keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Väärin laskettu raha

Huutelin maanantaina, että tililläni komeilee vielä 175 euroa ja heleppoa kuin heinän teko on elää siihen hetkeen kunnes maanantaina tulee lisää rahaa. Kuinkas sitten kävikään? Koska olen siirtynyt siitä punaisesta kortista takaisin oman pankkikorttini käyttöön, opin muutaman asian. NE MAKSUT EIVÄT TODELLAKAAN PÄIVITY!

Eli perjantaina ja viikonlopun aikana tehtyjä ostoksia päivittyi niin paljon, että tililläni tällä hetkellä on 58 euroa. Eli tämän viikon olen pysynyt budjetissa: olen käynyt kahdesti kaupassa  (kyllä kerran päivässä) ja ensimmäiset ostokseni olivat vajaa 10 euroa ja toiset 7. Jotenin 100 euron viikkobudjetti ei edes kuulosta mahdottomalta jos ajattelee, että käytettävissä on lähes 15 euroa per päivä. Rahka, banaanit, kananmunat ja keittoainekset eivät paljoa maksa.  Ainoa ongelma tässä 58 euron budjetissa on se, että minun täytyy ladata bussikorttia, joka maksaa sitten about 27 euroa. Hei, mutta tähänhän mulla taitaa olla työmatkaseteli jos en väärin muista. Täytyykin tarkistaa kotoa.

Lauantaina olisi myös 135 kilometrin pyörälenkki, joka pitäsi taittaa eli pyöränkuminkorjaussetti oli 9,90 prismassa niin sen käyn hakemassa. 7 euroa löytyykin käteistä ja pulloista saisi vielä ehdkä sen pari euroa kun kauppaan vien niin sekin olisi kuitattu. Alkaakin vaikuttaa, että 58 eurolla selviää loppuviiikon!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti