perjantai 26. tammikuuta 2018

Palkkapäivää odotellessa

Kituutuskuukausi on kohta ohitse! JEE. Eli nyt palkkakuitti menemään kelaan ja katsotaan paljon asumistukea alan saada jatkossa. Toisaalta tässä palkassa oli vielä joulunajan lisiä, eli normaalia enemmän pyhäpäiviä ja vuoroja mitä normaalisti saattaa olla. Ensi listaan minulle oli laitettu neljä yövuoroa, joista saa 40% yökorvauksen 22-06 väliseltä ajalta. (Vai seitsemään saakka?) Rahallisesti kannattavinta olisi tehdä la-su yö, mutta näitä ei tullut nyt sitten yhtään minulle. Olen viimeksi tehnyt yövuoroja heinäkuussa. Nämä vähän sotkevat luku-urakkaani mutta kahtotaan miten saan sumplittua.

Vesivahinko on todellinen, molemmissa huoneissa. Muutosta ja asian järjestäytymisestä ei ole vielä tarkkaa tietoa. En tiennyt, että oma vakuutusyhtiö saattaa korvata väliaikaisasumisen vaikka vesivahingon syy on rakennuksessa. Asia on nyt vireillä. Muutto ei hirveästi hotsita mutta what can you do.

Summasummarum: ensi viikolla takaisin hyvään rahalliseen buugiin kun palkkatilille kolahtaa 1555,28!

JeJEJEJEjee.

Nyt lähden arktiselle selviytymisviikonlopulle. Vi skrivs!

5 kommenttia:

 1. Moi! Halusin kirjoittaa sulle tsemppiviestin, koska blogisi muistuttaa kovasti omaa elämääni muutama vuosi sitten. Itsekin olen kamppaillut ties minkä osamaksujen kanssa lukien samaan aikaan lääkiksen pääsykokeisiin - ja selvisin molemmista voittajana! :) Itse tein niin, että kesällä ja syksyllä tein tosi paljon töitä, jotta keväällä pystyin lukemaan pääsykokeisiin ja käymään vähemmän töissä (mutta toki kävin silloinkin hieman). Hurjasti tsemppiä, ainakin itselleni ne pääsykokeet olivat aika iso henkinen mörkö, mutta kyllä sinne pääsee kun ahkerasti tekee töitä! Jossain postauksessa taisitkin mainita että luet tabletin kanssa, joten sulla on ilmeisesti MAFY:n tabletti käytössä - se onkin ihan loistava! Muista pitää itsestäsi huolta ja silloin kun sulla on vapaa-aikaa, koita pitää se oikeasti vapaana äläkä silloin stressaa ja murehdi lukemista ja pääsykokeita vaan keskity rauhassa rentouttaviin juttuihin! :) Pidän sulle peukut pystyssä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisevasta kommentista! Antaa uskoa, että täältä voidaan vielä nousta!

   Poista
  2. Ja mafy on käytössä, ihan ässä tuote suosittelen kaikille!

   Poista
 2. Ai niin ja sen vielä lisään, kun törmäsin postaukseen viime kesältä, jossa sinua peloteltiin töiden tekemisestä lääkisopintojen ohella! Lääkiksen ohella ehtii ihan hyvin käydä töissä ainakin prekliinisessä vaiheessa eli kahtena ensimmäisenä vuonna. Omalta kurssilta ehdottomasti suurimmalla osalla on osa-aikaduuni, yksi kaverini tekee ihan täyttä työviikkoa lääkiksen ohessa. Klinikasta ja töiden teosta en uskalla vielä mennä mitään kommentoimaan kun en itse ole vielä kliinisen vaiheen opiskelija, mutta tiedän kyllä että monet sielläkin töissä käy, en vaan tiedä kuinka monta tuntia viikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että töissä ehtii käydä -riippuu työn kuormittavuudesta. Esim. tuplaruuhkapäivät päivystyksessä versus perus päivystyspäivä. 50% on kuitenkin vain 6-7 työvuoroa 3 viikkoon. Se ei ole ihan mahdoton :) Meillä myös joustetaan tosi paljon ja saa hyvin toiveita läpi.

   Poista