sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Ensimmäinen viikko takana ryhtiliike Feeniksiä

No niin,
ensimmäinen viikko takana Feeniksiä.

Mulla on takana KOLME täysin rahaa käyttämätöntä päivää. KOLME! En tiennyt, että näin voi edes olla.

Lapseni adoptiomummi halusi joululahjaksi maksaa osan lapseni uimakouluista, jotka olin ostanut jo aiemmin syksyllä. Sain 40 e riihikuivaa käteistä :) Tästä 30 e meni eilen ruokakauppaan-> eli ei vaikuttanut siihen paljon minulla on rahaa tilillä.

Lopputulema:
perjantaina ostin vuorokausilipun 8 e, joulukuusen 65 e, ja tähän olimme äitini kanssa siis säästäneet rahaa yhdessä sekä 3,2 e maksavan saaristolaisleivän (jotta sain rikottua rahaa kuusen myyjälle).

Rahaa on tällä viikolla mennyt sofar:
48,20 e ruokaan
5,45 e koiriin
8 e bussilippuun
65 e kuusi
77 e joululahjat

Maksuihin:
12,90 e telia
42,46 e vakuutus
9,99 e spotify
9,99 e viaplay
128,19 e opintolaina
98,50 e opintolaina 2
244,02 e laina
49 e sali

eli yhteensä:
798,7 euroa

huhhuhh.
Jos ei lasketa maksuja, eikä joulua, mun viikkokulutus on tähän mennessä ollut 61,65 euroa. Maksuihin olin varautunut, samoin jouluun. Ruokaan olen budjetoinut 100e/viikko, tämä oli positiivista, että tähän lukuun pääsin. Tarvitsen kotiin vielä ensi viikkoa ajatellen riisijauhoja, perunajauhoja sekä sokeria, eli ne käyn tänään ostamassa. Mutta alle 100 e jäädään varmasti.


Käyttötilillä on vajaat 220 euroa, josta siis menee loppukuun ruokaostokset
Laskutilillä on 349 e.

Vähän haaveilen bailantai lipuista. Niitä saisi vielä 69,90 sille perjantaille ja katselin netistä että 60 e joku myy sille pääpäivälle. Vielä en uskalla ostaa. Mikroni paloi eilen, ja joudun ostamaan uuden mikron. Prismassa halvin 55e, mutta haluaisin lidlistä sellaisen viherätävän sinisen joka sopii keittiön värimaailmaani, sitä ei tällä hetkellä ole myynnissä. Pärjäänemme hetken myös ilman mikroa kun joulu + muut pyhät ollaan äidillä. Siihenkin on rahat tilillä, eli jos tarvitsen nyt akuutisti mikron niin siihen on rahaa.

En velkaantunut tänäänkään. Kaikki ostokset jollain muulla kuin luottokortilla.

Ihanaa joulua, päivitän vielä huomenna viikon todellisen kulutuksen. Viettäkää materiavapaa joulu ja nauttikaa läheisten seurasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti