keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

ketun ketun kettu

Otsikkoni on ehkä liioittelua mutta on tapatunut seuraavaa:

1) selvisin kahden euron haasteestani. Onnenkantamoinen oli se, että pullokone ei toiminut ja äitini tuli kanssamme kauppaan ja sanoi maksavansa sen osan laskusta mihin rahani eivät pullokoneen rikkoutumisesta johtuen riittäneet. Kaksi euroa ja aika monta päivää.  HIENOA siis! 100 kyykkyä pelkästään ilosta!

2) rikoin mun puhelimen. SIIS rikoin. SIIS niin noloa etten edes kerro mitä tapahtui. Minullahan oli kotona se honor 7, jonka ostin viime kesänä, kun edellisen kerran rikoin puhelimeni. Se puhelin, jonka rikoin on samsung galaxy s7, 400 euron arvoinen. Tein siitä kilttinä tyttönä vakuutusilmoituksen ja pyysivät vievään puhelinlääkäriin ja maksamaan 150 euron omavastuu.

3) NIIN, VOIKO TULLA YLLÄTYSMENOJA.

4) Honor riittää mulle hyvin mutta menen nyt kiltisti näyttämään sitä puhelinta sinne puhelinlääkärille perjantaina. Ostin uuden puhelimen siis viime syksynä siksi, että se honor ei jaksanut pyöriä. Olin niin raivoissani. Lopputulema oli, että ostin uuden puhelimen ja vein vanhan takuuhuoltoon, jossa sille tehtiin kuuden tunnin ajan temppuja. On siinä samsungissa siis huomatavasti parempi kamera. Mutta 400 euroa hukkaan nanosekunnissa tuntuu paskalta talousvalinnalta.

Mulla olisi miljoona mielenkiintoista juttua mistä haluaisin kirjoittaa ( ja paneutua tähän kirjoittamiseen muutenkin kuin Kroatia-Englanti matsia seuratessa) mutta paneutukaa aiheeseen TEAM RYNKEBY, sillä olen saanut seuraavan innostuksen kohteen ja palan innosta kertoa ajatuksiani!

9 kommenttia:

 1. Muakin ketuttaa sun puolesta!
  MUTTA otetaan nyt huomioon, että sun talous on nykyään niin hyvässä jamassa, että pystyt maksamaan sen takuuhuollon eikä se kaada millään muotoa sun taloutta eikä elämää. Hidastaa vaan ehkä vauhtia hieman. Tosin luulen, että tästä sisuuntuneena suhaat raivolla tavoitteet kiinni tosta noin vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

   Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

   Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

   Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
   Soita / WhatsApp: +16626183756
   Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com   Poista
 2. Onnea kahden euron haasteen selvittämisetä!

  Puhelinjuttu on kyllä tosi harmillinen!
  Itse painin vanhan puhelimeni kanssa (Honor 7 2,5v vanha luuri), jonka akku ei kestä mitään vaikka sen viime talvena vaihdatin (70e). Kahdesti päivässä vähintään pitää ladata ihan normikäytöllä.

  Olen ajatellut downsiftata puhelimen kanssa, kunhan tuo honor antaa periksi. Voi tosin olla, että se jää vain ajatukseksi.

  Tsemppiä ja taistelutahtoa eteenpäin!

  VastaaPoista
 3. Onneksi on vakuutus, vaikkakin omavastuu. Omasta suosta nousseena täällä mukana tsemppaamassa eteenpäin!

  VastaaPoista
 4. Voi ei!

  Mutta kerro miten se puhelin hajosi! Jooko! Pliiis!

  Voin tässä paljastaa että itse olen pudottanut yhden puhelimen vessanpyttyyn. Peli vaikutti menetetyltä, mutta sain riisipussin ja kaverin avustuksella sen elvytettyä, ja siitä tuli yhäkin vielä soiva peli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kaikkia toilailuja ei kannata kertoa päivän valoon :D mutta korjaukseen se menee ja siitäkin hyvä tullee!

   Poista