torstai 2. elokuuta 2018

Korkojen korot

Doddiin eli velkaantunut maksaa korkoa omista veloistaan aina ja tässä kuussa maksoin seuraavanlaisia hommia:

1) MC 15.10+3.50=18.60

2) SPANKKI 3.35 + 2.50= 5.85

3) BN 3.43

Yhteensä 18.6+5.85+3.43=28.08 euroa

Irtisanoin spankin visan ja ne olivat sen heti tehneet ja pyysivät tilaamaan uuden kortin. Aloin kiltisti tilata kunnes huomasin että a) joka paikassa luki, että spankin visat ovat ilmaisia b) debit korttia hankkiessa pyydettiin työpaikan yksityiskohtaset tiedot.

Jätin kortin tekemisen kesken ja laitoin kysymystä lafkaan miksi minua on veloitettu ja mihin he tarvitsevat yksityiskohtaiset työpaikkatiedot (mm.puhelinnro).

Tällaista ei kyselty OP:ssa.Suattaapi olla että irtisanoudun s-pankista tämän jälkeen... voin siirtää minun ja äitini säästämät lomarahat BN:n tilille.

Lisäksi irtisanoin salini. Kaikki suositus paikalle ja sen lapsiparkkimahdollisuudelle mutta uudet tuulet puhaltavat. Urheilun saralla kk-maksut jopa nousevat...

Mutta kasvojen pakkeloinnin saralla otin edullisimmista edullisimman käyttöön. Merkkiripsarin sijasta (26-38 e) siirryin Essencen ripsiväriin,joka on älyttömän hyvä! Maksoin 3.69 euroa. Rajauskynä,josta aiemmin maksoin 15 euroa maksoi nyt 1.15 euroa ja 40euron huulipunan sijasta ostin 2,5 euron huulikiilteen.

Säästöä on isokin säästö!

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

   Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

   Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

   Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
   Soita / WhatsApp: +16626183756
   Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com   Poista
 2. Hyvää säästöä sinulta, hyvä! (Laitoin sinulle gmail viestin)

  VastaaPoista
 3. Miksi olet tilaamassa uutta visakorttia? Ymmärsin aikaisemmista postauksista, että tuhoat ne..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun tuhosin visan mutta minulla on siellä pankissa vielä normitili jossa pidän rahaa niin siihen haluaisin kortin ja s-bonuskortin. Hämmennyin sitä että olen maksnaut siitä visasta 2.5 e tilinhiitopalkkiota kk ssa.

   Poista
 4. Muistaakseni 2 korttia on maksuttomia s-pankissa. Siitä useammat kortit maksavat..
  -Jane

  VastaaPoista