lauantai 9. kesäkuuta 2018

KORKOJEN KOROT II

56.90 euroa pärähti viime kuussa korkoja joten katsotaan miten kävi tässä kuussa!

S-pankki: 2 e tilinhoitopalkkio 3.64 e korko

BN: 23.34 e korko

Mastercard: 3.50 tilinhoitomaksu ja 17.25 korko

Yhteensä: 49.73e eli ollaan jo alle 50 euron ja toivottavasti ensi kuussa jo alle 40 euron!

Tuolla mastercardilla on hämmentävä korko,koska prosentuaalisesti se on huomattavasti vähemmän kuin BN Mutta tilinhoitomaksu nostaa sitä kyllä hyvin.

Mutta kuvitelkaa jos elokuussa minulla olisi velkaa vain 1500-2000 euroa! Kohta jo maksettu!

6 kommenttia:

 1. Juurikin korkojen pienenemistä on mukava seurata. Kun haluaa maksaa mahdollisimman pienen summan ns turhaa että lyhennykset menisivät mahdollisimman paljon just lyhennyksiin, mitä pienempi korko sitä nopeampaa ne sulaa. Mahtavaa että sulla on noin hieno motivaatio maksaa ja nopeasti saat nuo pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei enää paljoa jäljellä, yli alkuperäisen 8000 euron puolenvälin!

   Poista
 2. Kyllä noi korot ja muut kulut motivoi kummasti maksamaan vauhdilla velkoja pois. 50e on iso raha. Hyvää vauhtia kyllä sulaa velat, kohta noikin rahat voi laittaa johonkin paljon hyödyllisempään!

  VastaaPoista
 3. Mikä mastercard sulla on kun siinä on noin kova korko? Mä koin, että mulla oli Bank Norwegianin kortilla huimasti muita kortteja kovempi korko, muut kortit oli ”perinteisiä” pankkien luottokortteja.

  Noi korot on perseestä! Mä en aiemmin niitä uskaltanut edes laskea, mutta nyt kun velkoja on enää kolme jäljellä, niin niitäkin tulee seurattua. Mulla puhutaan vielä sadoista euroista per kk, mutya toivon saavani niitä alaspäin mahdollisimman nopeasti, niin paljon ne ottaa päähän nyt kun ne kunnolla tiedostaa!

  Tsemppiä taistoon! Sulla on loistava asenne nyt päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Stockmann Mastercard. Bank norwegianilla on sellainen palvelu että ne lähettää tammikuussa tiedotteen siitä kuinka paljon korkoja maksoi edellisvuona. Tekisipä muutkin pankit sen!

   Poista