lauantai 6. helmikuuta 2021

Tammikuu ohi on!

 UGH UGH UGH

Tammikuu on ohi, eli kohta voimme virallisesti alkaa odottamaan joulua. Siis jos aika voi mennä nopeasti niin nyt se menee. Hiukan on taas useampi rauta tulessa ja se jännittää. Valmistuminen pitäisi priorisoida nyt ykköseksi.

JJJJJÄÄÄNNNÄÄÄ. Työrintamalla olisi mahdollisuuksia edetä. Se tarkoittaisi pientä palkankorotusta mutta puolituntia lisää työmatkoihin joka päivä mutta työaika lyhentyisi. MUTTAMUTTA. Musta 45 min työmatkat on liikaa. 30 min vielä menee. Pyöräkaudella se tarkoittaisi lisäkilometrejä, mikä olisi kiva mutta muutoin vähän mäh.

Mutta mennäänkö lukuihin. Odottelen jännällä saammeko oikeasti tulospalkkion helmikuun lopulla. Siitä järjestelmästä oltiin luovuttu mutta nyt se ilmeisesti on tulossa takaisin (?). En usko ennen kuin rahat on tilillä. 

Eli tuttuun tapaan tulot olivat 2313,48: ylimääräinen 24,90 minkä sain yhdestä joulukuussa tehdystä jutusta.

Menot: 

897,43 koti (vuokra+ muut)

511,28 laskuihin -> tässä kuussa mm. YTK

291,28 ruoka kaupasta

142,45 vaatteet alennuksesta talvikengät itselle ja lapselle, muutamat pakkasen sanelemat lisälämpövaatteet 

107,69 hygienia ja meikit -> meikit tilattiin edullisesti KIKO MILANOsta, tässä taas helposti useammaksi kuuksi. Ostin myös päänahan kuorinta-aineen ja meikkien poistoaineen. Nämä ei kuukausittaisia menoja.

100,63 viihde (?)

56,50 lahjat. 

40,00 terveys (fysioterapeutti)

34,50 bussilippu

32,75 lemmikit

22,30 ulkona syömiseen

49 sali

15 e säästö (15 e tuli S-Pankin kautta) =30 e

YHT: 

2300,36

En kyllä ihan ymmärrä. Sain säästettyä 100 e puskuriin, eli puskuri on nyt 500 euroa, mikä on 25% tavoitteesta MUTTA mulla on nyt pankissa 300 euron koko vuoden kaikki vakuutukset maksu, joten puskuri menee siihen jos ei tule sitä tulospalkkiota helmikuun lopussa.

Helmikuun tavoite:

Ei vaatteita muuta kuin lapselle alulapaset tuonne toppahanskojen alle (aika urgent)

Jos löydän käytetyt luistimet itselleni, niin sellaiset

Suksipakettia lapselle 10:llä olen etsinyt. Vielä ei löytynyt vapaana. 

Ei meikkejä helmikuussa. Ostin hiusvärin, jonka laitan tänään, jotta kampaajakäyntiä voisi vielä siirtää maaliskuun loppuun. 

Viihdeosioon vain 50e. OIKEASTI.

Rahanseurannasta on onneksi tullut tapa, eli enää ei jää merkkaamatta asioita. Odotan palkkakuittia kuin kuuta nousevaa, koska haluan tietää pääsenkö 2100 e käteen jäävään palkkaosuuteen veroprosentin pienentyessä ja laittaessani lounasedun puoleksi. 

Jännällä odotan! 

Mites muiden tammikuut? 

3 kommenttia:

 1. Kiko milano on hyvä merkki, ja ainakin aikanaan kun niitä Italian reissuilla ostin niin oli hyvin edullinenkin.

  Meikkeihin mulla on itselleni aikalailla ostokielto, sillä todellisuudessa kun meikkivarastot on kerran kerrytetty, ei todellinen tarve mulla ole kuin ripsivärille, peitevoiteelle ja meikkivoiteelle kolmisen kertaa vuodessa ja puuterille ja kulmatuotteelle vielä harvemmin. Vuositasolla olen päässyt n. 100e, vaikkakin todellisuudessa summa on ollut viime vuosina pienempi, sillä ostan nuo kyseiset meikit yleensä alennuksesta ja hyviksi todetuilta markettimerkeiltä.

  Meikkien sijaan olen päässyt kuluttamaan muihin kategorioihin, kuten hiustuotteisiin :D

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista
 2. Nopeasti laskettuna pakolliset kulut (koti, laskut, ruoka, tervys, bessilippu) olivat 1800 €. Ja ylimääräinen kulutus (meikit, lahjat, sali, lemmikit, ulkonasyöminen ja viihde) 500 €. Lyhensitkö lainoja ollenkaan, vai ovatko ne laskuissa?

  Eihän tuo 500 € ole todellakaan paljon moneen muuhun verrattuna, mutta ongelma on, että sinulla on se 15000 € kulutusluottoa. Oletko koskaan laskenut, paljonko luoton hoitamisen korkokulut tulkevat olemaan sen koko olemassaolon ajalta? Tuo summa on täysin ylimääräistä rahanmenoa verrattuna niihin, jotka ostavat periaatteessa ihan samat jutut, mutta lainaa ei ole. Niimpä kaikista ostoksista ei pitäisi tuijottaa vaan hintaa, vaan arvioida myös, paljonko on korkovaikutus, kun rahan käyttää ostokseen lainan lyhentämisen sijasta. Kulutusluotolla ostettaessa kaikki tulee vaan niin hemmetin kalliiksi. Ja tämä siis myös silloin, vaikka ei vinguttaisikaan korttia, vaan ostaa palkalla. Mutta on lyhentämättä lainaa sillä samalla summalla.

  Anteeksi ihnorealistinen kommentti ��‍♀️. Hienoa, että jaksat yrittää.

  VastaaPoista
 3. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista