sunnuntai 1. elokuuta 2021

Ja niin se paino putoaa

 Heissan!

Viikko töissä takana ja mikä viikko se olikaan. 

Ensinnäkin minimoin kaikki kustannukset. Tein itselleni 5 annoksen kasvisruoan töihin ja kotiin jauhelihakeiton. Yhtenä päivänä unohdin lisukekasvikset ja jouduin hakemaan jogurtin välipalaksi mutta muutoin siis koko arkipäivinä en käynyt kaupassa ostamassa ruokaa. Perjantaina loppui kahvi ja eilen käytiin syömässä äidillä. Perjantaina käytiin kahvilassa, johon minulla oli ilmainen  kahvi. Tätä aion jatkaa: eli sunnuntaisin teen itselleni koko viikon evääksi jonkun kasvisruoan, kotiin paljon kasviksia ja perusaineksia. Lapselle joku perusruoka odottamaan kotiin. Hän rakasti keittoa. 

Paino on hilaantunut 83.7 kiloon, kun heinäkuun alussa se oli vielä 86,9. Se putoaa siis mukavan leppoisasti. Tällä viikolla tein yhden ulkotreenin, juoksin ja työmatkapyöräilin. Heinäkuussa kokonaispyöräilykilsat olivat 600! Ihana pyöreä luku. Ensi kesänä ovat toivottavasti 1000 km kuussa. Se olisi upeaa. 

Yritän pärjätä 100 euron budjetilla 10.8 asti, eli noin 10 e per päivä. Uskon ja toivon että onnistuu :)

Irtisanoin oman salini, joka maksaa 49 e kk. Käyn siellä liian vähän plus ostin lapselleni harrastuksen, joka maksoi sen 210 e/puoli vuotta. Joten ajattelin, että molempiin ei ole varaa. Toivon, että harrastuksesta tulee lapselle mieluinen ja pitkäikäinen.  Paljoa ei ollut valinnanvaraa sillä suurin osa harrastuksista oli oudosti kello 1530 päivällä enkä ymmärrä kenen vanhemmat ovat viemässä tuohon aikaan lapsia harrastuksiin. Tämä on myöhemmin, että kerkeää syödä kotona. Uimakouluun emme päässeet mutta ehkä keväällä sitten. Tai löytyi kyllä uimakoulu mutta se olisi maksanut 185 e/ 6 kertaa niin en ihan usko näihin hintaluokkiin. 

Koiran leikkausaika varattu. Jos kaikki menee hyvin siihen menee 420 e ja mulla on 500 euron budjetti siihen. Saan laitettua 80 e sitten lisää lainanlyhennykseen jos kaikki menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti