maanantai 16. elokuuta 2021

MIINUS 8 KILOA! 170 euron viikkobudjetti

 PAINO PUTOAA!

Hyvää iltaa vain kaikille onnellisuuden kuplasta! Painoni putoaa, hitaasti, tasaisesti mutta se putoaa!!! Olen lähempänä 80 kiloa kuin 90 kiloa! Voin olla syyskuussa jo alle 80! Aivan mieletön tunne! 


Ja taasen rahapohdintoja. Palkkapäivän jälkeen minulle jäi noin 170 euron viikkobudjetti KAIKKEEN, eli tällä hetkellä mielestäni kaikki pakolliset laskut on maksettu ja tavoi on pysyä 100 euron viikkopudjetissa, maksimissaan 120, jolloin saisin joka viikko 50-70 ylimääräistä lyhennystä velkaani. 

Lyhensin palkkapäivänä velkaa sen 300 euroa, laitoin puskuriin 400 e että olisin tasan 1000 euron puskuri ja olen pysynyt tiukassa budjetissani. Enää 14 päivää ensi kuuhun :D 170 euron viikkobudjetti koskee siis ensi tilipäivään asti selviämistä. 

Sain myös selville, että Helsingin kaupunki myöntää työntekijöilleen halvan koron kulutusluottoa -> haen sitä saadakseni matalan koron maksaakseni sen nopeammin pois. Mahtava tunne tulevaisuudesta!

1 kommentti:

  1. Mahtava suoritus, ole ylpeä itsestäsi! :) Ihanaa, kun olet taas pitkästä aikaa kirjoittanut enemmän blogiin - tänne on aina kiva tulla.

    VastaaPoista