sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Prisma

Köyhän ihmisen lempipäivä on sunnuntai ja Prismassa vierailu! Olen nyt käynyt kaikki polkupyöräliikkeet läpi ja kysynyt tarjoukset lastenistuimista ja asennuksesta. Hintahaarukka oli 69-139 euroon asennuksineen mutta suurimmaksi ongelmaksi muodostui se, että polkupyörä olisi jätettävä liikkeeseen. Yhdessä liikkeessä tosin 40 euron lisämaksusta olisi päässyt jonon ohi...

Erään liikkeen myyjä kuitenkin sanoi, että osta Prismasta.  Saat hyvän. Mietin hetken, että myydäänkö tosiaan Prismassa näitä tuotteita? Ja myydään! Tutustuin nettivalikoimaan ja versio, josta oli eniten positiivista palautetta päätyi ostolistalleni. Mutta voitteko arvata sitä ilon määrää kun liikkeeseen lompsiessa, haluamani tuote oli punakylkisellä tarralla varustettu? Hintaa hommalle jäi 25 euroa ja itse asensin niin siinä kului lähinnä ärräpäitä (koska asensin ruuvit ensin väärinpäin ja vinoon koko istuimen).

Eikä tässä vielä kaikki! Samaisessa Prismassa oli langattomat kuulokkeet tarjouksessa 29,90! Nyt voin tanssia joka ilta ja juosta ulkona ilman että kädellä hösään sen langan kanssa.

Voitto se on pienikin voitto mutta nyt oli kyllä tuplavoitto. Ässäbonuksethan tässä nimittäin tuli kaupan päälle! Toivottavasti tämä povaa loistokasta ensi viikkoa ja Bonusrikasta kuukautta!

TJ18 KÖYHYYTTÄ JÄLJELLÄ.

1 kommentti:

  1. Prisma <3

    Mulla taas meni ohi kokonaan asiakasomistajapäivät ja ostin sähkövatkaimen eilen... Onneksi oli s-mobiili ja etukupongit!

    Oli muuten reilu erityisliikkeen myyjä jos neuvoi menemään ns. kilpailijalle !

    -Neiti Nuukailija

    VastaaPoista