torstai 1. helmikuuta 2018

Raha liikkuu

Palkkapäivän lisäksihän tililläni on tapahtunut seuraavaa:

1) asumistuki 73,50 pärähti tilille

2) yksi vakuutusmaksu 12,37 lähti tililtä

3) unohdin nostaa käteistä. Käytin 16,70 lidliin sekä 1,30 e lapsen pillimehuun uintireissulla.
     YHT. 18 eskoa. Ruokarahaa jäljellä 132 e 15.päivään saakka.

4) Muita kuluja: uintireissu 4,70 euroa, heijastinvaljaat+ hiusväri=16,25. Muut kulut yht. 20,95.

5) 73,50 e- 12,37e-20,95e = 40,18e Tämän verran siirrän joko nyt johonkin luottoon tai laskutilille, koska kahden luottokortin lasku tältä kuulta ei ole vielä tullut, niin voin lisätä siihen.

6) Masterilta lähti 59.99 pois velkaa, koska palautin stadiumiin ulkoiluasun, josta tuli tarpeeton kun löysin hyvät talviurheiluhousut sportamorelta hintaan 35 euroa. ME gusta. Nyt voi telmiä ulkona kun ei palele, ja koko berberikin mahtui housuihin (erittäin ärsyttävä ongelma housujen oston yhteydessä). Suosittelen lämmöllä sportamorea. Tuotteet kahdessa päivässä "kotiin". Ostin myös talvi/trailjuoksukengät puoleen hintaan 79 eurolla. Kokeilin laittaa vanhoihin kävelykenkiini sellaiset lidlin 3,5 euron nastat, mutta ne kengät itsessään olivat niin surkeat, että niillä juoksu ei onnistunut. Annan sen anteeksi niille, koska viimeiset 3 vuotta ne ovat olleet eniten käytetyt kenkäni kävellessä. Tilasin samaan syssyyn uudet juoksukengät, koska -50%, edellisissä on niin isot reiät että ei tarvinnut edes sataa kun vesi tuli sisään. Nämä on budjetoitu kuun keskivälillä tuleviin lisiin. Ei siis ostettuna luottokortilla.

7) Päästään aiheeseen: mitä ostin viime viikolla luottokortilla. Meidän talviselviytymiskurssille piti varata omia talvihanskoja. En omista yhtiäkään joten pitkän etsinnän tuloksena löysin TOPSPORTISTA -50 % kahdet erittäin hyvät talvihanskat, toiset käytössä nyt myös pyöräilyssä. Yhteensä näistä 19,80. Samalla ostin talvipipon (-30%) 7e, sellaisen lämpöpannan korville (-30%) 5,80e (nämä molemmat käytössä pyöräillessä, jostain kumman syystä mulla humisee käsittämättömsti monta tuntia korvissa, jos yhtään tuulee pyöräillessä). Ostin lapselle myös 15 eurolla lämpökerraston, 15 eurolla todella hyvän fleecen, 9,90 toisen lämpökerraston (todella hyvä, otin astetta isomman niin mahtuu pitkään) ja kesälle takin 7,50 eurolla. Itselle ostin vielä kirkkaan juoksutakin 12 eurolla. Kaikki alessa. Ostin vielä tarjouksesta kahdet sukat 7,90 koska sanoivat niiden kuivuvan nopeasti ulkonaliikkuessa, ja piti kutinsa. Olivat hyvät kaverit viikonloppuna. 

8) Talvipyöräily pelotti ensin mutta nyt se on jo kivaa. Paitsi silmät vuotaa ihan älyttömästi.

9) Mietin eilen, että lapseni alkaa olla sen ikäinen että ulkoleikit voisi naamioida äidin treenaamiseksi. Eli aloin jo valmistella itseäni siihen ajatukseen, että luopuisin salijäsenyydestä syyskuussa. 

3 kommenttia:

 1. Aika paljon ostoja :)
  Tosin jos kaikki oli oikeasti tarpeellisia, niin hyvä kun sait ne alesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kengät oli todelliseen tarpeeseen. Lapsenkin tavarat kyllä. On tässä lumessa ja tuiskussa voinut silti juossa pulkan kanssa :)

   Poista
 2. Moi, löysin blogisi tuossa pari viikkoa sitten ja mielenkiinnolla luin suurimman osan vanhojakin tekstejä läpi.
  Täällä siis yksi velka-asioiden kanssa painiva uusi vakkarilukija ilmoittautuu :)
  Oman blogin avasin myös ja nyt harjoittelen käyttöä, ihan untuvikko olen vielä.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista