sunnuntai 13. elokuuta 2017

Päätöksiä päätöksiä

hellurirei!
Tässä iltavuorosta aamuvuoroon siirtyessä kerkiääkin avaamaan tunteitaan ja päätöksiään.
Eli niinkin isosta asiasta kuin salin löytämisestä olisi kyse. Tai siitä, että löysin sen jo mutta hinta meinaa kirpaista!

Minulla tarjotaan siis seuraava sopimusta (joka pitäisi hyväksyä tänään)
-hyvin varustettu kuntosali, uima-allas, kylmäallas, lapsiparkki + lapsen satujumppa yhteensä 77 e/kk. Äitini käy samalla salilla, joten myös hänelle voitaisiin laittaa se lapsiparkki/satujumppaosuus jolloinka hän veisi lapseni sinne kun itse olen töissä. Käytännössä 77 euroa sisältää siis myös lapseni harrastuksen.

-Ongelma: väittivät, että minun täytyy sitoutua vuodeksi. Nyt kun katsoin nettisivulta niin siellä kyllä lukee yhden kuukauden irtisanomisajalla sama hinta. Tästä aion siis vielä neuvotella.

-Kaupan päälle ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi ja toinen ilmaiseksi 20 käynnin jälkeen.

-Jäsenmaksu 40 e vuosi. Lupasivat puoleen hintaan.

-Eniten minulla tässä painaa se, että siellä on toimiva lapsiparkki. Se oli isompi kuin meidän oma koti ja täynnä siistejä juttuja, joista lapseni varmasti tykkää.

Ahdistaa kun minusta on tullut nykyään niiin huono päätöksentekijä. Jahkaan ja jahkaan. Ja jahkaan vielä lisää.

Any toughts?

2 kommenttia:

  1. 790 euro vuodessa harrastukseen on aika paljon (77 e/kk ja 12 kk, josta 2 kk ilmaiseksi ja sitten 20 e jäsenmaksu). Sitten tuo on ihan ok, jos on varaa. Vaihtoehtoisesti tuolla saa esim. ilmaista lenkkiä joka päivä (lapsi kärryyn mukaan lenkille tai lapsi leikkipuistoon ja juokset leikkipuistoa ympäri). Sitten saat esim ilmaisen etelänloman.

    VastaaPoista