance@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Nimeni on Nancy.
  Haluan jakaa tämän hetken iloa

  kaikki etsivät lainaa.Olen juuri saanut

  500 000 euron suuruinen laina BEST POINTin kanssa

  LOAN company.I oli täysin tyytyväinen

  yritykseltä.
  Tällä hetkellä olen onnellisin nainen

  maailman. Ja tämä kiitos kuuluu yhdelle miehelle

  STEVEN BERNARD. Jumala on asettanut sen

  BEST POINT LOAN -yritys omalla tielläni.

  Ja haluan jakaa tämän todistuksen

  joka etsii lainaa. Yritys

  nimi on: BEST POINT LOAN HOME. Tämä on

  mies todellakin, Hänen sanansa mies. Hän on

  ainutlaatuinen ja laillista lainanantajaa. Jos olet

  tarvitse lainata rahaa tai etsiä

  lainata? henkilökohtainen laina, yrityslaina,

  asuntolaina, autolaina, koulutuslaina,

  matka- ja vapaa-ajan laina. Vakuudettoman lainan,

  turvattu laina, huono luotto ja velka

  konsolidointilainat. ota yhteyttä lainanantajaan

  suoraan sähköpostitse:

  bestpointloanld@gmail.com
  KIITOS

  VastaaPoista