keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Money comes money goes

Heipä hei,
sunnuntaina päivitin viime viikon menoni, jotka laskuineen ylsivät melkein 800 euroon! Isolta summalta kuulostaa, mutta reaalielämässähän itse ruokaan yms. meni yllättävän vähän. Eli suurin osa oli laskuja, joiden tiesin tulevan maksuun ja tilillä oli palkkapäivästä asti säästettyjä pennosia. En ole nyt 10 päivään tehnyt yhtään lisävelkaa. Yhtään.

Mutta käydään viime viikon ruokaostokset läpi sillä kävin sunnuntaina vielä kaupassa:

15,80 e kahvilaan, ja kyllä olen lihonut ja kyllä ostin silti itselleni kakkupalan, jota olin himoinnut kahvilan ikkunassa iäisyyden ja lapselle jäätelön ja itselleni icelattten. Näistä jäälattteista, jotka maksavat noin 4,5 e kpl on tullut paheeni. Jos haluan hemmotella itseäni tai käydä kahvilla juon aina jäälaten.  Mutta tämä kahvilareissu liittyi siis siihen, että hain lapseni isältään ja mentiin äitini kanssa ostamaan vielä jouluruokia.

32,72 e kauppaan. Tässä oli eväitä töihin, joulupöytään lohta sekä tämän perjantaina tapahtuviin kakkukesteihin kakkuainekset.

yhteensä viikon ruokaostokset 45,80+32,72+15,80 94,32e.

yhteen bussilippuun meni vielä 2,80e

Ollaan sovittu ystävien kanssa, että mennään ensin HOPLOPPIIN minun lapsen kanssa ja sitten meille syömään ja kokeilen yhtä hervottoman hyvää kakkureseptiä, joka on gluteeniton. SItten saatiinkin lähes koko ystävä rinki kasaan ja rupesin laskemaan, että jos teen 10 ihmiselle ruoat niin aika nopeasti paukkuu ruokaan käytetty rahamäärä ja minulla menee aika paljon aikaa ja säätämistä kun olemme vielä äidillämme ja sitten pitäisi mennä kotiin ja kauppaan etc. Päädyin ehdottamaan, että käymme syömässä sushibuffetissa hoploppailun jälkeen ja vain kakulla minun luonani ja se sopi kaikille täydellisesti. Etukäteissäästin siis rahojani. Tai laskin, ettei 60% työaikaa tekevällä ihmisellä ole varaa järjestää isoja syöminkejä ainakaan vielä.


Nyt alkuviikosta rahaa on mennyt ihan ok, ei mitään järjetöntä määrää mutta ei ihan nollassakaan olla. Maanantaina yövuorojen välissä lähdettiin käymään vielä ostamassa kaloja vähän kauempaa kotoa, koska sukulainen töissä siellä.

Tässä alkuviikossa rahaa on mennyt:
2,80 e bussilippu
15,17 e jouluruokiin
9,95 e hesburger
11,90 jouluaaton kahvila, käydään perinteisesti aattokahvilla aina aamusta, nytkin suoraan yövuorosta menin silmät sirrillä. Lapselle appelsiinimehu sekä mustikkapiirakkapala, itse otin kahvin ja korvapuustin. Santsikuppi veloituksetta. 

Ruokaan on mennyt siis tähän mennessä: 37,02e

Tänään leffaan, en vielä tiedä hankimmeko leffaeväitä, ja perjantaina on sushibuffetti sekä Hoplop. 
Tilillä 122 e sekä maksutilillä 355 e. 

Pankkini laskelmaohjelman mukaan tuo 122 e riittää kahdeksi päiväksi :D hope not, pidemmälle mennään :D 

6 päivää palkkapäivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti