lauantai 13. lokakuuta 2018

Huonot viikot

Puuh puuh ja puuh.

Kuvaa viimeisiä viikkoja. Ne ovat olleet rankkoja ja huonoja kaikin puolin: henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti.

1) olin tosi kipeä neljä viikkoa. Lopulta suustani löytyi tulehtunut hammas. Viimeiset kolme päivää vointi on alkanut normalisoitua. En ole päässyt treenaamaan mikä on aiheuttanut alakuloa ja huonoa mieltä.

2) jouduin tekemään lastensuojeluilmoituksen lapsestani koska  hänen isänsä eksä ilmoitti minulle aika ikäviä asioita. Tästä alkoi älytön soppa ja stressi ja tarttisin jotain sellaista aikuisten aikaa jolloin voisin puhua tästä toiselle aikuiselle kun vapaapäivät vietän lapseni kanssa enkä hänen kuullen voi asiasta puhua.

3) se perkeleen punainen  kortti. Mulla on taas luottokorttivelkaa. Olen höylännyt huolella. Perseen perse.

Ja voin sanoa suoraan että olen ostanut vitutukseen, väsymykseen ja ärsytykseen. Mitä kaikkea niin tbc...

En tiedä tarkoittaako tämä sitä että en ole järkevöitynyt yhtään ja se vituttaa vielä enemmän.

18 kommenttia:

 1. Pahalta näyttää ja varmaan tuntuukin, mutta ostelun voi LOPETTAA NYT ettei vielä pahemmaksi mene. Ihmettelen kyllä, MITÄ oikein OSTELET. Parhaillaan on meneillään eräät ostoshullutukset ja tuotteita esitellään paksussa kirjasessa, mutta mitään ostettavaa ei oikeasti ole. Tarvitsisin kipeästi pari vaatetta, mutta tarjolla on vain mustaa, harmaata ja pinkkiä, joskus tummansinistä ja näin on jatkunut jo monta vuotta. En siedä päälläni mitään niistä Materiaalit ovat viskoosia, polyakryylia, akryyliä enimmäkseen. En siedä niitäkään. Suuri osa vaatteista haisee ja on huonosti tehtyjä "kiinarättejä". Neuleet nyppyyntyvät jo kaupassa. Mitään ostettavaa ei ole. Tyytyvätkö ihmiset huonoon laatuun ja siihen nähden kalliiseen hintaan. Luulisi, että näitten ostelu on sinunkin helppo jättää sikseen. Eihän siitä saa kuin mielipahan.

  Voimia ja kestävyyttä tulevaan! Menepä lapsesi kanssa parin tunnin metsälenkille. Se auttaa ja rauhoittaa, antaa jaatuksille tilaa työstää tilannetta. Ja aina on mahdollista saada hoitoapua lastenhoidossa, jotta pääset puhumaan ammattilaisen kanssa tilanteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin paremman olohuoneen maton mutta myös myin edellisen

   Poista
 2. Tsemppiä sulle.. Rankkaa varmana, mutta ei se ostelu sun pahaa oloa ja stressiä poista, ainakin näin uskoisin. Asiat varmasti järjestyy parhain päin <3

  VastaaPoista
 3. Huh. Kuulostaa kyllä, että vähän liikaa kaadetaan nyt yhteen niskaan :( <3 noi lapsiasiat varsinkin tosi vaikeita, niissäkun pitäis osata ajatella järjellä, mutta koska kyseessä se oman elämän tärkein tyyppi, ni hitto että pistää pään sekaisin ja mielen matalaks 😭

  Muista armo, hyväkun tiedostat miksi shoppailet. Ei se silti tarkoita sitä, ettei sussa ois mitään kehitystä tapahtunut! Kunpa saisit lapsen johki hoitoon hetkeks! ❤

  VastaaPoista
 4. Voi että, kuulostaapa kurjalta ajanjaksolta! Onneksi tosiaan tuo tiedostaminen on jo meneillään ostamisen suhteen ja muutenkin varmaan asiat ovat jo etenemässä kohti parempaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Voimia ja jaksamista sulle! Kuulostaa paskalta sun viime viikot.

  Ottaisin armollisen asenteen sen punaisen kortin höyläämisten kanssa. Se mikä on mennyt, se on mennyt. Ei siitä kannata itseään enää syyllistää.

  Mutta pistä kulutusjuhla poikki heti just nyt, ettei tilanne eskaloidu. Aattele vaikka, että lopetit sen käytön eilen, ei niin että lopetat huomenna. You can do it.

  VastaaPoista
 6. Anna itsellesi armoa. Nyt vaan kulutus uomiinsa. Maksamallahan siitä punaisesta pääsee. Niin kuin melkein kaikesta muustakin. 😊

  VastaaPoista
 7. Hei. Kovasti tsemppiä ja voimia täältäkin haastavaan elämäntilanteeseen. Anna itsellesi armoa ja kun jaksat, niin numerot paperille ja uusi suunnitelma valmiiksi.

  Olen itse ollut kuluneet viikot aivan mielettömän väsynyt. Tänään onkin edessä ajanvaraus lääkärille ja pyyntö selvittää josko väsymyksen takana olisikin jotain muuta, kuin tiukka rahatilanne ja ruuhkavuodet.

  VastaaPoista
 8. Hei Puudeli! Oot varmasti aivan rättipoikkipuhkiloppu mutta ajattele niin että sun on oltava nyt se järkevä aikuinen joka tekee niinkuin "pitää", kerran ex on sählännyt. Älä siis mene kauppoihin (paitsi ruokakauppaan) vaan anna se aika sun lapselle. Jos käytät nyt turhuuteen rahaa, on se huomiselta pois. Voimia! Menneeseen tai muiden tekoihin ei voi vaikuttaa mutta tähän hetkeen ja omiin asioihinsa voi.

  VastaaPoista
 9. Puudeli, ootko kunnossa? Voimia :)

  VastaaPoista
 10. Moi puudeli, mitä sinulle kuuluu?

  VastaaPoista