tiistai 22. toukokuuta 2018

Tapaus OP

Kolmeen päivään ei ole kuulunut mutta en ole joutunut vielä hunningolle, rahallisesti ainakaan. Olin hiukan ottamassa ja antamassa turpaan koko viikonlopun (kiitos kaikille mustelmille ja kehon kipukohdille) ja ei ollut mahdollisuutta kertoa hyviä juttuja! Lyhyesti puutiaiosaivokuumerokotetta lukuunottamatta olen pysynyt älyttömän hyvin budjetissa. Pohdin tässä kuumeisesti, rokottaako lapsi vaiko ei. Kenelläkään ajatuksia?

Mutta takaisin otsikkoon. Haluan kertoa siitä miten nopeasti, näpsäkästi ja helposti OP murtui kun sen päätin tehdä. Eli tehdään ensin timewarp tuonne tammikuuhun kun avauduin siitä miten koen epäonnistuneeni totaalisesti. Tammikuussa ja helmikuussa ajatuksena tuntui olevan, että kunhan velat koko ajan vähän lyhenevät (eli minimisumman) niin ollaan voiton puolella. Vaikka sillonhan velkojat rikastuu ja minä en.

Numerot kehiin, koska ketä tämä ylenpalttinen aakkosten heittely täällä kiinnostaa. Seuraavat luvut ovat nettolukuja, eli paljon OP väheni per kk oikeasti.

TAMMI 30 e
HELMI  36,18
MAALIS 81,37
HUHTI 430,75
TOUKO 419,75

ELI JOS OLISIN HALUNNUT OLISIN VOINUT MAKSAA SEN JO MAALISKUUSSA, KOSKA SUUREMMIN EN LYHENTÄNYT ALKUVUODESTA. PIENI VAIVA SUURET MUUTOKSET.

Kortin irtisanominen vaati sen, että tilasin uuden kortin, joka saapui viikossa. Nyt odottelen, että kortti katoaa tiedoistani.

Enää kolme korttia kaadettavana! Toivottavasti seuraavaa juhlistetaan jo heinäkuussa!

10 kommenttia:

  1. Onnittelut mahtavasta suorituksesta ja kortin tuhoamisesta! 😊

    VastaaPoista
  2. Huippua! Onnea, siitä ne kortit lähtee palasiksi yksi kerrallaan. :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut! Hieno homma!

    Samaa tosiaan itsekin ihmettelin taannoin, että jos vain olisin aiemmin tavoitellut suurempia, niin olisin aiemmin saavuttanut suurempia.

    Tsemppiä seuraaviin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!toisaalta nyt sitten saavutamme suuria kun olemme sitoutuneita!

      Poista
  4. Rokota lapsi. Itse asun Turunmaan saaristossa ja ainakin täällä puutiasia on valtavasti. Viimeksi toisapäivänä minulla oli puutiainen joka oli purrut itsensä kiinni minun mahaani. Olen maksanut omat rokotteet jo ennen kuin niitä alettiin antamaan ilmaitteeksi kunnassamme. Puutiaisaivokuume ei ole leikin asia. En edes miettisi kahta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asumme ei-riski alueella ja sen vuoksi ei myöskään lääkäri suosittele tällä hetkellä rokotusta.

      Poista