lauantai 2. syyskuuta 2017

PÄHKINÖINÄ

Mulla on nyt kaksi vaihtoehtoa.

Kertoa, että olen käyttänyt punaista korttia 1600 euron edestä ja maksoin sen eilen pois tai jättää se kertomatta. Julkinen mestaus! Helvetisti rahaa! Mihin kaikkeen se on mennyt? APUA, kaikkeen!

Mutta nyt olen elämäni herra (taasen kerran).

Yksi luotto vähemmän (silmälasit) ja lyhyellä matikalla velkaa on jäljellä alle 4000 euroa. Alle neljä tonttua.

Lopputulema:
Alan erittelemään tänne kaikki menoni. Alkaen tästä päivästä.

Mutta jotain suurta on tapahtunut. Kerroin viimeksi pyöräretkelle lähdöstä: lopputulemana oli 10 tunnin treffit, joiden jälkeen tuntui ettei voi kuin hymyillä. Oletteko koskaan kuvitelleet millainen se unelmien kumppani oikein olisi? Mitä kuuluu tehdä kun tämä ihminen on juuri sellainen, siis juuri sellainen, kuin olen aina ajatellut, että minun kumppani olisi? Ja hän on aivan myyty musta! Ja mä olen aivan pähkinöinä hänestä. Olen niin pähkinöinä, että päätin avata asp-tilin asap jotta joskus voidaan ostaa asunto :D EN SIIS YHTÄÄN OLE INNOISSANI! Jokseenkin en ole kertonut hänelle vielä miten surkea olen ollut talousasioissa. Nyt on kova tarve saada omat raha-asiat jetsulleen :D

Elämä on ihanaa!

PS. Näyttävät myös bondaavan mini-Puudelin kanssa!

1 kommentti:

  1. Tiedätkö, että nämä ihastumiset saa minut aina hymyilemään :) Vaikka en tunne sinua, kiin se on mielestäni aina yhtä ihanaa lukea tällaisia.

    Mutta hempeilyt sikseen ja nyt talousasiat kuntoon! :)

    VastaaPoista