tiistai 3. heinäkuuta 2018

Korkojen korot III

Nyt on selviytymiskurssista selviydytty! Täytyy sanoa, että itkin kyllä kun piti hypätä meriveteen veneestä ainoat lämpimät vaatteet päällä ja uida 50 metriä mutta heti rannassa tiesin sen olleen siisteintä mitä olen ikinä tehnyt! Pari yötä nukkumatta ja muutaman metsämansikan turvin niin eiköhän sitä taas elämä maistu. :D

Takaisin tilipusseissa tapahtuneisiin muutoksiin eli korkojen korkoihin! Kolmas kerta kun korot lyödään tiskiin ja näyttää nyt tältä:

MC: 18.57 +3.50 tilinhoitopalkkio
BN: 11,78
SP: 3,35 + 2 tilinhoitopalkkio

Yht. 39.2 euroa

Viime kuussa 49.73 euroa eli taas 10 eskoa vähemmän! Mitenköhän ensi kuussa käy? Spankista menee vielä saman verran, koska niille tulee korot maksuun kuun viimeinen päivä, jolloin minulle tulee palkka. BN en ole varma laskeeko ne sen, että maksaisiin sen kokonaan pois silloin vika päivä.  Mutta mastercard tulee pysymään samoissa luvuissa korkojen suhteen.  Eli elokuussa korkoja ei enää juurikaan maksella.

Viimeiset viikot siis velanmaksua käsillä ja oman elämän jännitysnäytelmää on nyt avattava sen verran, että perjantaina on työhaastattelu!!!!!!!!! JÄNNITTÄÄ!!!!

4 kommenttia: