lauantai 1. joulukuuta 2018

When shit hits the fan

Perjantaina piti olla tilipäivä. Palkka ei tullut. Työpaikkani on konkurssissa. Työntekijöitä ei ole irtisanottu eli meillä työt juoksee kunnes konkurssipesänhoitaja irtisanoo meidät kahden viikon irtisanomisajalla.

Ahdisti puristi ja ahdisti epäselvä tilanne. Varsinkin kun halusin kertoa hyvät puudeliuutiset. Tilanne ei tällä hetkellä ole niin paha kuin voisi olettaa.

Palkka tulee alkuviikosta. Pesänhoitaja tapaa meidät ja luo työsopimukset tai irtisanoo meidät. Kahden viikon palkka tulee siis ainakin vielä.

Latasin kaikki tarvittavat dokumentit seuren keikkanettiin, jotta voin aloittaa keikkailun tilanteen vaatiessa heti.

Harmillista on se, että työvuorosuunnittelussa minulle oli suunniteltu 11 päivän vapaat. Jouluksi. Odotin niitä kovin.

En osaa sanoa minne siirryn töihin. Pohdin sitä kovin enkä osaa sanoa. Suurimpana vaikuttavana tekijänä on sijainti plus kesällä täytyisi lapselle järjestää lomaa.

En myöskään haluaisi tehdä kolmivuorotyötä 8h päivillä 100%työajalla vaan 12 h päiviä.  Mutta ensihoidon paikkoja ei juuri nyt ole hyvillä sijainneilla jaossa. Tai pitäisi hankkia auto. Nonono. Autoa en halua.

Hengittelen ja käyn töissä niin kauan kun töitä on. Sitten stressaan. Tämän kaiken täytyy johtaa johonkin parempaan eikö niin?

8 kommenttia:

 1. Harmillista! Mutta usko siihen, että tämä on vain väliaikainen "notkahdus" urallasi ja parempi paikka on tiedossa. Onneksi hoitoalalla on töitä selkeästi enemmän kuin monella muulla alalla. Pakko kuitenkin talousalan ammattilaisena kysyä, että eikö työntekijöillä ollut etukäteistietoa, että näin saattaisi käydä? -Siru-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ei. Enkä itse olisi mennyt sinne edes töihin jos olisin tiennyt :/

   Poista
 2. Voi kurja! Onneksi tosiaan hommia varmasti löytyy lyhyelläkin varoitusajalla nyt alkuun keikkana. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voi sentään mikä tilanne ! Huhhuh.
  Onni onnettomuudessa on se, että sinulla on jo paljon hyviä taitoja selvitä tämänkaltaisista tilanteista ilman ihan pahemman kerran asioiden sotkeentumista ja syvää velkaantumista.
  Toivottavasti työtä löytyy vaivattomasti eikä pitkiä siirtymäaikoja jää.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Voi ei, todella ikävä tilanne! Kaiken muun epävarmuuden lisäksi ihan varmasti harmittaa joulunajan lomienkin menettäminen 🙁
  Paljon tsemppiä stressaavassa tilanteessa!

  VastaaPoista
 5. Uskon että tästä voi seurata jotain hyvääkin :) Vaikka tietysti aika ahdistavalta varmasti tuntuu just nyt. Tsemppiä!

  VastaaPoista