perjantai 21. heinäkuuta 2017

Strömsö is my middle name

Ei ole mennyt niinkuin strömsössä ei.

Ennen kuin edes aloitan NIIIN kuvittelin kaikkien elävän elämää ulkona tukka punaisena hulmuten unohtaen miten blogi edes avataan kunnes oikeasti avasin selaimen ja näin esimerkiksi Femmadonnan hyvinkin rikkaan ja seikkaperäisen kesän etenemisen. :D Empäs olekaan aikaisemmin lukenut postauksia nin ahnaasti :D

EIMENENIINKUSTRÖMSÖSSÄ

Eli eli. Olen ollut ulkona, ulkona, ulkona ja töissä. Vietettiin viikonloppu saaressa. Naku-uinteja, saunomista, meriharakoita (?) - ah ja pyttipannua! Ollaan lapsen kanssa tutustuttu Helsinkiin ilman lastenrattaita. Kuuden ja puolen kilometrin jälkeen 16 kilon lisäpainon kantaminen sai omat pohkeet kiljumaan.

Jostain kumman syystä taloudellisesti ei siltikään mene niin kuin Strömsössä. Onko tämä nyt se aloittelijan virhe? Se perkeleen ihana ja kamala punainen kortti. Käytän sitä. Normiostoksiin. Tai höveliäästihän mä sitä käytän. On meillä varaa ostaa kahvit, vingutan korttia. Otetaan jätskit. Onko sulla muru nälkä? -vinkuuvinkuuvinkuuvinkuu-

Not going strong. Ryhtiliike. Tasapaino. Onneksi heinäkuu loppuu pian.
On siellä järkeviäkin ostoksia. Niinkuin viiden euron kukashortsit ja 15 farkkushortsit. 8 euron huulipuna, koska on mies jolle oon vähän hymyillyt. En ole kylläkään varma huomasiko se, että mulla on huulipunaa. Hymyn hän taisi huomata kun iski silmää takaisin. Ja haluaa laittaa mulle ruokaa.

Tässä kuussa on siis ostettu ja eletty ja ensi tilistä maksetaan elettyä elämää. NOTGOOODODODODODODODODHSJwudhhsdduysdfewNDUI. My sentiments exactly.

Ja tää pirkuleen uusi harrastus nimeltä telttailu tulee vaatimaan ensi kuussa hankintoja. Ja lääkikseen haun nimissä ostin sitten valmennuskurssimateriaalit (kotiin). Rahaa palaa!

Everything is going to be allright? Aloittelijan mokan piikkiin? Ryhtiliike?

4 kommenttia:

 1. Elämän piikkiin! Koska niille miehille nyt välillä täytyy vähän hymyillä.. Ja oisko se iskeny sulle silmää ja haluais laittaa ruokaa ilman sitä 8e huulipunaa? Varmaan ois, mutta oisko sulla ollu ilman huulipunaa pokkaa hymyillä sille? Varmaan ois. Mut ehkä se kuitenkin edesauttoi asioita? Ees vähän? Et tsinnut kuitenkaan ostaa 8e punia varmuuden vuoksi joka sävyssä, joten ei huolta :)

  Lääkismatskut = sijoitus omaan tulevaisuuteen. Telttailukamat = muistoja ei voi mitata rahassa. Eikä mielenterveyttä jota telttailu tuottaa. Välillä hankinnat osuu päällekkäin, sitten tulee aikoja kun ei tartte pitkään aikaan ostaa mitään ylimääräistä. Nou hätä <3

  VastaaPoista
 2. Kesä on vaan kerran vuodessa :)

  Koko syksyn ja talven voi taas kituuttaa ja kärsiä. Itselleni säästäminen on itseasiassa paljon helpompaa muulloin kuin kesällä, koska talvella ei paljoa huvita poistua kotoa.

  VastaaPoista
 3. Huulipuna oli selvästi nappi-investointi, koska vaikka ukko ei sitä olisikaan huomannut niin sun itsevarmuus oli selvästi sen myötä ihan huipussaan ja homma hoidettiin kotiin! <3

  Komppaan Sanchezia noilla hankintaperusteluilla, joten huoli pois, mutta nyt se punainen kortti piiloon! Syksy kun saapuu, niin paluu takaisin arkeen ja maksusuunnitelmaan! Eiksjee?

  VastaaPoista
 4. Heinäkuu nyt aina menee vähän "tälleen"... menoja riittää eikä jäätelöstä kannata kitsastella. Syksystä sit ruotuun. :)

  VastaaPoista