maanantai 12. kesäkuuta 2017

Ei pysty

Ei pysty ei pysty ei pysty!

Nimittäin käyttämään Norwegianin luottokorttia normiostosten tekemiseen VAIKKA niistä ostoksista saisikin niitä pisteitä. Henkisesti tuntuu vaikealta koska
1) en aikonut ostaa mitään luottokorteilla. Ja se on luottokortti. Ja vaikka maksan sen aina tyhjäksi tilipäivänä se on luottokortti.

2) pelkään, että sekoan ja yhtäkkiä käytänkin aivan järjettömästi rahaa

3) ärsyttää! Olisin tilannut  lenswaylta piilareita ja saanut pisteitä MUTTA lenswayllä oli oma - 20% alekamppis, joka muuttui rewardnumeron syötön jälkeen -10% kamppikseksi norwegianin takia. Ei tullut kauppoja.

4)kaikki näkee, että maksan luottokortilla. Eipä sillä että ketään kiinnostaisi tai kukaan katsoisi mutta pelkään näyttäväni yli varojen eläjältä.

5) jos aloitan norwegianin käytön vasta kun kaikki velat on maksettu?

Pitäisikö minun kohta olla velkojen maksun puolivälissä? Ehkä? Päivitetty Velkasaldo esitetään 15.7. Jännällä ootan kaikkia summia! Tämä mätisäkin kokoinen velkataakka on kohta selätetty!

5 kommenttia:

 1. Ihan hyvä ratkaisu olla käyttämättä korttia jos pelkää lipsahtavansa huolettomaan rahankäyttöön.
  4) kohtaan kuitenkin kuinka moni itse asiassa kiinnittää huomiota miten ihmiset ostoksensa maksavat? Itse en ainakaan katsele, enkä kyllä tunnistaisi eri korttejakaan. Monilla on lisäksi korteissaan sekä debit että kredit ominaisuus.
  1 ja 2) kohtaan. Voiko kortille ladata saldoa etukäteen? Luin jonkun käyttävän luottokorttiaan ulkomailla niin että hän lataa sille jo etukäteen budjettinsa summan joten ns. Luottoa eli maksuaikaominaisuutta ei tule käytettyä lainkaan. Voi silti olla että näin käytettynä niitä pisteitä ei kerry?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Sain kyllä jo pisteitä ensimmäisen viikon ostoksista. Toivottavasti ne päivittyvät viikottain sillä aion maksaa sen aina tyhjäksi ennen kuin lasku tulee.

   Poista
 2. Ajattele asiaa niin että Norskin kortti on kuitenkin erittäin JÄRKEVÄ tapa maksaa, koska jos sinulla ei muita bonusjärjestelmiä ole sillä hetkellä käytössä saat maksamistasi ostoksista kuitenkin aina tuon prosentin verran takaisin. Miksi maksaa enemmän kun voi maksaa vähemmän? :) Minä olen itseasiassa juuri päinvastoin vähän ylpeillyt kortillani ja tehnyt sen kanssa vitsiä kassaneitien kanssa. Kai hekin näitä jo jonkin verran näkevät päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun niitä pisteitä alkoi sadella niin kieltämättä puhut järkeä :)

   Poista
 3. Mä tilasin kanssa just Norwegianin luottokortin. "Kiva" huomata, että en oo ainut sen ajatuksen kans mitä muut ajattelee sillä maksamisesta.. Perinteisestihän ajatellaan just, että sitä eletään yli varojen ja voi tuota kun on tili tyhjä ja luotolla pitää maksaa.. Mutta ihan hulluuttahan se on jättää maksamatta kyseisellä kortilla tuon bonusjärjestelmän takia? Minä ainakin matkustelen jonkin verran, joten kelpaa kyllä jos jokusen euron saa lennon hinnasta pois..

  Myös tätä "sekoamista" pelkään minäkin, nimittäin muutamalla tutulla lähti lapasesta heti kun luottokortti tuli postissa.. Omani on vielä vissiin matkalla, mutta taidan asettaa jonkun "henkisen" rajan paljonko sitä voin kuussa vinguttaa.

  VastaaPoista