tiistai 10. huhtikuuta 2018

Case imuri

Istuin eilen ja tuijotin näyttöruutua.  Anni Rahapalleroinen huomautti jokaviikkoisista ostotarpeista. Ja niitähän on tänä keväänä riittänyt...

Jos meinaa joskus olla luottokorttivelaton ja alkaa elää nykyhetkeä eikä mennyttä niin nyt se loppuu. Thoudellakin. En osta imuria. En käy tässä kuussa kampaajalla. Salsatunteja vasta kesällä. Tai syksyllä kun kallis sali on irtisanottu ja halvempaan liitytty.

Jos meinaa joskus menestyä elämässä ei voi jatkaa tällaista tuhlailua ja holtitonta elämää. Ostan imurin itselleni joululahjaksi. Ehtona on, että luottokorttivelkaa ei ole. Poimin vaikka kivet käsin lattialta, jotta muistaisin miten paska olen rahan kanssa.

Ugh.  Taistelutahto here  I am.

15 kommenttia:

 1. Ei laisinkaan huono ratkaisu tämäkään. Paskalla imurilla siivoaminen on tylsää, mut jos tarve ei ole ihan täysin akuutti just nyt niin oli oikea päätös siirtää hankinta loppuvuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus täytyy myöntää, että huonommallakin pärjää ja jos ei pärjää täytyy miettiä mikä meni vikaan.

   Poista
 2. erittäin hyvä päätös, onnittelut ja tsemppiä :)

  Sanna

  VastaaPoista
 3. Hieno päätös ja hyvä asenne.

  Imurointi ei sinänsä ole pakollista, jos löytyy rikkakihveli ja harja. Ja lattianpesulla sitten loppu pois.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti EI noin kalliille imurille ja aplodit hyvästä päätöksestä. Kökkö juttu jos imuri ei enää toimi, mutta ihan kunnollisen voi saada käytettynä jäätävän halvalla!!! Itse ostin omani femmalla (pussit kaupan päälle) kun työkaverin oli päästävä siitä muuton vuoksi eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaisesta imurista täutyy luopua muuton vuooksi :)

   Poista
 5. No jopas; melko yllättävä veto! Sullahan on selkärankaa : ) -Siru-

  VastaaPoista
 6. Hei tyttö! Pistä mulle sähköpostia! Löytyy mun profiilista. Nyt pidetään tuo taistelutahto yllä ja mennään sinne motivaatiokaffelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Check your email. Pyydän jo valmiiksi anteeksi autocorrectiani joka ei ymmärrä huumorintajuani.

   Poista