tiistai 24. huhtikuuta 2018

0 euroa tilillä

Tilillä on tällä hetkellä 33 snt eikä stressaa yhtään. Mihinkö rahat ovat kadonneet? Noh, eilen siellä vielä komeili maksutilillä 20 euroa. Pikkuveli laittoi viestiä voinko lainata hänelle 60 euroa viikoksi. Siirsin 20 euroa hänelle. Äitini siirsi minulle 52,50 euroa, joka ilmeisesti näkyy vasta huomenna tililläni. Tästä 40 euroa siirrän pikkuveljelleni ja 15,50 on osa ruokarahaani.

Lompakossani on tällä hetkellä 18,20 euroa. Siihen +15,50 tekee 33,70 viikon ruokabudjetiksi. Torstaina tulee 148 euroa rahaa ja ne kaikki menee velkojen maksuun. En ole huolissani seuraavasta syystä: jääkaapissa on iso satsi makaronijauhelihamössöä, sekä paistamattomia kanankoipia 900 g. Pakkasessa on valmista ruokaa kanakasvisnuudelimuodossa kolmelle aterialle ja pizzaa yhdelle aterialle. Pakkasessa on myös viisi korkkaamatonta kanapakettia, kalapuikkoja, tiikerirapuja ja sitä poronkeittolihaa. Stressaan vieläkin vähemmän koska lapseni on korkeassa kuumeessa ja itse karseassa miesflunssassa+ räkätaudissa joten jää tuo syöminen vähän heikommalle tolalle. Lapselle maistuu tasan kaurapuuro ja jäätelö.

Aikaisemmin tässä tilanteessa luottokortti paukkuisi ja hermostuttaisi. Mutta nyt tuntuu siltä että so what. Mä voin hallita rahaa eikä raha hallitse mua?

2 kommenttia:

  1. Tunnistan vanhan itseni tuosta "mulla ei oo rahaa" paniikista. Sitä rahaa ei voi syödä, mutta jos syötävää löytyy, rahaa ei edes tarvita! Huippuasenne näkyy nyt löytyneen, onnittelut siitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen a)itsekin hämmentynyt henkisestä kasvustani b) menettänyt laskutaitoni;52.50-40 =12.50 e. 🤣🤣🤣

      Poista