sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Säästöä se on pienikin säästö

Heissulivei kanssasäästäjät!

Säästöä se on pienkin säästö, eikö totta? Kerron muutaman säästövinkin tältä viikolta.

1) S-kauppojen ilta-alet! Femmiksen kanssa pohdittiin taannoin miten säästää ruoassa. Ja aidosti, jos voit hengailla S-kauppaketjun jossain paikassa iltaisin vähän ennen yhdeksää (taktisesti tietenkin jo 2045 alkaen) ja löydät niitä punakylkisiä paketteja, jotka olivat jo ostoslistassasi valmiina niin suuri on säästö kun -60% pärähtää tauluun.

Itsehän voin aika harvoin hengailla näinkin myöhään ruokakaupassa mutta nyt olen ottanut tavaksi käydä siellä silloin kun lapseni ei ole minulla. Toissailtana ostin Makulan kylmäsavulohipatongin, kolme kanankoipea, kaksi banaania, valkosipulinkynnen ja neljä omenaa hintaan 4 euroa ja 30 snt. ÄLYTÖNTÄ. Enkä olisi edes ostanut sitä Makulan kylmäsavulohipatonkia mutta tarvitsin lounasta itselleni seuraavaksi päiväksi pyöräretkelle ja 1,60 e lounaasta kuulosti OK:lta korvaani.

2) Polje kaikkialle. Eilen säästin 18 euroa pyöräilemällä Järvenpäähän ja takaisin (yht.80 kilsaa) kun menin osallistumaan polkujuoksutapahtumaan. Oli illalla kaikkensa antanut olo kyllä. 21 kilsaa polkujuoksua ei mennyt juosten, koska en ole juossut. Aion nyt aloittaa :D Tuuusulassa on muuten Femmatori, ties mikä on mutta hymyilin kun näin sen kartassa :D

3) Myy kaikki tavara, jota et aidosti tarvitse. Mulla on raivaukset käynnissä. Muista pitkät hermot, koska ihmisten viestintätaidot sosiaalisessa mediassa ovat välillä aatamin aikaiset.

Tänään ohjelmassa vietnamilaisia kevätrullia ja mansikkakakkua! Elämä 30-vuotiaana on luksusta!

Rakkautta äitienpäiviinne!

4 kommenttia:

 1. Pyöräily on kyllä oiva säästövinkki. Toivon ettei tästä tulevasta palkasta tarvitsisi tankata lainkaan autoa vaan vois huristella pyörän kanssa ihan joka paikkaan! Eipä se oikein itselläni muusta ole kiinni kuin siitä, että pysyy terveenä.

  VastaaPoista
 2. Pyöräily on kyllä kaikin puolin erinomainen säästökeino! Toivottavasti ketjua riittää ja jaksat polkea. Usein mietin, että pitäisi asua lähempänä työpaikkaa jo tämän asian vuoksi. Nyt ei pyörästä ole mitään apua..

  Ja nuo ilta-alet on kyllä tosi hyvät. Itselläni ne jää järjestään hyödyntämättä. Mut ehkä joskus, kun ei lapset ole pieniä ja aikataulu heistä tiukasti riippuvainen.

  Tsemppiä edelleen, hyvässä vauhdissa olet!

  VastaaPoista
 3. Huh, arvostan!! Kovakuntoinen mimmi! Itellä tuo työmatka on jotain 2 kilsaa ja kotiinpäin ylämäessä sekin hengästyttää :D Nojoo, spinningissä sitten ite tulee poljettua.

  VastaaPoista
 4. Hyviä vinkkejä! Itsekin oon yrittänyt hyödyntää noita S-Marketin aleja (tosin en jaksa mennä kauppaan enää ysiltä, joten ostan niitä -30% poistoja...), niillä saa kyllä ruokalaskua alemmaksi. Tuo 80 kilsan pyöräily on kyllä kova suoritus! (ja vielä 21km lisäksi)

  VastaaPoista