keskiviikko 1. elokuuta 2018

Kvartaalikahvit Femmadonnan kanssa

Eilen koitti kauan odotettu aamupäivä Femmadonnan ja minipuudelin kanssa. Olimme siivonneet keittiön kaapit, koko asunnon ja leiponeet tiikerikakun. Minipuudeli kävi aamusuihkussa ja pesi hiukset ottaakseen uuden ystävän vastaan suihkunraikkaana!

Taasen tunnit juoksivat nopeasti. Tarjosin fitnessletun (banaani, 1dl kaurahiutaleita ja kaksi kananmunaa blenderissä sekaisin ja paistetaan pienessä määrässä öljyä) mansikoiden (pakaste, lidlistä), mustikoiden (pakaste, pirkka) ja verigreipin kera. Kahvia maidolla sekä appelsiinimehua (rainbow). Taidettiin unohtaa ottaa kuvia.

Raha ja luvut kaikki kiinostaa , joten tässä tulee: sovimme, että näemme 31.9. 18. Tuolloin minulla on:

1) nolla euroa velkaa (Femmadonna sanoi että tämä on aika tiukka aikataulu, pitäisi sanoa että lokakuussa, mutta yritän nyt kovasti, että tämä onnistuisi).

2) Avattuna ASP-tilin. Pidimme sitä  hyvänä asiana.

3) Ei uutta luottokorttivelkaa

Femmadonnalla pitäisi olla 31.9 puolet 3000 haasteesta kasassa.

Salaa haaveilen saavani 3000 kasaan myös jouluksi. Riippuen nyt mikä muodostuu minun veroprosentiksi niin ei jää ihan hirveästi peruspalkasta käteen. Tavoitteena on, että aina ja ikisesti pärjään peruspalkallani ja sen jälkeen kaiken muun voin sijoittaa ja säästää. Miten ja minne hajautan pennoseni on vielä mysteeri.

Mutta tiedättekö mitä asiaa hoin itselleni eilen 24/7. Ensi vuonna tähän aikaan kaikki palkka, jonka saan, tulee minulle, ei mastercardille, visalle tai muulle. Ne on minun rahaa. Voin käyttää ne miten haluan.

Laskin itselleni 100e/viikko budjetin nyt kesäloman ajaksi. Se siis menee lähinnä matkoihin (Suomessa) ja piknikeväisiin. Lupasin viedä lapseni loman kunniaksi käymään Linnanmäen oikeassa maailmanpyörässä.  Paljon Helsingissä liikkumista luvassa. Porvoon matkaan varattiin 2 ja puolen euron bussiliput. Femmadonnan mukaan 100e/viikko on liian vähän mutta yritämme pärjätä. Tavallaanan meillä on 170 e/viikossa koska 10 euroa on ruokarahaa per päivä. Tällä hetkellä pidän taukoa myymisestä, koska kirjoja ei millään saa eteenpäin ja minulla oli kaksi todella inhottavaa myyntitapausta tässä viimeisten viikkojen aikana, joten ennen kuin teen yhtään mitään niin aion nauttia muutaman ihanan lomapäivän.

Outoa olla aikuisten lomalla. Päivät on niin täynnä ihanaa ohjelmaa ja olen ensimmäistä kertaa elämässäni jopa ruskettunut :D

Löysin kyseisen tekstin omasta vihostani.




10 kommenttia:

  1. Hienoa! Tavoitteiden asettamisella pääsee jo puoliväliin matkaa.

    VastaaPoista
  2. Tapaatte 31.9. eli ette koskaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin kuvittelin että jos heinäkuussa on 31.päivää.niin on myäs syyskuussa.

      Poista
  3. Juuri noin `ne ovat minun rahaa`, eivät luottoyhtiöiden. Siitä se vaurastuminen lähtee. Pidä motivaatio yhtä korkealla. Uskon sinuun!

    VastaaPoista
  4. Kävin lukemassa Femmiksenkin blogin, hienolta kuulostaa teidän tsemppaus kaveruus! Hyvät tavoitteet molemmilla.

    VastaaPoista
  5. Ihania ootte! Mä oon ihan kade melkein :D

    VastaaPoista