perjantai 7. joulukuuta 2018

Puudeliperheen kasvu & kuluseuranta

Hei ystävät!

Halusin kertoa jymyuutisen jo hetki sitten ja arvatkaapa mitä! Heti kun päätimme siirtyä ison askeleen eteenpäin elämässämme niin tapahtui tuo konkurssi. Työt ei siis tekevältä lopu ja ensi viikolla olisi kolmesta työpaikasta lisätietojen kalastelukierros käynnissä.

Eli ensi viikolla hehkutetaan työpaikan saamista potentiaalisesti.

Siihen suureen onnenaiheeseen: meille tulee puudeli. Siis pieni karvainen koira. Upea, pieni karvainen koira. Paino sanalla pieni. Aito puudeli. Ja me ollaan aivan pähkinöinä. Häntä on odotettu nyt jo melkein kaksi viikkoa. Plussia: sisäsiisti, kaikki rokotukset hankittu, eläinlääkäri check. Alkuhankintoja jouduttiin tekemään ja ruokaan laskin menevän 30-50 e kk.

En tiedä mistä kaikki kolme, minä, äiti ja lapsi, olisimme olleet näin innoissamme. Hän on sulattanut meidät.

Takaisin siis budjettiin:
Eli palkka maksettiin myöhässä ja siitä jäi uupumaan paljon mutta näillä tienesteillä tähän mennessä on tapahtunut seuraavaa:
Joulukuu 1.-7.12
18e kirpputori:jouluksiko,luistimet ja kypärä lapselle
49 e pk
10,52 DNA
17,10 + 92,40 hammaslääkäri
590,69

Yht 777,71

Ruoka:
7,89 +8,50+13+2,59+28,33+32,65=92,96

Ja tästä huomaa ruokabudjetin menneen jo yli. Täytyykin panostaa vielä enemmän ruokabudjettiin ja ruoan laittamiseen.

Koirasta teen myöhemmin oman budjetin ja kuluseurannan jos uskallan julkaista :D

15 kommenttia:

  1. Onnea koirasta! :) Ja huippua että työrintamalla vaikuttaa lupaavalta.

    VastaaPoista
  2. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Meillä on 2 kultaista noutajaa ja vaikeaa olisi kuvitellä enää elämää ilman koiraa.

    Varmasti hoitoalalta töytä löytyy. Tsemppiä haastatteluihin!

    Tervetuloa tutustumaan uunituoreeseen blogiini!

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi, minä niin haaveilen koirasta. Ehkä vielä joku päivä :)

    VastaaPoista
  4. Oi, onnea aitopuudelista, allekirjoitan niiden ylivertaisen ihanuuden minä päivänä tahansa <3_<3

    Koirabudjetti on erinomaisen hyvä idea, ja siihen kannattaa sisällyttää alusta alkaen myös oma puskuri eläinlääkärireissuille. Eläimet on melkein pahempia kuin lapset huonoissa ajoituksissa: KAIKKI sairastumiset tapahtuu aina välillä pe ilta - ma aamuyö, ja voin sanoa että eläinlääkäreiden päivystystaksat on aika hurjat... Puudelinomistajan kokemuksella uskallan myös väittää, että villakoirat on innokkuudessaan ehkä hiukan tapaturma-alttiimpia kuin keskivertokoirat ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy pistää syrjään rahaa.se kannattaa.vakuutustakin mietin.

      Poista
  5. Tosiaan. Lapsi pääsee vielä kunnalliselle päivystykseen tai muuten vaan hoitoon ilmaiseksi tai melkein ilmaiseksi. Eläinten hoitokuluihin kun ei myönnetä kelakorvausta, niin lääkärikulut sitten maksavatkin. Ja kuten edellinen sanoi, ovat myös todella kalliita. Eli suosittelen vararahastoa eläimen kuluihin ehdottomasti.

    Nyt kun tämä ihana vie toivottavasti kaiken aikasi ja huomion, niin toivottavasti unohdat kaikenmaailman shoppailun, ja rahaa säästyy sitten ihan kuin itsestään.

    VastaaPoista
  6. Koiruudet ovat kyllä kivoja. Meidän koira kuoli yli pari vuotta sitten, 12 vuotiaana. Silloin mietin itkukurkussa, että ei enää koiria meidän perheeseen. Mutta meillä on kyllä ihan hirveä koirakuume.... ollut jo vuoden.

    VastaaPoista
  7. Ihanaaa, jättipaljon onnea uudesta perheenjäsenestä! Hätävararahasto ja budjetti eläimelle on kyllä hyvä ajatus. Olen myös sitä mieltä, että eläimeen sijoitetut rahat saa hyvänä olona ja tassuterapiana moninkertaisesti takaisin :)

    VastaaPoista
  8. Hurjasti onnea pikkupuudelista!
    Meillä löytyy myös puudeli ja ai että mikä ihana kaveri hän onkaan.
    Meidän vanhan koiran päivät lähenee loppuaan, ehkä lähiviikkoina tai sitten kevään mittaan ja perheessämme siirrytään pienten koirien aikaan lähes 25 vuoden palveluskoiraelämän jälkeen.

    VastaaPoista