maanantai 9. heinäkuuta 2018

Aloittelijan moka

Juuri tuossa heittelin vinkkivitosia jakoon ja katsos en osaa itse ihan alkeellisia asioita. Eli laskin tuota minun velanmaksuani ja halusin, että velkasumma on alle 3000 kuun puolivälissä. No se ei tule onnistumaan. Velkaa on nyt 3345. Tilillä rahaa euroa. Huomenna tulee 156 ja perjantaina ehkäpä jotain 350 euroa. Alun perin ajattelin laittavani huomenna 100 euroa velkoihin ja 250 euroa sitten 13.päivä.

Hieno suunnitelma MUTTA 13.päivän jälkeen rahaa tulee seuraavan kerran 26.7. Eli jos huomenna ottaisin 20 euroa ruokarahaa ja 13.päivä 130 euroa, niin ruokaan budjetoisin 150 euroa tuosta 506 eurosta. Loput 350 voisi mennä luottokorttimaksuihin PAITSI, että minulla on 150 euron edestä laskuja jo pankkitilillä: sali, dna-velat ja vakuutusmaksuja. Eli ei onnistu. Ei vain onnistu.

ELLEN saisi myytyä tavaraa 100 eurolla. Mietin yövuoron kuumeisesti olenko valmis myymään lääkikseen käyttämäni valmennuskamat. Olisin. Täytyy vain tehdä se. Saa niistä useamman kympin. Täytyy jaksaa vain mennä varastoon hakemaan kaikki ja aidosti myymään. Mitähän muuta sitä keksisi, mistä voisi luopua.

Kahden euron haasteesta on enää jäljellä viimeisten tuntien jännitysminuutit! Hikeä ihan pukkaa kun miettii miten tässä käy!

5 kommenttia:

 1. Oletko itse siis päässyt sisään jo lääkikseen? Etkä tarvitse niitä enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montako kertaa olet hakenut? Oletko ihan varma että et vaan ota vielä kokeilua? Ps. Itse hain arkkitehdin ko 3 kertaa ja kyllä se kannatti (vaikka itse ajattelin silloin että vaan tyhmänä en tajua että minulla ei ole kykyä vaan alalle. Töissä tajusin että eihän se valintakoe sitä mittaa). .. (ja varsinkin vielä jos olet jo nyt hoitoallalla...). Ps 2 ajattelen että opiskelu kannattaa aina.

   Poista
  2. Teen tästä oman jutun että.mitä minä haluan tehdä elämässäni 🙂

   Poista
 2. Toi on kyllä tosi vaikeeta, kun tulee summia ripotellen. Oon ennenkin törmännyt tohon haasteeseen sun tekstejä lukiessa. Itellä sama, mutta yritän vaan silti tehä summasta kokonaisbudjetin. Helposti vaan tuntuu, et ne erilliset 100e menee helposti tuhluuseen, kuin jos tulis kerralla...

  VastaaPoista