keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Sähellystä

Puudeli on nyt säheltänyt olan takaa!

1) aiemmin kerroin jo, että siirsin laskuihin tarkoitetuilta tileiltä 50 euroa S-PANKIN luottolaskun maksuun. Ajatusvirhe, iso sellainen.

2) Avasin Nordnetin ja siirsin sinne 20 euroa! Minne ja miten aion säästää, jatkoa seuraavassa numerossa :D No ei vaineksaan, indeksirahastoihin ja 30e/kk näin aluksi.

3) Kesä tuli! Lapselle oli pakko ostaa uudet kengät sekä muutamat shortsit ja kesähattu. Lopputulema 65 euroa. AUTS! Nyt on kahdet ihan uudet kengät sekä yhdet käytetyt. Harmittaa, että maanantain kirpiskierroksella ei käynyt flaksi ja tänään siellä oli hyllyt täynnä hyviä vaihtoehtoja. Noh, nyt lapsella on ainakin oikeankokoiset ja itseään miellyttävät kengät. Olin siis ajatellut, että näiden hellehelle tarvikkeiden osto tulee vastaan vasta kesäkuussa.

4) Koska ostin lapselleni tarvikkeet, minun olisi pitänyt tajuta, että en nosta ruokarahaa tililtä, koska sain lahjaksi 30 euroa sekä olen myynyt 27 eurolla tuotteita. Mutta nostin 50 euroa ruokarahaa, ja tämä on nyt se virhe, joka kylläkään ei aja minua siltikään turmioon.

Talous päätyi ihan ok kuntoon sillä, että nyt on 178 euroa maksutilillä. Eli tasan en verran, että maksan mun kampaajan ja piilolinssit, jotka oli pakko tilata. Ensi keskiviikkona tili taas pullistuu. (maksetaanhan se lapsilisä silloin) Ja ensi viikolla saa tietää paljon palkkaa tulee 31.5! Elämme siis jännittäviä aikoja.

Kaikki pääsykokeet on lusittu ja elämässä mennään nyt täysin talouskirjojen parissa. Kesällä aion lukea kaksi kirjaa viikossa ja pyöräillä ja juosta äärettömästi. Enää kaksi kuukautta mun ja Femmiksen kvartaalikahveille. Jotain jännää siis tulossa!

2 kommenttia:

  1. Kävitkö siis lääkiksen pääsykokeissa? Menikö hyvin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mennyt :( monuvalinnat jees, muuten en saanut hyvin vastattua :(

      Poista