perjantai 6. syyskuuta 2019

Ja hups velkaannuin 7 ja puoli tonnia

Muistaakseni vuonna 2018 sain 50% työajalla minimituloilla maksettua lähes 8t velkaa pois. Sitten aloin tehdä 100% työaikaa ja velkaannuin 7,5 t.

Aivan oikein. Ihan järjetön summa.

Ihan järjetön. Ensin meinasin statementtaa että hei, en tiedä mihin se raha on mennyt ja mitä pikkuostoksia olen tehnyt kerryyttääkseni tuollaisen summan.

Aiemmin syksyllä/keväällä sanoin, että aloin kuluttaa rahaa ennen palkkapäivää ja ajattelin aina maksaa saldon nollaksi palkkapäivänä. Tällainen sarjavelkaantuja, täysin idiootti raha-asioissa ei todellakaan voi elää noin. Itseasiassa kenenkään ei pitäisi elää noin.

Näennäisesti pystyn elämään ja laskemaan paljon rahaa kuluu. Todellisuudessa käytän rahaa aina huomattavasti enemmän ja suurin ongelma on, että lupaan rahat jo etukäteen jonnekkin. Esim. jos tilipäivä on 31.9 niin 15.9 päätän, että tämä asia on saatava heti ja hei, kohtahan se palkkapäivä on ja maksan sen pois.

Oikeassa elämässä kerkeän sen 15. ja 30 päivän välillä tuhlaamaan niin paljon, etten ole enää "voiton puolella" palkkapäivänä. Tarvitsen lisää velkaa selvitäkseni eteenpäin taas kuukauden.

Täysin vääristynyt on myös suhtautumiseni rahaan. Jos palkkapäivänä maksujen jälkeen jää käteen 600 euroa, jotenkin tuntuu että rahaa on paljon vaikka minun pitäisi elää kuukausi vielä 150 euron viikkobudjetilla. Tuolloin jos käyn kaupassa ekana päivänä 60 eurolla käytännössä minulla ei voi olla kuin 90 euroa sillä viikolla enää käytettävissä ja helposti helposti se menee silmänräpäyksessä.

Jäin miettimään että mihin se 7 ja puoli tuhatta, eli kolmen kuukauden palkkani, on mennyt. Mietin etten tiedä.

Sitten mietin, että näitä ei suoranaisesti ole ostettu luotolla mutta tähän on käytetty tililtä rahat:
1800 ensimmäinen puudeli
2000 toinen puudeli
525 silmälasit
475 aurinkolasit plus silmälasit.

Siinä on viisi tonnia ihan heittämällä. Ihan heittämällä. Heittämällä. HEITTÄMÄLLÄ. EI TUNTUNUT PAHALTA. Halusin nämä. Varmaan ainakin tonni mennyt uusiin vaatteisiin vuoden sisällä.

Oikeastaan kaikki on mennyt isompiin hankintoihin jos sen itselleen myöntää. 600 euroa matkakassaan. Mitä näitä nyt on.

Myös se että maksaa kahden ihmisen syönnnit ja menemiset on alkanut konkretisoitua. Aidosti.

Suomeksi. Olen nyt tehnyt kaksi aika lailla pölijää juttua. Muistatteko kun maksoin kaikki luottokortit pois, katkaisin ne ja minulle jäi vain bank norwegian, se jossa on mahdoton korko?

Kun paska alkoi lentää tuulettimeen oman velkaantumisen ansioista ja bank norwegian olla täynnä aloin panikoida, koiriin oli mennyt kaikki tilillä ollut ylimääräinen raha ja puskurista ei ollut tietoakaan. Sain pankistani pienemmällä korolla kulutusluoton, ja ajattelin, että maksan sillä banknorwegianin pois ja ongelmani katoavat ja maksan pienikorkoista kulutusluottoa hyvillä mielin pois.

Hyvin meni ehkä sen kaksi päivää kun alkoi tuntua, että se bank norwegianin korttihan on tyhjillään eli siellä seisoo rahaa. Ja siitä se ajatus lähti.

Kunnes tuli viime viikko. Tajusin, että bank norwegian on tapissa, kulutusluotto on tapissa, jään 65% työajalle, isoja laskuja tulossa maksettavaksi ja mulla ei ole yhtään rahaa. Mun luottojen kulut on jo niin isot, että ei mitään järkeä.

Lisäksi olin ostanut DNAlta tietokoneen, television ja tabletin osamaksulla..... … … … … …

Lisäksi maksan opintolainaa 230 e kk takaisin.

Jotenka tein jotain. Tyhmää. Femmadonna neuvoi, että elä tee niin. Tunnetusti en kuunnellut.

Otin toisen kulutusluoton suuruudeltaan 10000e ja maksoin luottokortin, kulutusluoton ja DNA:n velat pois. Tämän lyhennys kk on 144 e, ja siinä on pienempi korko kuin tuossa Bank Norwegianin kortilla. Näin sain leikattua 200 e/kk mun velkamenoja pois kk ssa. Ja tämä oli ainoa keino mahdollistaa se, että käyn vain 65% töissä ja opiskelen. Tavoitteena maksaa pienintä summaa koulun ajan (1.5 vuotta) ja sitten pikavauhtia pois kun valmistun. Puudelinhännänheilautuksen luvalla.

Eli tästä me lähdetään. Puudelin ulostulo 2.0. Velkaa enemmän kuin koskaan mutta eikös me tästä nousta. Ja ei, en todellakaan ole ylpeä tästä. Mutta aion olla rehellinen. Mikä pelottaa. Koska nyt jos koskaan on pakko päästä jo järkevämmän rahankäytön paremmalle puolelle oikeasti.

31 kommenttia:

 1. Ei hätää! Hengitä!
  Hang in there sis! ❤️
  We’ve all been there!
  Tästä se taas lähtee, varsinkin kun nyt palasit eetteriin raportoimaan asioista niin pysyy kulutuskin kummasti hanskassa kun siitä on bittiavaruudelle tilivelvollinen. :)

  VastaaPoista
 2. Huh, se on hullua miten helposti sitä voikaan lähteä lapasesta! Pääasia että tiedostat sen ja nyt vaan askel askeleelta velattomuutta kohti :)

  VastaaPoista
 3. Hei Puudelinberberi. Kiitos blogistasi, löydettyäni sen luin parissa päivässä lähes kaikki kirjoitukset. Aihe on kiinnostava ja kerrot asioista jotenkin rouhean rehellisesti.

  Kun parin vuoden tapahtumat käy läpi nopeasti, niin jotenkin päällimmäiseksi jäi mieleen se, että ompa ollut hässäkkää. Opintoja oli aloitettu, välillä tehty enemmän ja välillä vähemmän, joitan jäänyt kesken ja sitten taas kursseja avoimessa. Sitten aloitettuja harrastuksia on ollut useita; koiraharrastus, nyrkkeily, retkeily ja telttailu ja pyöräilyprojekti jne. Näihin kaikkiin on tehty hankintoja. Myös jotenkin jäi mieleen, että silmälaseja oli ostettu parissa vuodessa 4 kappaleet.

  Hihasta repäisen arvion, että normaalikuluttaja aloittaa yhden uuden harrastuksen ehkä 5 vuoden välein, ostaa uudet silmälasit neljän vuoden välein ja opiskelee tutkintoja kaksi koko elämän aikana.

  Kirjoitit, että ongelmasi on suhtatumisesi rahaan. Minusta ongelmasi on, että elät ikään kuin pikakelauksella ja sillä hankintanopeudella kulutat viisinkertaisen määrän verrattuna tavalliseen rahankäyttäjään. Ja sehän vaatisi onnistuakseen 5 hengen tulot. Kun niitä ei ole, vaan jatkuvien opintojen takia 65 % palkasta, niin asiat vääjäämättä johtavat velkaantumiseen. Ei mikään excelin pyöritys, rahan siirto tililtä kortille tai 100 €/kk palkankorotus muuta tilannetta merkittävästi.

  Enemmän saattaisi auttaa, jos itsellesi selviäisi, mikä on tämän levottomuuden syy. Nopea kyllästyminen? Ostelun tuoman välittömän, lyhytaikaisen hyvän olon tavoittelu?

  Hyvää viikonlopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasit pukea sanoiksi sen, mitä itse en osannut. Yritin miettiä, mikä puudelin rahankäytössä on se perimmäinen syy, niin tässähän se. Liikaa kaikkea, mikä tarkoittaa tässä kohtaa myös liikaa rahanmenoa.

   Poista
  2. Hyvin kirjoitettu! Mä tunnistan itseni tuosta sun analyysistä tosi hyvin... Kiitos, sain ajattelemisen aihetta :)

   Paljon kannustusta Puudelille tilanteen kanssa! En sinuna jäisi surkuttelemaan yhtään enempää kuin on pakko, vaan antaisin itselleni anteeksi ja pukisin taas säästöhousut jalkaan. Sä oot pystynyt asioiden selvittämiseen ennenkin, joten pystyt siihen taas!

   Poista
 4. Oivoi, tän lukeminen oli tosi vaikeaa :/ Oo kiltti ja sano, että irtisanoit edes sen Norwegianin kortin? Jos et, niin mikä sua estää olemasta kolmen kuukauden päästä taas tonneja syvemmällä tässä suossa?

  Ainut lohtu tässä on, että sä et ole tässä tilanteessa ensimmäistä kertaa, eli sulla on keinoja hallussa joilla tilanteen saa korjattua, hitaasti mutta varmasti. Senkin tiedät jo omasta kokemuksesta, että tarvitset myös hemmetin hyvän syyn olla tekemättä samoja mokia uudelleen - selkeästi viimekertainen syy ei ollut tarpeeksi painava. Sä olet vastuussa et vain itsestäsi, vaan myös minipuudelista ja kahdesta (mistä se toinen tuli?!) oikeasta puudelista, ja sun velkaantumisesi uhkaa teidän kaikkien elämäntapaa :(

  VastaaPoista
 5. Syyskuussa on vain 30 päivää. Muuten vetää hieman sanattomaksi tilanteesi, tai lähinnä tekemäsi ratkaisut. Onnea ja jaksamista jatkoon!

  VastaaPoista
 6. Hei, luotto yksilöiden välillä on rahoitustapahtuma, jolla lainataan rahaa suoraan ihmisiltä ilman pankin väliintuloa. Suurimman osan ajasta se tehdään perhe- tai ystävällisessä ympäristössä. Mutta viime aikoina voit lainata muukalaiselta. Olen valmis tarjoamaan lainoja kenelle tahansa, jolla on mahdollisuus maksaa se takaisin ilman huolta. Odotan innolla tekemistäni kanssasi, jos tarvitset todella luottoa ja jos se on hyvää.

  Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

  VastaaPoista
 7. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista
 8. Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko kiireellisesti henkilökohtaista lainaa tai kaupallisia lainoja tai lainaa hankkeen käynnistämiseen tai talon tai auton ostamiseen tai tarvitsetko lainaa mihin tahansa tarkoitukseen? Jos kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä Sunshine Financial Groupiin {sähköpostitse: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} tai {WhatsApp: +447903159998}.

  Sunshine Financial Group on kattava finanssipalveluyritys, joka on sitoutunut auttamaan sinua parantamaan pitkäaikaista taloudellista menestystäsi. Räätälöitymme ohjelmasi on suunniteltu auttamaan kasvattamaan, suojaamaan ja säilyttämään varallisuutta tarjoamalla henkilökohtaista palvelua ja asiantuntemusta.

  Syy, miksi sinun tulisi ottaa yhteyttä Sunshine Financial Groupiin;
  - Levitä missä ja milloin tahansa.
  - Vastaanota käteistä alle 24 tunnissa
  - Voit lainata jopa 20 miljoonaa euroa
  - Ei piilotettuja maksuja.
  - Tuettu korko 3%
  - Saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  - Tarjoamme sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja

  Jos sinulla on ollut niin vaikeaa saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta, älä huolestu enää, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin ympäri maailmaa. Kun haet kanssamme, haet luotettavan yrityksen kanssa, joka välittää rahoitustarpeitasi. Sinusta huolehditaan koko prosessin ajan.

  Jos tarvitset kiireellistä lainaa 24 tunnin sisällä, kirjoita ystävällisesti alla olevaan sähköpostiosoitteeseen saadaksesi lisätietoja
  Sähköpostiyhteys: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp-yhteyshenkilö: +447903159998

  VastaaPoista
 9. Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 3%. Voimme auttaa jokaista hankkimaan lainaa älykkäillä ja tehokkailla palveluilla. Tarjoamme lainoja välillä 1 000–10 000 000 dollaria. Annamme laillisia lainoja vakaville henkilöille tai yritysyrityksille, jotka tarvitsevat lainoja. lainojamme tarjotaan tuetulla korolla, joka on kaikille suotuisa. Voimme vastata rahoituslainoihisi. kiinnostunut upeasta tarjouksesta. Ota meihin yhteyttä kiireellistä lainaa varten tänään: robertokennety@gmail.com

  Yrityksen nimi: Roberto Loan Service
  Yrityksen sähköposti: robertokennety@gmail.com
  WhatsApp: +15079442795

  VastaaPoista
 10. Elämme maailmassa, jossa hyvän ja luotettavan lainanantajan löytäminen on ongelma. Siksi teemme kaikille asiakkaille helpon saada nopeaa lainaa korolla 3%. Valtio tunnustaa meidät ja myöntää lainoja sekä etäisyydeltä että lähistöllä. Ole ensimmäinen, joka hakee kaikenlaista lainaa. Myönnämme lainoja yksityishenkilöille, instituutioille, liikeyhdistyksille ja yrityksille. Olemme nopea dynaaminen ja luotettava. Kiinnostuneet hakijat voivat ottaa meihin yhteyttä tänään sähköpostitse; saara.kemi@gmail.com tai whatsapp: +48732104354

  VastaaPoista
 11. Ehdotettu tarjouksemme asiakkaille uudeksi vuodeksi on positiivinen ja sitoutunut kokonaisuudessaan, joten yhteistyö kanssamme antaa sinulle maksimaalisen varmuuden rahoituksen saamisesta, koska meillä on A + -luokitus rahoituksessa. Frank Loan Services (FLS) on vuosien varrella arvostettu yhdeksi parhaista online-yrityksistä halvemmalla korolla. Jos tarvitset rahoitusta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin puhelimitse (+1-713-389-6778) tai sähköpostilla: k.frankloans@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hyvää päivää,

  Olen opiskelija ja minun täytyi maksaa lukukausimaksut, yritin etsiä henkilökohtaista lainaa, mutta epäonnistunut, kunnes läheinen ystäväni esitteli minut lainanantajalle, joka auttoi häntä keräämään varoja yritykselle.

  Otin yhteyttä herra Rico Stoneen saadakseni 5500,00 dollarin lainahakemuksen ja suurimmaksi yllätyksekseni sain lainaa tänään.

  Olen erittäin innoissani ja haluan kehottaa kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita lainan saamisesta, ottakaa yhteyttä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen pikalainahakemusta varten: exxonmobil191@outlook.com

  Ne tarjoavat kaikenlaisia lainoja, ja voin rohkeasti sanoa, että ne ovat parhaita luotonannossa ja luotettavia.

  Ota yhteyttä sähköpostitse: exxonmobil191@outlook.com

  Parhain terveisin.

  VastaaPoista
 13. Hei,

  Oletko kyllästynyt hakemaan lainoja ja asuntolainoja, onko pankkisi ja muut rahoituslaitoksesi hylänneet sinut jatkuvasti, Tarjoamme kaikenlaista lainaa yksityishenkilöille ja yhteisöille alhaisella 3 prosentin korolla. Jos olet kiinnostunut ottamaan lainaa ota rohkeasti yhteyttä tänään, lupaamme tarjota sinulle kaikkien aikojen parhaat palvelut. Kokeile vain, koska kokeilu vakuuttaa sinut.

  Mitkä ovat taloudelliset tarpeesi?
  Tarvitsetko yrityslainaa?
  Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?
  Haluatko ostaa auton?
  Haluatko jälleenrahoittaa?
  Tarvitsetko asuntolainaa?
  Tarvitsetko valtavaa pääomaa aloittaaksesi liike-ehdotuksesi tai laajentamasi ETC: n?

  Oletko menettänyt toivon ja luulet, ettei ole mitään ulospääsyä, ja taloudelliset taakasi jatkuvat edelleen?

  Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin mahdollisen yritysyhteistyön suhteen. Ota yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  Parhain terveisin
  Rouva Saara Kemi

  VastaaPoista
 14. Joululainatarjous on täällä jälleen ja annetaan 3% korolla erittäin edulliseen hintaan, ja tarjoamme myös henkilökohtaista, auto-, velkojen yhdistämistä, talon remonttia ja yrityslainaa. Voin auttaa sinua 100% takuulla. Enemmän kaikenlaisten projektien rahoituksella. jos kiinnostaa, lähetä sähköpostia: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2 % korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

  VastaaPoista
 16. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat, joiden korko on 3 %. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

  VastaaPoista
 17. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita: kaupallinen suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, asuntolainat ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, opintolainat, alennettu korkolainat 3 %:lla. Ota yhteyttä vakuudelliseen ja vakuudettomaan lainaasi varten Kiinnostuneiden ehdokkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: atlantagroupfinancefirm@gmail.com
  Ota yhteyttä WhatsAppin kautta: +2348071917956

  Ystävällisin terveisin,

  VastaaPoista
 18. Hyvää päivää,

  Onko sinulla minkäänlaista taloudellista apua? tai Tarvitsetko pikalainaa velkojen selvittämiseen ja yritykseesi palaamiseen erittäin alhaisella korolla? Jos kyllä, lähetä sähköpostia osoitteeseen:mobilfunding1999@gmail.com saadaksesi lisätietoja, koska sain lainani heiltä. He ovat 100% luotettavia.

  Terveiset.

