perjantai 8. tammikuuta 2021

Yritän olla koskematta puskuriin

 Huhheijaa,

äärettömän niska- ja hartiasäryn parista täältä terve! Toissayönä heräsin kello 0300 aivan järkyttävään särkyyn. Rahaa oli vähän tilillä, katselin potentiaalisesti opiskelijahierontapaikasta aikaa. Ei ollut. Ammattilaisen hieronta olisi ollut 60 euroa. Mietin haluanko käyttää puskuriani tähän, kivun kanssa oli haastavaa olla. Otin yhteyttä koulukaveriini, joka on fysioterapeutti. Tunnin matkalla julkisilla ja selkää pistettiin kuntoon huolella puolitoista tuntia. Laskua en vielä saanut koska hän ei tiennyt paljonko kehtaa laskuttaa... Haluan kuitenkin maksaa siitä, koska ehdottomasti minusta jos tekee töitä siitä on saatava palkkaa. 

Yritän nyt kuntouttaa itse, pohdin jo akupunktiota ja lisähierontaa, mutta se tarkoittaisi koskemista puskuriin, mikä ei ole myöskään hyvä ajatus. 

Työfysioterapeutille on etäaika puolentoista viikon päästä. En kyllä tiedä miten tämä etänä hoidetaan mutta it is what it is. 

Nyt tuntuu siltä, että omiin tavoitteisiin on henkisesti sitoutunut. En ole mennyt jalkahoitoon vaikka se on kutkutellut mielessä vain joka päivä :D

Mutta kunhan saan talouteni kuntoon niin tulevaisuudessa se voi ollakin mun suunnitelmissa aika ajoittain!

5 kommenttia:

 1. Masentavan tylsä kommentti selkäjumeihin: hieronta ja fyssari on vaan ensiapua, todellinen hyöty tulee niistä jokapäiväisistä valinnoista... Oman kokemuksen perusteella ainoa pitkäaikainen ratkaisu on sopivaa liikuntaa, venyttelyä ja täsmäliikkeitä (mieluusti sieltä fyssarilta), joita on sit vaan jaksettava tehdä 3-7 krt viikossa että homma pysyisi hallussa. Taitaa olla terveyden ylläpidossa samat säännöt kuin talouden: jokapäiväisillä teoilla on enemmän merkitystä kuin suurilla suunnitelmilla. Sit kun vielä pystyis sisäistämään tän niin, että ei joutuis aina välillä haikailemaan sen hieronnan perään oikein pahan jumin yllätettyä :D

  VastaaPoista
 2. Nuukiksen sanoja komppaan. Itselläni huomaan kun sauvakävely alkaa jäämään liian monta kertaa väliin. Silloin vaaditaan tehokuuria jonka jälkeen voi palata takaisin 2 viikossa aikatauluun.
  Keskustelittekohan fyssariystäväsi kanssa siitä mikä jumit ja säryn erityisesti tekee ja millainen toiminta olisi sille sopiva vastapaino?

  VastaaPoista
 3. Täällä kolmas tylsä on samaa mieltä. Hieronta tai fyssari ei ole taikakeino, eikä edes halvin. Halvinta ja paras vaihtoehto on liikunta niskahartiaseudulle.
  Tiedän kyllä, koska välillä saan myös sellaiset päänsäryt. Alkuun särkylääkettä ja sen jälkeen kuntoutusta kotona.

  Hieronta, jalkahoito... Puskuria ei ainakaan näillä kasvateta. Jalat kotona lämpimään vesiastiaan ja suolaa, saippuaa (ja googlaa netistä) astiaan. Edullinen jalkahoito on tavoitettu.

  VastaaPoista
 4. Ja neljäs tylsä! Tehokkain hoito on jumppa! Päälle sitten vaikka lämmin kaulahuivi/vehnätyyny tms jumpan jälkeen.

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.terveysverkko.fi/wp-content/uploads/2016/10/kt-jumppa-1-niska-hartiaseudun-jumppa-tuolissa-istuen.pdf&ved=2ahUKEwic79D0m6LuAhVFmYsKHRrzAJMQFjAXegQIBRAB&usg=AOvVaw1ozuSy61YwRqew0gaH1u59&cshid=1610860756661

  VastaaPoista
 5. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista