torstai 3. elokuuta 2017

Back in business

Töttöröö ja elokuu kierähti käyntiin!
Ostovimma on selätetty! Arvaatteko millä? Treenaan kaiken vapaa-ajan! Urheiluun liittyen pitäisi tehdä päätöksiä. Mille salille liittyisin/ pt/nettivalmennus/mikä?
Mieletön treenibuugie päällä!

Kutsuin työkaverin perheineen syömään ja taioin meille vegaanisia herkkuja. Olin jo unohtanut miten rakastan järjestää illalliskutsuja. Tuntui kuin pala minussa olisi herännyt uudestaan henkiin. Ja oli ihan mielettömän ihanaa! Rahaa illalliseen ei palanut kuin roskaa. Parasta oli suunnitteluvaiheessa, miettiä mistä mauista lähteä rakentamaan parhaat komponentit.Tämä viikko on muutoin ollut raskas ja surullinen. Pohjoisessa mummi huonona, jokseenkin nyt toipumaan päin mutta käytännössä tämä tarkoittaa suunnittelematonta reissua Lappiin. Sinne menee euro jos toinenkin mutta reissu on tehtävä.

3 kommenttia:

 1. Jes! Kiva että oot bäckkii!

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista
 2. Näin kesäloman jälkeen sitä itsekin innostuu kuntoilemaan, toivottavasti tänä vuonna innostus kestää ensi kesään asti :)

  VastaaPoista
 3. Olen viime aikoina innostunut metsäpoluilla juoksemisesta. Vaikka juokseminen kadulla tympisi, niin käy silti testaamassa. Pikku poluilla sitä tuntuu lentävänsä eteenpäin. Lisäksi ko. harrastus on käytännössä ilmainen.

  VastaaPoista