torstai 1. lokakuuta 2020

Syyskuun ruokakustannukset

 Viimeksi laskin viime viikon kulutuksen kuitenkin väärin (unohdin yhden ruokakauppareissun plussata) mutta syyskuussa rahaa ruokaan meni 501.06 euroa. 

Se on puolet edelliskuun menoista! ME PROUD!

Saatiin myös palsta. Kahden vuoden odotus palkittiin! Tähän menee nyt syksyllä 15 euroa rahaa (liittymismaksu) ja ensi vuonna se jäsenmaksu (tod. näk 60e) ja sitten muutamat asiat mitä haluan istuttaa.  Ensimmäisenä vuonna perunaa ja muutaman pensaan. Ensin menee siihen maanhoitoon ja kääntöön varmasti pitkälti aikaa. Pitäisi olla halpa ja tuottava harrastus. 

Kolmioon muutto sai teiltä lukioilta vastustusta. Tällä hetkellä siis muutto ei ole varma, mutta ensi vuonna eniveis joudutaan muuttamaan pois koska tähän tulee remontti eikä ole tietoa saadaanko silloin tästä varakämpäksi kaksio vai kolmio ja mistä sitä kämppää tarjotaan. Kovin kauas en haluaisi muuttaa tästä meidän alueelta koska se tekee arjen taas vaikeaksi. Mutta muutto ei ole vielä varmaa mitenkään. 

Tämmöstä. Lokakuulle toivon 475 euron ruokalaskua!2 kommenttia:

  1. Hei aivan loistavaa, että sait palstan!! Mulla on ollut palsta 15 vuotta ja se on ihan parasta. Paitsi että sieltä tulee paljon ruokaa, siellä kuluu paljon aikaa, joka on pois muista, kalliimmista harrastuksista ja siellä mieli tyyntyy ja kunto kasvaa. Aloituskasveiksi suosittelen mainitsemiesi lisäksi: kesäkurpitsa, jättikurpitsa, lehtikaali, punajuuri ja sipuli. Nämä ovat helppoja ja tuottoisia kasveja. Toivon, että talvi tuo sinulle onnistumisen hetkiä raharintamalla.

    VastaaPoista
  2. Jos haluat istuttaa jotain nyt jo syksyllä kannattaa kokeilla valkosipulia. Ne istutetaan myöhään syksyllä. Mutta tärkeää ettei sipulit ole kylmäkäsiteltyjä, joten ruokakaupasta ostetut ei sovellu. On mukavaa kun on jotain jo kasvamassa sitten keväällä. Ja kivaa on myös istuttaa vähän kukkasipuleita.

    VastaaPoista