maanantai 3. huhtikuuta 2017

Uuden elämän ensimmäinen päivä

Tänään se tapahtui! Aloitin virallisesti palkkatöissä! Mulla on työpaikka, työterveyshuolto ja työkavereita! Ja työsopimus elokuun loppuun saakka!

Eikä siinä vielä kaikki: sairaanhoitajan palkka on 2498 eli 18 euroa enemmän kuin aiemmin olen väittänyt. Rahan tuloa ei siis voi estää! Minulle myös selvisi, että saan työsuhde-etuna 10e/kk matkalippuun. Kesällä tämä aika lailla kattaa työmatkakustannukset jos kuljen suurimman osan matkoista pyörällä.

Kaikin puolin hyvä fiilis: 25 päivää ensimmäiseen lumipallon sulatukseen! Näin keväällä tuuppaavat lumet sulamaan vikkelään :)

Huutomerkkejä ja iloa viikkoon!

6 kommenttia:

  1. Jesh, tsemppiä röihin ja onnea uuden sivun kääntämisestä! Tilipäivänä sitten istut palkkanauhan kanssa rauhassa alas ja keität vaikka kupin teetä ekasta lumipallosta sulatetusta vedestä ja annat katseen vaan levätä numeroissa paperilla. Jossain vaiheessa siihen nimittäin jotenkin turtuu eikä tunnu enää yhtään niin hienolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ottaa siis ilo irti! Ehkä on syytä keksiä joku onnen kyykkyveto jonka tekee aina sulatellessa?!

      Poista
  2. Hienoa! Tsemppiä alkaneelle työuralle :)

    VastaaPoista
  3. Niin hienoa!! Ekaa lumipallon sulatusta odottelemaan. :)

    VastaaPoista
  4. Oikein mukavaa työviikkoa! :) Lumipallot sulamaan ja jäitä hattuun, että ei lähde lapasesta palkkapäivänä tai sen jälkeen :p

    VastaaPoista
  5. Jeee!!!!
    Siitä se lähtee! Tsemppiä uuteen uurastukseen!
    Ja koska luin tämän vasta jälkijunassa on ekaan lumipallopäivään enää 24 yötä! :)
    P.S. Toivottavasti sunkin verotuspäätös oli posiitivinen ylläri!

    VastaaPoista