lauantai 18. tammikuuta 2020

velkoja lyhennetty tavoitteen mukaan

1) olen lyhentänyt tässä kuussa velkoja 600 euroa.

minusta se on paljon.

2) en ole lisävelkaantunut

3)tällä viikolla olen pyrkinyt syömään kaiken jääkaapista löytyvän ja ostamaan vain ja ainoastaan juuri sen verran kuin tarvitsen juuri nyt. Näin kauppalaskua sain pienennettyä.

Lyhyt kolmen iloisen asian postaus! Ihanaa viikonloppua!

43 kommenttia:

  1. Upeaa, että velat ovat lyhentyneet etkä ole ottanut lisää velkaa.

    VastaaPoista
  2. Hyvin sä vedät. Tykkään blogisi inhimillisestä ja kuitenkin tarkkasilmäisestä tatsista. Minullakin heikompi rahankäyttö ja painon lisääntyminen ovat jossain suhteessa toisiinsa, vaikka joskus säästäessä paino saattaa lähteä myös ylöspäin rahatilanteen parantuessa, koska "jotain iloja pitää olla"... Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Hei, mitä kuuluu? Onko ryhtiliike pitänyt?

    VastaaPoista
  4. Meillä koitetaan kans miettiä miten sitä ruokalaskua pienentäisi ja hyvä taktiikka on olla käymättä kaupassa ja lykätä sitä vaan ja syödä mitä kaapista löytyy.

    Mitä sulle nyt kuuluu?

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva tietää mitä kuuluu?

    VastaaPoista
  6. Hei hyvät kollegat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Max Bent. Olen lainanantaja ja myös taloudellinen neuvonantaja.

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojesi selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseksi? Onko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, koska olemme täällä, jotta kaikista taloudellisista ongelmistasi menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainaa kiinnostuneille kohtuullisella 2 prosentin korolla. Alue vaihtelee 5000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  7. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä
    * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    VastaaPoista
  8. Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Max Bent. Olen lainanantaja ja myös taloudellinen neuvonantaja.

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista talousongelmistasi menneisyyttä. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance Mortgages. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2% korolla. Valikoima vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  9. My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
    we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
    What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
    Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
    International Criminal Court (ICC)
    Below is what my Sender can offer.
    1, MT103 gpi automatic
    2, MT103 wire transfer
    3, MT103 TT
    4, MT103/202 manual download
    5, SBLC lease and Purchase

    All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
    on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
    kindly send me a message via email and WhatsApp.


    Email: mohammedahsan877@gmail.com

    WhatsApp- +19893413179

    VastaaPoista
  10. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa 100% takuulla, tarjoan yrityksille ja yksittäisiä lainoja, lisäksi rahoitamme myös kaikenlaisia ​​projekteja. Lisätietoja: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com tai Whatsapp +919654763221

    VastaaPoista
  11. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa 100% takuulla, tarjoan yrityksille ja yksittäisiä lainoja, lisäksi rahoitamme myös kaikenlaisia ​​projekteja. Lisätietoja: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com tai Whatsapp +919654763221

    VastaaPoista
  12. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    VastaaPoista
  13. Hei, tämä on onnekas benson LOAN COMPANY. Tässä yrityksessä annamme lainalle elinikäisen mahdollisuuden. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseen? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko yhdistämislainaa tai asuntolainaa? Tänään sanomme, että lopeta äläkä katso enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista taloudellisista ongelmistasi jotain menneisyyttä. Lainaamme rahaa henkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista apua, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa maksaakseen laskuja, sijoittaakseen liiketoimintaan 2 %. Haluamme käyttää tätä välinettä kertoaksemme sinulle kaikesta, mitä tarjoamme luotettavaa ja hyödyllistä apua, ja olet valmis lainaamaan sinua. Olemme vilpittömiä ja pidämme sanamme ja lupauksemme. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse:
    luckybensonloanfirm@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Tarvitsetko henkilökohtaisen tai yrityslainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? ota meihin yhteyttä, sillä tarjoamme nyt lainoja prime-korolla 3%. Lainamme on vakuudellinen ja turvallinen,email: herofinancein@gmail.com, whatsapp +917338386140

    VastaaPoista
  15. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2 % korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  16. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat, joiden korko on 3 %. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  17. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000 000 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100 % ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2% korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  18. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    VastaaPoista
  19. FINANCIAL PLANNING LOAN COMPANY
    DO YOU NEED A FINANCIAL HELP? ARE YOU IN ANY FINANCIAL CRISIS OR DO YOU NEED FUNDS TO START UP YOUR OWN BUSINESS? DO YOU NEED FUNDS TO SETTLE YOUR DEBT OR PAY OFF YOUR BILLS OR START A GOOD BUSINESS? DO YOU HAVE A LOW CREDIT SCORE AND YOU ARE FINDING IT HARD TO OBTAIN CAPITAL SERVICES FROM LOCAL BANKS AND OTHER FINANCIAL INSTITUTES? HERE IS YOUR CHANCE TO OBTAIN FINANCIAL SERVICES FROM OUR COMPANY. WE OFFER THE FOLLOWING FINANCE TO INDIVIDUALS- *COMMERCIAL FINANCE *PERSONAL FINANCE *BUSINESS FINANCE *CONSTRUCTION FINANCE *BUSINESS FINANCE AND MANY MORE: FOR MORE DETAILS.CONTACT US VIA. EMAIL at: {Libertyprivatefunding@yahoo.com},
    or better still you can decide to send us a message directly on WhatsApp via : {+447535135409}, loan with us today and be credited within a lightning speed.

    VastaaPoista
  20. Tarvitsetko lainoja projekteihin, investointeihin, henkilökohtaisiin lainoihin, yrityslainoihin, asuntolainoihin, opintolainoihin, yhdistämislainoihin ja lainoja erilaisiin projekteihin? niille, jotka haluavat saada lainaa yrityksestämme, tulee ottaa meihin yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com) ja saada lainasi jo tänään.

    VastaaPoista
  21. Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta.

    VastaaPoista
  22. Hyvää päivää ,

    Olen erittäin innoissani saatuani henkilökohtaisen lainani uuden auton ostamiseen Mobil Funding Inc:ltä sen jälkeen, kun väärennetyt lainanantajat huijasivat minut kahdesti. Kaikkivaltiaan Jumalan kiitos kollegani esitteli minut Mobil Funding Inc:lle kollegalta, joka myös sai lainaa liiketoiminnan laajentamiseen ja suurimmaksi yllätyksekseni minulle annettiin tänään 25 000 USD lainaa.

    Kehotan teitä kaikkia lainaa tarvitsevia ottamaan ystävällisesti yhteyttä Mobil Fundingiin sähköpostitse lainahakemusta varten: mobilfunding1999@gmail.com

    Terveiset

    VastaaPoista
  23. Tarvitsetko henkilökohtaista & yritys- tai sijoitusrahoitusta ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä tänään, sillä tarjoamme tällä hetkellä lainoja erinomaisella korolla 2%. Taloutemme on turvattu. Asiakkaidemme onnellisuus on vahvuutemme. Lainat 2 000 € - 500 000 000 USD euroa ja puntaa, nyt saatavilla ovat yritys-, henkilö-, koti-, matka- ja opintolainat jne. Lisätietoja Kaikki vastaukset tulee lähettää sähköpostiin:(dakany.endre@gmail.com)

    Tarjoa kiireellisiä lainoja.

    VastaaPoista
  24. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Tarjoa kiireellisiä lainoja.

    VastaaPoista
  25. Hei,

    Tarvitsetko mukavaa lainaa tyytyväisyytesi vuoksi? Tarjoamme edullisen 3 % korkolainan paikallisille ja kansainvälisille lainanottajille. Olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia ja teemme yhteistyötä. annamme pitkäaikaista lainaa enintään 2-50 vuodeksi.

    Tarvitsetko suoraa, helppoa ja edullista lainaa velan maksamiseen, yrityksen perustamiseen tai jostain muusta syystä? Jos näin on, ota meihin yhteyttä lainahakemuksesi kanssa.

    Tämä tarjous on tarkoitettu vakaville ihmisille.

    Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, sähköpostitse:   easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    Olemme sertifioituja,
    luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen.

    Parhain terveisin,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    3% Yksinkertainen ja edullinen lainatarjous

    VastaaPoista
  26. Tarvitsetko hätälainan maksaaksesi velkojasi tai pääomalainan parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko luottojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com) Tarjoamme lainoja kiinnostuneille osapuolille hyväksyttävällä 2% korolla. Vaihe on 2 000,00–100 000 000,00 euroa

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  27. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    lainatarjous

    VastaaPoista
  28. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolaina? Liiketoiminta, henkilökohtainen laina ja projektirahoitus, PIKALAINA, Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi tai maksaaksesi laskusi tai perustaaksesi hyvän yrityksen? ? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköpostiosoite:(ecofinance2020@gmail.com)

    ota meihin yhteyttä: ecofinance2020@gmail.com

    whatsapp: +79258159150

    Huom
    ecofinance2020@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Etsitkö lainaa?? Yrityksille/henkilökohtaisille tai mihin tahansa tarkoitukseen, niin lähetä meille sähköpostia saadaksesi nopean hyväksynnän, alhaisella 2 %:n korolla, sähköpostiosoitteemme on alla: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  30. Tarvitsetko pikalainaa?

    Tervetuloa kaikille! Lainauskapasiteettimme vaihtelee 2 000 € - 100 000 000 € kohtuullisella 2 % korolla erittäin yksinkertaisilla ja vaivattomilla ehdoilla. Jos olemme herättäneet kiinnostuksesi, jätä viestisi sähköpostitse: richardcosmos5@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  32. Tarvitsetko lainaa, olen yksityinen, luotettava ja luotettava lainanantaja; Tarjoan lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille alhaisella ja edullisella 3 % korolla. Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamista, vakuudetonta lainaa ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on evännyt lainan yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa lainapäätöksillesi, tarjoamme lainoja 5 000 - 100 000 000,00 $ 1-20 vuoden takaisinmaksuajalla kaikkialla maailmassa. Sähköposti: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-numero: +33748242534

    Ottaa yhteyttä:
    Bryan Stefan

    VastaaPoista

  33. Tarvitsetko lainaa? yksityinen laina? Yrityslainat? Asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitsetko minkäänlaista lainaa yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa asunnon tai auton ostamiseen? Vai tarvitsetko lainaa maksaaksesi laskusi tai hoitaaksesi itsesi? Jos kyllä, lähetä meille sähköpostia tänään (richardcosmos5@gmail.com) ja hanki lainasi.

    VastaaPoista
  35. Tarvitsetko taloudellista apua? Henkilökohtaiset lainat? yrityslainat? asuntolaina? yrityslaina? Maatalous ja projektirahoitus? Annamme lainan 2% korolla! Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  36. Hei,

    Meillä on lupa tarjota seuraavan tyyppisiä lainoja tai minkä tahansa tyyppistä rahoitusta: Yksityinen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Paranna kotiasi? Sijoituslaina? Krediittejä saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Konsolidointilainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  37. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? joululaina? Asuntolainat? Maatalous- ja projektirahoitus? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Joululaina

    VastaaPoista
  38. Olemme sertifioitu yksityinen lainanantaja, ja tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainapalveluita taloudellisiin tarpeisiisi, kuten asuntolainat, autolainat, asuntolainat, yrityslainat, kansainväliset lainat, henkilökohtaiset lainat, julkinen jälleenrahoitus ja velkojen yhdistäminen edulliseen korkoon . Jos haluat lisätietoja, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  39. Onko sinulla huono luotto? Tarvitsetko rahaa laskujen maksamiseen? Tarvitsetko lainaa kodin ostamiseen, jälleenrahoitukseen tai remontointiin? Onko tarpeen perustaa uusi yritys? Onko sinulla keskeneräinen projekti huonon rahoituksen vuoksi? Tarvitsetko rahaa sijoittaaksesi mihin tahansa sinua hyödyttävään erikoisalaan? Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  40. Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta. Voit myös palauttaa kadonneen sähköpostisi, sosiaalisen median tilit ja pankkitilisi.

    VastaaPoista
  41. Hyvää päivää ,

    Olen erittäin innoissani saatuani henkilökohtaisen lainani auton ostamiseen rouva Marion Jansen Loan Help LTD:ltä sen jälkeen, kun väärennetyt lainanantajat huijasivat minut kahdesti. Kaikkivaltiaan Jumalalle kollega, joka myös sai lainaa, esitteli minulle rouva Marion Jansen Loan Help LTD hänen liiketoimintansa laajentamiseen ja suurimmaksi yllätyksekseni minulle annettiin 25 000 dollarin USD laina tänään.

    Kehotan teitä kaikkia lainaa tarvitsevia ottamaan ystävällisesti yhteyttä rouva Marion Janseniin sähköpostitse lainahakemusta varten: marionjansen00@gmail.com


    Kiitos

    VastaaPoista