  VastaaPoista
 19. Edullinen lainatarjous ILMAN ENNAKKOMAKSUT

  Hei,

  Mitkä ovat taloudelliset tarpeesi? Myönnämme lainoja vähintään 2 000,00 dollarista enintään 100 000 000,00 dollariin ja laina-aika on 1–30 vuotta erittäin alennettu 2 % korko.

  Ota yhteyttä sähköpostitse: mh33finance@gmail.com

  Tarvitsetko yrityslainaa?
  Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?
  Haluatko ostaa auton?
  Haluatko jälleenrahoittaa?
  Tarvitsetko asuntolainaa?
  Tarvitsetko valtavaa pääomaa liiketoimintaehdotuksen tai laajentamisen aloittamiseen?

  Oletko menettänyt toivosi ja luulet, että ulospääsyä ei ole, ja taloudelliset taakasi jatkuvat? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mahdollisen liikeyhteistyön saamiseksi.

  Ota meihin yhteyttä sähköpostitse:  mh33finance@gmail.com

  Terveiset
  M&H RAHOITUS

  VastaaPoista
 20. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen maksamiseen tai osakelainaa liiketoimintasi parantamiseen? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: atlantagroupfinancefirm@gmail.com Whatsapp: +14753078430 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihto on 5 000–50 000 000 euroa.

  VastaaPoista
 21. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

  Kiireellinen lainatarjous.

  VastaaPoista
 22. Hei,

  Tarvitsetko mukavaa lainaa tyytyväisyytesi vuoksi? Tarjoamme edullisen 3 % korkolainan paikallisille ja kansainvälisille lainanottajille. Olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia ja teemme yhteistyötä. annamme pitkäaikaista lainaa enintään 2-50 vuodeksi.

  Tarvitsetko suoraa, helppoa ja edullista lainaa velan maksamiseen, yrityksen perustamiseen tai jostain muusta syystä? Jos näin on, ota meihin yhteyttä lainahakemuksesi kanssa.

  Tämä tarjous on tarkoitettu vakaville ihmisille.

  Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, sähköpostitse:   easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +13323304179

  Olemme sertifioituja,
  luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen.

  Parhain terveisin,
  Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +13323304179

  VastaaPoista
 23. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen maksamiseen tai osakelainaa liiketoimintasi parantamiseen? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp:+2347052882002 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000 00 €. 350 000 000,00 € asti.

  VastaaPoista
 24. Hei kaikki

  Olen rekisteröity yksityinen lainanantaja. Myönnämme lainoja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä, jotka tarvitsevat päivittää taloudellista asemaansa maailmanlaajuisesti, erittäin alhaisella, 3 %:n vuosikorolla, 30 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Myönnämme lainoja 10 000 - 100 000 000 $. Lainat ovat hyvin vakuudellisia ja ensisijaisena tavoitteenamme on varmistaa maksimaalinen turvallisuus. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com WhatsApp: +33773257162

  VastaaPoista
 25. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolaina? Liiketoiminta, henkilökohtainen laina ja projektirahoitus, PIKALAINA, Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi tai maksaaksesi laskusi tai perustaaksesi hyvän yrityksen? ? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköpostiosoite:(ecofinance2020@gmail.com)

  ota meihin yhteyttä: ecofinance2020@gmail.com

  whatsapp: +79258159150

  Huom
  ecofinance2020@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaiset lainat? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalouden ja hankkeiden rahoitus? Annamme lainoja 2%: n korolla! Yhteystiedot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Kiireellinen lainatarjous.

  VastaaPoista
 27. Hei,

  Meillä on lupa tarjota seuraavan tyyppisiä lainoja tai minkä tahansa tyyppistä rahoitusta: Yksityinen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Paranna kotiasi? Sijoituslaina? Krediittejä saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Konsolidointilainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

  Kiireellinen lainatarjous.

  VastaaPoista
 28. Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? joulu laina? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

  Kiireellinen lainatarjous.

  VastaaPoista
 29. Hyvää päivää ,

  Olen erittäin innoissani saatuani henkilökohtaisen lainani auton ostamiseen rouva Marion Jansen Loan Help LTD:ltä sen jälkeen, kun väärennetyt lainanantajat huijasivat minut kahdesti. Kaikkivaltiaan Jumalalle kollega, joka myös sai lainaa, esitteli minulle rouva Marion Jansen Loan Help LTD hänen liiketoimintansa laajentamiseen ja suurimmaksi yllätyksekseni minulle annettiin 25 000 dollarin USD laina tänään.

  Kehotan teitä kaikkia lainaa tarvitsevia ottamaan ystävällisesti yhteyttä rouva Marion Janseniin sähköpostitse lainahakemusta varten: marionjansen00@gmail.com


  Kiitos

  VastaaPoista