lauantai 29. huhtikuuta 2017

ei mennyt kuin strömsössä

Hiiohoi!

Tänään ei mennyt ihan putkeen, joten päätin avata sieluani täällä.

Heräsin, olin huonovointinen. Tiesin, että kampaajaa en peru. Viimeisilä voimilla menin junalla keskustaan. Päätin oikaista Sokoksen kautta. Näin ystävällisen Diorin myyjän, jota voisin kutsua jo hyvänpäivän tutukseni, sillä niin usein vaihdamme kuulumiset. Itseasiassa näen häntä varmaan enemmän kuin monia ystävistäni.

Olin jo jatkamassa matkaa kun silmäni osuivat johonkin. TÄYDELLISEN VÄRISEEN LUOMIVÄRIIN. Siis siihen, josta olen haaveillut jo kuukausia. Diorin myyjä laittoi sitä luomilleni. -25% s-etu poltteli sovelluksessani. Jostain kumman syystä sanoin myös ostavani haaveilemani kuorivan huulipunan. Sinne meni rahaa.

Menin kampaajalle. Luomiväriäni kehuttiin estoitta. Ja laitettiin myös meikattavana olleen fitnessmisukan luomille. Tukkani alkoi taas näyttää hyvältä. Sain 10 euroa alennusta leikkauksesta. Rahaa paloi.

Olin sopinut itselleni sokkotreffit ex-tempore edellisiltana ja minulla oli aikaa. Päätin ihastella silmälaseja, sillä kampaajani mielestä minulle sopisi mustat kehykset. Tilasin kahdet lasit. -50% molemmat. Korottomalla osamaksulla. Tupla S-bonukset....

Tässä vaiheessa ei vielä edes oksettanut. Kävelin kenkäkaupan ohi ja näin maailman ihanimmat kevätkengät hintaan 30 euroa (oikea hinta 184). Ostin. Itsetuntoni kasvoi vähintään sen 12 cm mitä kengissä oli korkoa. Tuntematon nainen kenkäkaupassa kehui vielä takkiani.

Kävelin siis triplaitsetunnossa lumisateessa odottelemaan extemporesokkotreffikumppaniani. 5 euroa maksoin latesta kahvilassa.

Kaikkihan on hyvin niin kauan kun luottokortit lyhenee tavoiteajassa eikä uutta luottovelkaa synny?

PS. Luojalle kiitos työpaikasta, jossa hengaan usein. Sekä lapselle, jonka kanssa en jaksa käydä kaupoilla (jokseenkin hänenkin kenkä- ja vaatevarastonsa täytettiin palkkapäivänä). Ilmeisesi käyn kuun puoliväliin saakka kaupassa stockan lahjakortilla jossa taitaa olla 30 euroa?

9 kommenttia:

 1. Been there, done that! Samaistun! Ymmärrän! Sait just ekan kunnon palkan pitkiin aikoihin. Varmasti silläkin on vaikutusta! Ja hei! Mähän saan aina tuhlaushorjahduksesta tuhannen buustit säästämään tuhlatun määrän takaisin! Josko niin kävis sullekin?
  Joten hengitä! Saat synninpäästön!
  Ja sit se tärkein:
  MITEN TREFFIT MENI?!?
  Tuleeko toisia?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 First things first!!

   Poista
  2. Ei jatkoon. Ei ollut yhtään mun tyyppiä. Eli olin superhyvännäköinen ihan turhaan. Tossa lumimyräkässä se unelmien prinssi ei ois nähnyt mua vaikka oliskin kadulla vastaan kävellyt.

   Mutta näin hyviä kenkiä en olenaa ostanut vuosiin! Mikä lesti!

   Suunnittelinkin jo hyviä kurinpitovinkkejä itselleni jatkoa varten...

   Poista
 2. Triplaitsetunnosta joutuu välillä vähän maksamaan, ja sehän yleensä antaa ihmiseen hehkua enemmän kuin yksikään luomiväri :) Joten kyllä itseensä kannattaa välillä sijoittaa, vaikka tuottoa ei euroissa voisikaan mitata. Elämä on muutakin kuin senttien laskemista, ja niin kauan kuin luottokortit lyhenee tavoiteajassa eikä uutta luottovelkaa synny niin no harm done!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talouskuri palasi alta aikayksikön! Ruodussa ollaan taas!

   Poista
 3. Komppaan toisia, kunhan luotot lyhenee ja muuten pärjäät niin kyllä sun talous tuollaisen buustin kestää, nyt ei kumminkaan varmaan tarvi hetkeen mitään ostaakaan :)

  VastaaPoista
 4. Kosmetiikka on paha. Mä osaan onneksi nykyään kiertää stockat ja sokokset kaukaa, muuten tarttuu aina jotain kuivashampoota tai kulmakynää matkaan.

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista