lauantai 15. huhtikuuta 2017

VOITTAJA!

Pääsiäislauantaita!

Nyt on voittajafiilis! Sen sijaan, että olisin voittanut 86 miljoonaa voitinkin Nespressokahvikapselikoneen! Kahviongelma hetkeksi ratkaistu! Ajattelin samalla vähentää kahvin kulutusta; toivon, että jatkossa selviäisin yhdellä vahvalla kahvilla aamusta ja loppupäivän selviäisin vedellä ja teellä. Kyseessä on siis vuotuinen kahvinarkin yritys vähentää kahvin lipitystä normaalitasolle.

Laskeskelin, että tällä nykykulutuksella kahviin menisi noin 20-25e/kk. Yksi paketti vähintään viikossa kahvia sekä yksi töihin per kuukausi. Ulkona kahvin juominen on vähentynyt lähes jo nollaan. Olen alkanut pelätä pohjaan palaneen ja tunteja seisseen kahvin makua. Kahviloissa erikoiskahvit ovat hinnoitelleet itsensä ulos.

Nespressokahvikapseleita myydään (tietenkin!) vain internetissä tai heidän omassa kahvilassaan Helsingissä. Tänään suuntasin sinne, koska pelkän kuvailun perusteella oikeaa kahvimakua on vaikea valita. Maistelin muutamaa makua. Vaikuttivat hyviltä. Uuden asiakkaan tarjouksena sain viisi pakettia ostaessani viisi pakettia ilmaiseksi. Yksi paketti sisältää 10 kapselia, eli kymmenen kupillista kahvia. Nyt minulla on kotona siis 100 kapselia kahvia. Tämä lysti maksoi minulle 22 euroa. Keskimäärin yksi Nespressokupponen maksaa 42-47snt eli viikkoatasolla yhden kupin taktiikalla hinnaksi tulisi vajaa 3,5 euroa. Plus tietty ne teet mitä lipittäisin. Otan tavoitteeksi, että nuo 100 kapselia kestävät ainakin seuraavat kaksi kuukautta.

En juo kahvia niinkään kofeiinin himoon vaan useimpina päivinä taidan juoda kahvia janoon. Juon nykyään siis aamuisin 2-3 kuppia kahvia, aamukahvit töissä 1 kuppi, tai jos menen iltaan niin kotona aamupäiväkahvit 2 kuppia. Töhin mennessä iltavuorossa yksi kuppi tai töistä päästessä 2 kuppia kotona. Sitten keitän yleensä ilta- ja yökahvit. Paitsi nyt iltavuoroissa. Eli pahimpina päivinä yli kymmenen kuppia. Juon kahvia myös kaikkiin eri tunteisiin. Ilo -> kahvia! Suru-> KAHVIA! Väsyttää-> kahviakahvia!

Summasummarum: koetan nespressokeitintä tuon 100 kapselin verran ja jos ei nappaa myyn koneen eteenpäin seuraavalle onnelliselle kahvikapseloijalle!

PS. Unelmien kahvinkeittimen saisi tämän kuun ajan -25% alessa Sokokselta 177 eurolla. Taistelen itseni kanssa. Taistelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti