tiistai 13. heinäkuuta 2021

Takaisin normaalipainoon

 Hellou! 

Suuri velkojen lyhennys tulee ottamaan takapakkia, sillä joudun nostamaan veroprosenttiani (taas!) koska olen ilmeisesti laskenut täysin väärin paljon tienaan tänä vuonna :( Eli se ylös, niin vältymme ensi vuonna näiltä pirullisilta takaisinmaksuilta. Katsotaan mihin se asettuu ja paljon jää käteen.

Mutta ehkä tärkeimpään ajatukseen: olen alkanut sisäistää liiallisen ylipainoni syitä ja painoni on alkanut hilautua alaspäin. Käytännössä siis aion kirjoittaa myös tästä, sillä etsin itselleni motivaatioblogia eikä sitä löytynyt :(  Vinkatkaa minulle siis jotain hyviä blogeja tähän liittyen.

Lyhyestä virsi kaunis: painoni on kivunnut 89 kiloon vuonna 2019-2020. 2017 painoin 69 kiloa... Siitä lihoin työelämään siirtyessäni 79 kiloiseksi. Sekin paljon 158 cm vartalolle. Olin aktiviinen ja urheilullinen.

2018 aloin jostain kumman syystä vähentämään urheilemista ja nyt se on jäänyt lähes kokonaan ihan vain hyötyliikunnan tasolle. Olen todella pettynyt tähän. Koska en enää nuorene, on aika yrittää löytää ne kunnon terveelliset tavat osaksi tätä arkirutiinia, jota elän. 

Tämän kevään olen käyttänyt itseni tutkiskeluun. Tuntuu siltä, että täytän kaiken ajan jollain tekemisellä etten joutuisi kohtaamaan itseäni. Tämä pätee kaikkiin elämäni osa-alueisiin.

Olen huomannut huonoja tottumuksia. Nyt siis aika keskittyä niiden muokkaamiseen.

Olen saanut painon putoamaan nyt 86,5 kiloon, ja mitä hitaammin se vajoaa sen pysyvämpiä ovat tulokset. En siis aseta itselleni tavoitetta painaa 70 kiloa vuoden loppuun mennessä vaan tavoite on koko ajan mennä alasäin ja ei missään nimessä ylöspäin.

Eilisen päivän kulutin hikoilemalla mattojen pesun merkeillä. Clas Ohlsonilta sai mattopesurin vuorokaudeksi 19,90 ja pesuaine 15 e, joten ostimme tämän äidin kanssa yhdessä ja pesin meidän matot. Puhdasta tuli! 

Kukaan muu menossa kohti normaalipainoa?

1 kommentti:

  1. Pitäisi jostain kaivaa motivaatio lopettaa tämä herkuttelu.. Mutta alaspäin tuota painoa on saatava! Mielelläni seuraan sun oivalluksia ja etenemistä tämän suhteen.

    VastaaPoista