lauantai 2. tammikuuta 2021

JOULUKUUN SUPERTULOT! Ja menot ?

 Hyvää uutta vuotta ihmiset, puudelit, ja puudelinmieliset!

Berbereitänne onkin varmasti jo kutkuttanut ajatus siitä miten joulukuu meni! No hyvin se meni! Joulukuussa oli isoja laskuja (:() MUTTA onnistuneita lisätuloja myös! 

Tulot:

3014,95 euroa! Aivan mieletöntä! Palkka, bonuspalkka, muuttomyynti sekä muut tulot! Tähän tulotasoon voisi tottua! 

Ja siis samalla ei, koska tämä ei tule todennäköisesti toistumaan tulevina kuukausina! Maksoin myös ekan ison vuokrani...

Joulu itsessään ei aiheuttanut minulle juurikaan hämmennystä, koska kolmatta vuotta putkeen minulla ja äidilläni on yhteinen säästötili, josta otamme joulumenot. Siellä tapahtui seuraavaa liikehdintää 1269e->757,38 e. Elikkäs 511,62 euroa.  Tästä on mennyt siis kaikki lahjat (äiti halusi tänä vuonna ostaa kalliimmat lahjat, sekä ostaa rahoista lahjan minulle) sekä äidille ostettu joulukuusi ja tänä vuonna kuusenjalka. Jouluruuat maksaa äiti.

Nyt ne kuuluisat menot:

644,76 euroa laskuihin: sisältäen velkojen lyhennykset, sähkönsiirron sekä 286 euroa varhaiskasvatusmaksuja (pitkä tarina) ja muita pieniä laskuja. Ensi kuussa yritän muistaa laittaa laskuihin myös ne mitä ne oikeasti on. 

1025,80 e kotiin; vuokra ja sauna 870 plus uuteen asuntoon ostettu 3 valaisinta ja jotain muuta (siivousvälineitä)

185,75 ruokaan. Siis ruokaruokaan konkreettisesti. Olen irrottanut herkut ja ulkonasyömiset (esim. jos lounas maksaa yli 10,70 niin se ylimenevä osa menee ravintolakategoriaan) ja huom. söimme äidillämme 23-26.12 ja otin sieltä leftoverseja, joiden parissa viime viikko meni lähes kokonaan.

148,60 koiriin, josta 129 e on toisen koiran vakuutus.

146,42 viihteeseen: tässäkin on kaikkea pientä sälää-> ensi kerralla nimeän nämä. Eli kaikki herkut ja näköjään pokemongo-maksut (kaksi, sorruin kun pallot oli loppu!) ja jotkut muut mitkä olen ajatellut olevan viihdettä ovat tässä kategoriassa.

76,75 ulkonasyömiseen ja kahvitteluun

63 e DNA

44,10 lahjoihin (muutama lahja, joihin en voinut käyttää yhteisiä säästöjämme)

41,13 vaatteet: lapselle jouluasu (voi käyttää muulloinkin) ja aamutakki alennusmyynneistä

35,80 terveyteen sen typerän uudistuksen vuoksi, missä kaikki AMK-kirjoilla olevat opiskelijat joutuvat maksamaan YTHS:stä. Vittu.

32,80 julkinen liikenne

18,11 toiletry-kategoriaan. Vessajuttuja :D

49 e urheilu

51 meni ASPiin vielä tässä kuussa

Yhteensä: 2527,22 e.  PUUH.

Loppuajatuksena:

Mulla on puskuritilillä 407 euroa (!!!) tilillä about 75e, ja käteisenä 35 e, ja lounaskortilla 186 e (vaikka mielestäni laitoin sinne sen pienemmän lataussumman) eli pärjään ensi perjantaihin heittämällä.

Palkkapäiväni on aina kuun 14. eli tavallaan se sotkee tätä ajattelua kun on päästävä palkkapäivästä palkkapäivään ja sovellus laskee sen kuusta kuuhun (onko sovelluksia, jotka ymmärtäisivät tämän).

Mutta siis tilanne kohtuullinen?  

2 kommenttia:

 1. Penno.fi sovellukseen voi asettaa haluamansa päivän kuukausijakson alkamisajankohdaksi. Kategorioita eri menoille ja tuloille voi luoda haluamansa määrän. Ei ole varsinainen appi tämä, mutta luomalla pikakuvakkeen näytölle toimii kuin appi.

  VastaaPoista
 2. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista