tiistai 7. elokuuta 2018

Puudeli iskee jälleen!

Niinhän tässä nyt kävi, että 200 kilometrin pyörälenkilläni puhelin soi. Säikähdin pahanpäiväisesti kun kertoivat soittavansa ambulanssista. Silmissäni vilisi rakas lapseni ja se etten ole hänen luonaan.

Kunnes tajusin, että nehän haluavat tarjota minulle töitä.

Siinä hetkessä oli pakko sanoa, että palaan asiaan, koska sydämeni hakkasi niin julmettuna. TIETENKIN OTIN SEN TYÖN VASTAAN kun olin realisoitunut siihen, että lapseni voi hyvin ja jos hakee töitä niin niitä voi saada.

Eli en palaakaan lomilta töihin vaan menen suoraan uusiin töihin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että viimeisten parin kuukauden aikana on tapahtunut niin paljon POSITIIVISIA asioita, että en edes tiedä mistä aloittaa. Sillä tämä työ on osa minun viisivuositissuunnitelmaani. Tuo 200 km polkypyöräily yksin oli osa myös suunnitelmaani. Kävin nimittäin ihailemassa kaupunkia, johon haluaisin muuttaa ja josta haluaisin ostaa kakkoskodin. Tai kodin. Käydä siellä töissä mutta asua täällä.

Kaikki tämä on kaunista ja ihanaa ja tuulenvire on päässyt kuivaamaan viime viikkoiset hikikarpalot. Mutta kaikista tärkein kysymyshän on nyt seuraava: mitä tämä tarkoittaa oravannahoissa? Koska parasta mitä voi tapahtua on seuraavat sanat: elokuun viimeisessä palkassa minut maksetaan ulos nykyisestä työpaikastani eli kaikki lomani palavat. Mutta käytännössä tämä tarkoittaa ihan älyttömästi rahaa. Tai no ei ihan älyttömästi mutta minulla on täydet kevätlomat (vai mikä se on, talviloma?) ja vielä käyttämättömiä kesälomapäiviä... Ensi vuodelle kerrytetyt kesälomarahat ja päivät ja kaikki!!! Nyt joku innokas voi sanoa sen ääneen: MITÄ JOS MUSTA TULEE TÄYSIN LUOTOKORTTIVELATON 31.8????

Ei saa nielaista ennen kuin tipahtaa, mutta siis, mitä JOS?

Uudessa työpaikassa maksetaan lisät ja palkka aina kuun viimeinen päivä. Tämä muokkaa jatkossa rahakäyttäytymistäni mutta siis teen 100% sopimusta, ja sain puhuttua itselleni koulutustani vastaavan palkan.

Jos voisin olla enemmän innostunut niin AAH! Mulla ei riitä edes sanat. Sanon vain, MITÄ JOS???

PS. laskin, että jos kaiken kaikkiaan saan käteen 2800 euroa 31.8 niin se riittää minulle, että voin maksaa koko luottokorttivelan pois.

JÄÄTÄVÄÄ!!!

18 kommenttia:

 1. Nice!! Nyt on myötätuulta purjeissa, mahtavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

   Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

   Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

   Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
   Soita / WhatsApp: +16626183756
   Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com



   Poista
 2. Puudeli oon niin onnellinen sun puolesta! Ihan sairaan upeeta. Onneksi olkoon lanssari ;)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtikselta kuulostaa sekä uus työ että velkojen mahdollinen nollaus!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta työstä! :)
  Ota vaan selvää ettet menetä nykyisen työn lomarahoja kun et palaakaan sinne loman jälkeen!

  VastaaPoista
 5. Joo siis ne tulevat mutta ne rahat mitkä sulle on maksettu jo ni joissain ne pidätetään jos et palaakaan töihin loman jälkeen. Itse menetin kerran kun meillä alkoi lakko ja talviloman jälkeen olikin lakkopäivä eikä työpäivä. Kiva yllätys seuraavassa palkassa.... kantsii vaan kysyä ettei tule yllätystä. :)

  VastaaPoista
 6. Lomaraha.com:
  Irtisanoutumisen tai irtisanomisen yhteydessä usein mietitään, että mitä käy lomarahalle. Tämä riippuukin muutamista asioista. Aikaisemmin lomarahasta ei olisi voinut haaveilla, sillä lomaraha perustui siihen, että lomalta palataan takaisin töihin, mistä maksettiin erillinen palkkio eli lomaraha eli lomaltapaluuraha.

  Nykyisin asia on kuitenkin riippuvainen omista sopimuksista, alan työehtosopimuksesta sekä yleisistä käytännöistä. Useat työnantajat maksavat lomarahan vaikka irtisanoutuisit tai joutuisit irtisanotuksi. Asiasta kannattaa kuitenkin ottaa selvää ensin omasta työsopimuksesta ja työehtosopimuksesta ennen kuin lähtee sitä vaatimaan. Joidenkin alojen TES sanoo, että lomaraha maksetaan vain jos työntekijä palaa lomalta töihin. Toiset taas määrittelevät, että työnantajan tulee se maksaa, kun loma alkaa ja silloin työntekijä sen saa pitää, vaikka ei palaisikaan lomalta.

  Se täytyy huomauttaa, että tämäkin asia kannattaa tarkistaa, että työnantaja ei lähde vaatimaan lomarahaa takaisin, jos se on maksettu lomapalkan yhteydessä, mutta sitä ei saa pitää, jos ei palaa takaisin töihin.

  Omaa irtisanoutumista voi tietysti ja kannattaakin suunnitella niin, että lomarahan saa, koska onhan se merkittävä bonus normaalin palkan lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma siirtyy sen pituisena kuin se on palvelussuhteen päättymishetkellä, mikäli se tällöin annettaisiin lomana, eli jokaisen palvelussuhteen loma määritellään erikseen. Jos uusi palvelussuhde ei jostain syystä toteudukaan, erääntyvät vuosilomaetuudet (lomakorvaus) maksettavaksi vaadittaessa.

   Kvtessi sanoo että palvelusuhteen päättyessä lomat maksetaan rahana.näin sanoi myös palkkahallinto tänään.

   Hoitajille annetaan usein määräaikaisia sopimuksia joita sitten ei välttämättä jatketakaan. Jos tädsä työssä ei saisi lonarahoja niin kukaan ei tekisi tätä.

   Saan siis lomat rahana ja tiedän sen :)

   Poista
  2. Hyvä juttu! :)
   Itsellä menisi tuo erilailla niin kunhan varmistin. :)
   Ja sit räjäytät ne velat!

   Poista
 7. Wau, onnea uudesta duunista! Ja kyllä mun viiksikarvani jotenkin haistaisi sen, että susta tulee velaton 31.8. Ja jos nyt ei ihan, niin ainakin hyvin lähelle melkein!

  Ps. iso yläpeukku tosta 200km pyöräilystä! Toi on häkellyttävän kova matka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti muutaman kerran polkasta ja syödä KOLME kertaa sen matkan aikana 😀😀😳

   Poista
 8. Ihan mahtavia uutisia! Paljon onnea uusiin työhaasteisiin.

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtavaa! Mäkin uskon että tässä kuussa olet velaton ja sitten alkaa uusi erilainen matka! Lähetäppä tännekkin suunnalle vähän jotain positiivista tuulta, tuntuu ettei mikään onnistu!

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa!! Onnea uuteen työhön ja muutenkin antaa myötätuulen viedä nyt. :D

  VastaaPoista