lauantai 10. helmikuuta 2018

muuton todellinen hinta

Ah ja ihanuus muuttoon on enää vain muutama yö. Kaikki tavarat eivät ole pakattuna mutta kuten arvata saattaa sisustaja-puudeli hyökkää jälleen! Lopputulema: tilasin netraudasta uudet verhot ( yht 60 e) sekä monta kuukautta odottamani palapeli tuli myyntiin, joten 1500 palaa uutta sisustuselementtiä odottelee uudessa asunnossa. Palapeli maksoi noin 27 euroa.

Uskomatonta eikö totta? Mutta hätä ei ole tämän näköinen. Olen myynyt tavaraa noin 105 eurolla ja neljällä kahvipaketilla. Eli vielä en ole tehnyt lisää velkaa tai menettänyt rahaa.

Seuraava projekti on kerätä rahaa tiskikonetta ja kirjoituspöytää varten. Sisustukseen sopivat matot kutkuttavat myös... mutta kuten entisen moneymoneymoney -blogin kirjoittaja Anni tuumaa: luottokorteilla ostaminen on jotenkin eri helppoa. Allekirjoitan tämän täysin. Siksi en halua ollenkaan ostaa asioita luotolla enää, mutta luottokorteilla asioiden ostaminen -ei se tunnu minusta pahalta. Se on sama kuin vinguttaisi mitä tahansa korttia. PAITSI, että jos ostaa 150 euron maton tuntuu sen rahan häviäminen käyttötililtä paljon pahemmalta kuin sen lisääntyminen luottovelkaan. Hämmentävää, eikö totta. (ja huom. kyseessä hypoteettinen matto jota katselin netissä, en ole ostanut sitä). Olen tosiaan laittanut paljon tavaroita myyntiin. Toivottavasti kaikki käy kaupaksi niin tiskikone alkaa olla minun :)

Mutta nytten takaisin pakkaamiseen. Muutama yövuoro ja samoilla silmillä muuttamaan.

4 kommenttia:

 1. Miten voit ennen muuttoa tietää mitä huonekaluja tai millaisia verhoja tarvitset asuntoon? Nyt pitäisi välttää hutiostoksia..

  T: edelleen 7 vuoden jälkeen väliaikainen sohvapöytä, koska hyvää ja järkevän hintaista ei ole löytynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska olen käynyt asunnossa ja sinne ei voi laittaa sellaisia verhoja, jotka eivät kuulla läpi, koska molemmissa huoneissa on vain yksi ikkuna (pienehkö).
   Olen myös mitannut asunnon ja suunnitellut näillä huonekaluilla sinne sisustusksen. toinen ruokapöytäni (jota käytän koulupöytänä) ei sovi sinne joten haluaisin saman sarjan pienemmän kirjoituspöydän :D

   Olen niiiiiiiiin tarkka oman sisustustyylini kanssa etten ole tehnyt hutiostoksia kertaakaan :)

   Poista
 2. Iiks, olipa jännä näkökulma, en ole ikin tullut ajatelleeksi asiaa noin... Mulla ei ole koskaan ollut luottokorttia ja tuskin tuleekaan. Mä nautin enemmän siitä, että säästötilillä on hynää, joilla VOIN ostaa jotain mitä haluan tai tarvitsen... Siis se mahdollisuuksien määrä, hallinnan tunne on kai se juttu. Ehkä ahdistavinta mitä voisin kuvitella kohdalleni, olis lähteä lomailemaan luotolla... Nöööyyyh! XD

  Tsemppiä muuttoon, olispa kiva nähdä kuva uudesta tulevasta kodistanne ja sen sisustusratkaisuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää toivon pääseväni tohon tilanteeseen! Koska se olisi normaalimpaa kuin tämä minun ostosmaniani :D

   Kuvia eteisestä uudessa postauksessa!

   Poista