keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Missä säästin tänään

 Hei ja aika pohtia miten pienistä puroista kasvaa isot virrat!

Aloitetaanko isosta virrasta? Minun työpanostani arvostettiin rahallisesti ja minut palkittiin.

En uskonut että se menisi koneiston läpi. Mutta se meni. Minut palkittiin. Rahaa tulee tilille joulukuun 7.päivä 230 euroa.

Lisäksi Ooppera perui näytöksensä ja maksoi liput takaisin. 57 euroa. Lapsen uimakoulusta tulee palautusta 17 euroa. Myin yhden pelin 10 eurolla. 

57 euroa menee 50 euron sähkönsiirtolaskuun. 

230 euroa on tarkoitus iskeä puskurin pohjaksi 200 euroa. Tällöin 200/2000 kasassa ELI 10%

Tarkistin sähkölaskuni-> ja siis! Lumolla on omilla sivuilla mahdollista katsoa paljonko sähköä kuluu per päivä/per tunti! Katselin niitä ihan liekeissä ja päädyin ottamaan vuoden määräaikaisen sopimuksen 4,99 snt/kwh 0 euron perusmaksulla. Tällä hetkellä minulla oli jotenkin sähkönhintaan sidottu (?) ja keskiverrosti sähkönhintani oli ollut noin 5,5-5,99snt/kwh. Keskiverto kuukausilaskuni oli 8 euroa. Jännä kyllä, en tiennyt että minulle tulee kerran kuukaudessa sähkölasku VAIKKA se tulee nettipankkiin kerran kuukaudessa. En ollut jotenkin noteerannut sitä ollenkaan.

Päätin perua 59 euron Glorian ruoka et viini puolentoistavuoden tilauksen. Voin lukea vanhoja ruoanlaittolehtiä. En tarvitse uutta. Tosiaan, kuten kaverini sanoi: jos mietin kannattaako sitä tilata sitä ei kannata tilata.

Odottelen edelleen päätöstä opintolainan lyhennysvapaasta kuumeisesti. Tämä helpottaisi kummasti! 


3 kommenttia:

 1. Kiva kun blogisi on aktivoitunut! Toivottavasti saat lyhennysvapaan opintolainaan. Paljon sulla on sitä jäljellä?

  VastaaPoista
 2. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun, nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko kipeästi taloudellista vahvistusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluja kaikkialla maailmassa.

  Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja paljon muuta), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja, ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa ja annamme lainoja alhaisella korolla. 3% vuodessa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan erilaisia ​​tavoitteita monenlaisilla lainatuotteilla.

  Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monilla ihmisillä on niin vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta korkean kiinnostuksen vuoksi korko, riittämätön vakuus, velkasuhde, matala luottopisteet tai muut syyt

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa maksutapahtumasi missä ja milloin tahansa

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluja. Kyselyihin / kysymyksiin? - Lähetä sähköposti osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | tai verkkosivuston kautta: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Perheesi, ystäviesi ja työtovereidesi ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainaa.

  Taloudellinen vapautesi on sinun käsissäsi !!

  VastaaPoista