lauantai 6. maaliskuuta 2021

JA NYT LÄHTI PUUDELI LAUKALLE

 Hiljaiseloa on ollut ja ensimmäistä kertaa joudun tunnustamaan, että ei siksi että olisin sössinyt raha-asiani. Olen saanut niitä jopa parannettua vaikka on tullut muutama isompi lasku. Ensimmäinen syy on koulujuttuihin keskittyminen (jokseenkin joudun ehkä siirtämään graduni tekoa syksyyn) ja toinen on politiikka, joka imaisi minut mukanaan kokonaan. Vaikuttamistyötä olenkin tehnyt jo vuosia, mutta nyt oli pakko astua ihan framelle. Kolmas syy on ehkä se tärkein: olen täyttänyt työhakemuksia esihenkilötehtäviin.


Ja sain paikan. 

Palkka nousee 400 eli ennen veroja 3220 euroa. Tämä taisi olla yksi haaveistani jossain vuosi sitten. Että pääsen palkassani yli 3000 euron rajapyykin.


Tämä on niin uskomatonta, että jännittää, naurattaa ja itkettää samaan aikaan. Ihan uskomatonta. 

I DID IT!

12 kommenttia:

 1. Siistii, onnea uusiin haasteisiin!!

  VastaaPoista
 2. Mitäs uutisia talouden saralla?

  VastaaPoista
 3. Onnea monipuolisista uusista haasteista! Älä anna esimiestyön viedä voimiasi. Annan vinkin useamman vuoden kokemuksella; ne eivät saa tulla uniisi edes positiivisina haasteina. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaa kuulumiset talouden saralla.

  VastaaPoista
 6. Hei Puudeli! Miten menee? :)

  VastaaPoista
 7. No news is good news ?

  VastaaPoista
 8. Miksei tuu enää kirjoituksia?

  VastaaPoista
 9. Kaikki hyvin, Puudeli?

  VastaaPoista
 10. Buudeli, onhan kaikki hyvin? Uusi työ, uudet haasteet - mutta varmaankin myös paineita ja korona taustalla vaanimassa. Kaipaamme.

  VastaaPoista