perjantai 18. elokuuta 2017

työsopparia pukkaa

Hola!
Maanatai alkoi loistavissa tunnelmissa: esimies kiikutti eteeni työsopimuksen, jossa minulla on töitä 8.11 saakka. hipiphurrei -juuri niinkuin toivoin. AIVANMAHTAVAA!

Tiistain ja keskiviikon sain kaverini kanssa lapsivapaata ja mitäs me mammat tehtiinkään? MENTIIN VAELTAMAAN. 45 kilometria 17 tunnissa. Nyt on kipiänä pakarat, selekä, ja varpaat. Uudet vaelluskengät saattoivat tuhota isovarpaideni kynnet. Mutta ootteko syöneet mitään parempaa kuin pitkän vaelluksen jälkeen itse poimittuja kanttarellejä notskilla voilla paistettuna ja suolalla höystettynä? Ja ne mustikat! Ja se yksi hilla, joka sieltä suonpientareelta löytyi.

Torstai menikin urheillessa ja kolmen tunnin päikkäreitä nukkuessa. Jopa oma lapseni, joka kotona ei nuku päikkäreitä, nukkui kolme tuntia. HUHHHUH. Hyväksyin salitarjouksen, tämän kuun vielä käyn ilmaisilla kerroilla. Syyskuussa alkaa virallisesti 6 viikon ilmaisaika, ja jos sinä aikana saan sen 20 leimaa täyteen niin saan vielä ilmaiset 4 viikkoa. Eli niitä odotellessa. Tämä tekee keskimäärin 3-4 salikertaa viikossa. Lapseni oli tutustumassa lapsiparkkiin eilen ja ei meinannut lähteä kotiin. Enkä kyllä ihmettele. Se parkki on isompi kuin meidän kämppä ja vahtijana oli varhaiskasvatuksen opiskelija.

Pitäskö ensi kuusta aloittaa virallinen julkinen rahankäytön erittely? Voisi lisätä mun ryhtiliikettä. Olen kuitenkin jo vähän rauhoittunut näiden telttailukamppeiden ostamisen suhteen MUTTA myönnän olleeni mainoksen uhri! kävelin sokokselle ja pyysivät urban decayn 10 minuutin meikkaukseen mukaan. Niillä väreillä mun silmistä kuoriutui jotain niin kaunista. Kaikki sanoivat, että mulla on tiikerin silmät. Ostin sen pirkuleen summer heatin 55 e, mutta se on ikuinen ja siinä on miljoona hyvää väriä. Se oli niin hyvä, että työkaverikin osti sen. TIIKERISILMÄT! :D

Miesten suhteen elämä on outoa. Muutaman viikon takaiset treffit olivat kivat, mutta ei siitä elämää suurempaa pitänytkään tulla. Ensi viikolla olen menossa pyöräilemään yhden tyypin kanssa, enkä ole varma onko ne treffit. Ollaan tavattu noilla leireillä, joissa olen ollut tetsaamassa tänä keväänä ja nyt kyseltyäni hänen tulemisistaan syksyn leireille alettiinkin jutella enemmän ja ehdotin yhteistä pyöräilyretkeä. Ja koska moni mies ei tulisi kanssani pyöräilemään kello 730 olin innoissani kun hän suostui. Nyt vain en ole varma pyysinkö häntä treffeille vai ihan vain pyöräilemään. Toisaalta ihan sama, koska se on ihan superhauska tyyppi niin mukavaahan sitä on eniveis.

Elokuun olen vielä kanttuvei pääsykoeasioista ja syyskuussa alkaa tiukka luku-urakka ja talouskuri. Ne oikeastaan kävelevät käsi kädessä.

Tulipahan avauduttua!


3 kommenttia:

 1. Tsemppiä alkusyksyyn!

  VastaaPoista
 2. Ota treffeihin sellanen riolainen asenne. (Mun sisko asu jonkin aikaa Riossa ja kertoi, miten paikalliset siellä toimii.) Että oikeasti ei ole niin väliä vaikka olisi yks mies kierroksessa tuolla ja sitten toinen toisessa kaupungissa, koska ketään ei loppujen lopuksi niin hirveästi kiinnosta. Asiat alkaa ja loppuu omaan tahtiinsa ilman kummempia analyysejä ja "missä mennään" -keskusteluja. Kovin tarkkaan ei tarvitse määritellä, mitä on treffeillä käynti ja mitä on seurustelu, ja mikä tämän nimenomaisen suhteen "leima" just nyt on. Se nyt vaan on sitä mitä on, ystävyyttä, kaveruutta, jotain muuta, kuka tietää. (Miten edes voi määrittää kahden ihmisen suhteen välille sanaa, kun jo ystävyyksiä ja kaveruuksiakin on niin erilaisia.) Mennään ja tehdään vaan ja ollaan yhdessä, jotain tapahtuu jos tapahtuu, jos ei tapahdu niin ei tapahdu. Pääasia, että kaikilla on mukavaa.

  Mun tulkinnan mukaan pyysit hänet treffeille riolaiseen tapaan, mikä on paljon kevyempää kuin jos Suomessa pyytää treffeille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten tuo riolainen tapa kuulostaa oikein oivalliselta mutta vähän vastustan tätä ihmisten kertakäyttökulttuuria. Ei olla oikeasti kiinnostuneita kenestäkään, ollaan "superkiireisiä" ja just deittaillaan miljooonaa ihmistä kerralla. Mutta olen ylpeä, koska olen nyt tutustunut kahteen ihmiseen facetoface en missään tinderissä! :D

   Poista